Perniagaan Kecantikan Spa Muslimah Tanpa Modal
Ruszila Rusli @ Seri Muslimah Spa Salon Gym & Beauty Center
Mon 18/Jun/2012 11:09am [Last Comment]
Salam pada semua warga majalah.com

Peluang perniagaan Spa ini terbuka pada semua wanita yang betul serius dalam bidang kecantikan yang mencari tempat atau membuka pusat kecantikan inilah peluang yang di tawarkan perniagaan tanpa modal yang banyak hanya perlu bayar sewa dan boleh terus berniaga seperti biasa.

Tempat lokasi strategik berdekatan dengan bandar, Hospital kerajaan & swasta, Sekolah, Pejabat kerajaan & swasta, Balai polis, Masjid, Hailam kopitiam dll


Berminat boleh hbgi di talian 012 9104688 atau tinggalkan no tel anda utk di hubungi atau email ke zielaamri@yahoo.com

Niche: Bisnes Spa Dan Facial | Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
 
1. Ruszila Rusli - Mon 18/Jun/2012, 4:05pm
Harap maklum peluang perniagaan Spa muslimah tanpa modal akan beroperasi pada 1hb Julai 2012.
segera hbgi no 012 9104688

terima kasih.  
2. Aisha 12 - Tue 19/Jun/2012, 3:38am
hubungi saya di 0143672886 aisha  
3. Khairul 373 - Tue 19/Jun/2012, 3:31pm
Kepada sesiapa yg berminat untuk menjadi USAHAWAN KECANTIKAN atau ingin MENDAPATKAN DIPLOMA KECANTIKAN di sebuah College International .
-Kami mempunyai MQA dari Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia
-Anda boleh mendapatkan pinjaman PTPTN.

Jika berminat sila SMS :

NAMA:
CONTACT NO:

ke 010 2668819

kami akan hubungi anda secepat mungkin.

Kita ada part time dan full time class.
Sesuai utk
-mereka yg sedang bekerja
-yg menjalankan bisnes kecantikan
-yg ingin menjalankan bisnes kecantikan
-lepasan SPM/diploma/degree
-lepasan GIAT MARA yg mempunyai sijil kecantikan.

* Part time hanya hujung minggu sahaja dan 2 kali sebulan.  
4. Eintan - Tue 19/Jun/2012, 5:08pm
email me eintan1879@hotmail.com  
5. Linina 2 - Wed 20/Jun/2012, 2:00am
ada peluang utk area kedah x???
saya memang minat sgt, n dlm proses nk amek kursus..julai ni mmg chantek sgt la...  
6. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Wed 20/Jun/2012, 2:49am
Salam...

sila email ke kobuub@gmail.com / 018-9475 996 utk info koperasi ada spa yg diuruskan oleh Rakan Niaga Kelab Koperasi bawah rangkaian spa pusat kesihatan dan kecantikan

lokasi kami di Desa Putat Bt 20 megat dewa kodiang kedah...

jika boleh sy ingin share peluang dan idea utk kemajuan bersama2...

wassalam  
7. Nursyifak Binti Saimi - Wed 20/Jun/2012, 8:21am
as salam...saya ayuni...sy berminat dengan bidang kecantikan nie n then berminat untuk mencuba..boleh tlg bagi maklumat dekat emeil sy
ayuni@cc.nuclearmalaysia.gov.my atau 017-6703865  
8. Cik Memi - Wed 20/Jun/2012, 9:20am
emailkn maklumat - oktavia001@yahoo.com  
9. Xara 2 - Sat 23/Jun/2012, 2:22pm
email detail plz ohara_v3@yahoo.com  
10. Eyuda - Mon 25/Jun/2012, 11:19am
saya berminat bagaimana caranyer..blh email saya nanas_apple@yahoo.com  
11. Della 2 - Mon 25/Jun/2012, 2:22pm
Sy della..sy berminat untuk menjalankn perniagaan kecantikan spa ini..sila hubungi sy di 017-3750150..sy inginkn keterangan yg lebih lanjut..TQ  
12. Syasyieda - Sun 1/Jul/2012, 8:39pm
salam...blh email detail pda sya...sya berminat sgt..de pluang xklw sya tgl d area parit buntar, perak??  
13. Syasyieda - Sun 1/Jul/2012, 8:41pm
email sya : syasyieda85@gmail.com......tq;)  
14. Muslimahspabeauty - Mon 2/Jul/2012, 12:48pm
salam pada semua nama-nama di atas

saya dah email kan semua info tentang Spa Muslimah tanpa modal mana email yang saya tak sempat reply saya minta maaf.

Untuk maklumat Peluang masih lagi di buka pada yang BERMINAT dan SERIUS sahaja harap hbgi saya terus di talian 012 9104688. Terima kasih  
15. Mimie 54 - Tue 3/Jul/2012, 9:39pm
Pls email detail
umie2207@yahoo.com.my  
16. Syanana 3 - Wed 4/Jul/2012, 11:16am
assalamualaikum...
ingin mempelbagaikan produk di spa/salun anda?
kami menawarkan produk2 kecantikan dan kesihatan dgn harga yg rendah dan boleh dirunding.
sila pm fb Syanana AB untuk maklumat lanjut  
17. Qaseh Suhaida - Fri 6/Jul/2012, 3:52pm
sy nak tahu lebih lanjut
email sy yg_atira@yahoo.com  
18. Ct Rohaney - Sat 7/Jul/2012, 2:23am
emel saya ctrohaney@gmail.com  
19. Iluv Icon - Mon 16/Jul/2012, 3:21pm
assalamualaikum..

saya menerima tempahan logo online untuk melambangkan perniagaan anda dengan harga yang sangat MURAH dan berkualiti serendah RM15 sahaja

KINDLY EMAIL iluv_icon@yahoo.com  
20. Linda 55 - Mon 16/Jul/2012, 4:11pm
emel sy..sy sgt berminat
sayer_84@yahoo.com  
21. Suzie 11 - Sat 21/Jul/2012, 12:53am
saya berminat nak tau lebih lanjut..email me pls - tgsuzie@yahoo.com TQ  
22. Roscentella - Thu 2/Aug/2012, 6:24am
SALAM, ROSCENTELLA BEAUTY SPA MUSLIMAH TELAH DI BUKA DI NO.9 TKT 1,JLN GAMBIR 5, BANDAR BARU BUKIT GAMBIR
RAWATAN KECANTIKAN HANYA UNTUK MUSLIMAH SEPERTI
BERBEKAM
FACIAL RESDUNG/NORMAL
LULUR
BODY SCRUB
HOT BLANKET
MANDI SUSU,BUNGA DAN HERBA
SAUNA HERBA
RAWATAN KAKI
CUCI RAMBUT
URUTAN LIMPATIK
REFLEKSOLOGY
PERLANGSINGAN

PROMOSI MEGA HARI RAYA
9HB JULY ~ 9HB OGOS
MANDI BUNGA SERI WAJAH BARU - 30MINIT HANYA RM19.90 HARGA BIASA RM65
FACIAL RESDUNG + MASKER HANYA RM28 HARGA BIASA RM45
RAWATAN KAKI HANYA RM20 HARGA BIASA RM35
BERMINAT HUBUNGI SAYA UNTUK TEMUJANJI PN.ROS HP 0136820068 OFF 069764145
mohon tuan rumah tumpang iklan utk kecantikkan muslimah.TK  
23. Azza 24 - Mon 27/Aug/2012, 2:46pm
macam mana nak buka spa muslimah?? boleh tak email details kepada jijot87@yahoo.com..terima kasih  
24. Zita 6 - Sat 1/Dec/2012, 12:19am
Ada ready made spa lengkap dengan peralatan dan produk. Boleh terus bisnes. Hanya sewa rm600 sebulan. Tempat strategik. Customer senang dapat. Di area bandar baru bangi. Contact 013-6345746.  
25. D Aura Spa 2 - Sat 23/Feb/2013, 9:25am
Kami pembekal produk dan barangan spa konsep bali.kedai di putrajaya.sila hubungi 0192700210 atau layari www.dauraspa.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..