Perniagaan Pakaian Terpakai Untuk Dijual
Anisa 5 - Fri 17/Aug/2012 1:51pm [Last Comment]
Salam sejahtera..satu perniagaan pakaian terpakai lengkap peralatan dan stok... hanya RM 35K .....masuk kedai hanya cuci kaki terus jual dan promosi...lokasi bandar Kota Tinggi.
Hubungi 013-7405642 dengan kadar segera.Terima kasih

Niche: Butik Bundle | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Rashid Ismail - Fri 17/Aug/2012, 2:39pm
Kenapa nak jual? Boleh bagi info lebih seperti dah berapa lama beroperasi?, jualan bulanan? nilai stock? dsb ke email tareeq7@hotmail.com. TQ  
2. Aliza 13 - Tue 21/Aug/2012, 11:22am
En.Rashid sila call terus utk maklumat lanjut  
3. B2k Bundle House Jb - Wed 5/Sep/2012, 3:46pm
RM16000

Butik Pakaian serba lengkap untuk dijual. Pelanggan sedia ada dan kedai sudah ada ready customer...

Lokasi strategik di Johor Bahru. Sesuai bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan, semua dah ada!!
Tinggal sambung perniagaan sahaja.

Sebab nak jual kerana mahu pulang uruskan keluarga sebab ayah dah tiada.So dah takde komitmen dan tidak boleh tinggal di kedai lagi. kena pulang rumah uruskan keluarga.

Tunjuk ajar, tips perniagaan dan supplier akan diberikan. Perniagaan dijamin maju.

Antara yang menarik tentang kedai ini ialah:

- kedai dah setup and dah design macam butik.
- kedai 100% dah renovate
- segala peralatan dan kelengkapan serta barangan sudah lengkap, tinggal duduk dalam tengok tv tunggu customer datang je
- yang anda perlu buat cume berniaga dan rolling stok je pasni..supplier barang mmg tiptop..barang dan harga murah.
- keuntungan sehelai pakaian dari 100% hingga 1000% dari harga asal taw!
- keluasan kedai 60' x 20' (Besar!)
- 1/3 dari kedai dah buat partition. buat bilik dan dapur belakang..tinggal tidur je.
- 2/3 tempat berniaga, fitting room, tempat lepak, tempat tengok tv sume complete.
- Dikelilingi komuniti/penduduk yang besar dari flat sri iskandar, flat sri stulang, apartment sri bayu dan bakar batu..rata2 penduduk adalah customer tetap kami! :)
- DAN yang paling MENGGUNTUNGKAN IALAH SEWA KEDAI MURAH SANGAT UNTUK KEDAI SEBESAR ITU DI JOHOR BAHRU!

++ harga termasuk 3 bulan sewa percuma ++

** SIAPA CEPAT DIA DAPAT, TIADA BOOKING2 K!**



kalau terasa nak tengok blog kedai kami call saya faiz 0197779703

** kepada yang betol2 berminat boleh la datang ke kedai atau hubungi saya untuk cerita panjang k..  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..