Perlukan Pinjaman 10k
Izwanhalim - Mon 9/Sep/2013 9:44am [Last Comment]
Salam..

Saya memerlukan pinjaman sebanyak 10k..
Masih meminjam dan baruuuuu saja meminjam dgn sebuah syarikat pinjaman wang berlesen sebanyak 6k..
Tujuan ingin setelkan 6k di tempat lama, dan baki utk kegunaan peribadi. Ada mana mana syarikat berlesen yg boleh tolong, sila sms or call saya ditalian 0196895633.. Basic 1k + 700 alaun tetap.
Boleh bayar bawah 600 sebulan.. Document ready.. Menetap di Nilai, n9.. Bekerja di Sepang,selangor.


Terima kasih..

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Amirah Nurul Diana - Mon 9/Sep/2013, 9:50am
Hubungi Kmi utk loan settle hutang amirahnuruldiana@yahoo.com. Ikut terma dn syrt hutang lama settle dpt kembalikn gaji tinggi dlm pay slip dpt cash  
2. Shahrin Raimi - Mon 9/Sep/2013, 10:56am
Pengedar risalah iklan, kerja yang senang
cuma edarkan risalah iklan kami, pendapatan lumayan dan dibayar melalui sistem kami. Tidak memerlukan komputer atau internet. Insyaallah, segala hutang boleh selesai..

sms nama dan alamat lengkap ke
011-21028969
email:ideacreativebiz@yahoo.com  
3. Izwanhalim - Mon 9/Sep/2013, 11:45am
Aminah Nurul Diana :
Sila emailkan details kepada izwanhalim@gmail.com

Terima kasih.  
4. Airist Management Resources - Mon 9/Sep/2013, 11:57am
SALAM.

Tuan.. sy berdoa agar tuan diberikan jalan keluar yg lain selain berhutang..

Carilah peluang2 bisnes yg boleh membayar hutang lain tanpa berhutang... in shaa ALLAH mintalah pdNYA setiap hari...pasti diberikan jalan keluar utk tuan...

Sy juga mempunyai masalah yg sama, ttp sy disarankan solat istiqarah dan mohon ALLAH selesaikan hutang2 dan sy yakin ALLAH akan membantu sy, walaupun sy belum menemui kaedahnya..

Walaupun demikian, seteruk sy menguruskan hutang2.. ALLAH membantu sy mengambil alih perniagaan2 bermasalah dan sy majukan semula melalui ilmuNYA juga, sy dpt meneruskan kehidupan sementara ini dan ALLAH memberikan sy byk jalan utk mencapainya.. cuma kekangan masa dan sy mempunyai matlamat yg jauh lebih besar..

iaitu perjuangan mencari individu2 yg ada kepakaran dan kemahiran tertentu dan ingin digabungkan dlm airist group venture...

Di sini sesiapa yg ada modal dan ingin mengambil keuntungan drp perniagaan2 yg sy sdg usahakan adalah diperlawa, di samping keuntungan yg anda perolehi anda membantu sy dan pemilik perniagaan sebenar meneruskan agenda ummah utk membentuk ekonomi yg dirahmati tanpa melibatkan riba dan hutang...

amat2 bermakna bg sesiapa yg terbabit dlm kemelut ini...

nak tau detail sila hubungi sy di talian 0112-8476 124 / airistmr@gmail.com

wassalam  
5. Malaysiamalaya - Tue 10/Sep/2013, 7:53am
gaji bersih tinggal RM1700 dapat pinjam RM15000.....Untuk Gov Area KL dan Selangor sahaja.

SMS sy segera 012-3565695  
6. Malaysiamalaya - Tue 10/Sep/2013, 10:05am
swasta ade rumah sendiri boleh  
7. Ekin Adenan - Tue 10/Sep/2013, 10:20am
kami boleh membantu anda. dengan promosi baru kami 100%payout anda boleh membuat pinjaman lebih dari 15k.
hubungikami: 0133171102(syikin)  
8. Daya Megah 1881 - Tue 10/Sep/2013, 3:15pm
KAMI ADALAH SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN YANG PROFESIONAL DAN BERPENGALAMAN.
KAMI TERUS MEMBERI ANDA YANG TERBAIK, AGAR ANDA BOLEH MENIKMATI KESTABILAN KEWANGAN.
SEMUA MAKLUMAT PERIBADI AKAN DIRAHSIAKAN.
- KELEBIHAN KAMI ADALAH !
* TANPA PENJAMIN .
* BLACKLIST LAYAK !
* PENCEN , PERKESO JUGA DIPELAWA .
* HANYA DI AREA KL / SELANGOR SAHAJA !
* SWASTA , KERAJAAN , JUGA DI ALUKAN .

HUBUNGI KAMI:03-41433399~03-41431881~012-6967530
ATAU EMAIL ~dayamegah1881@yahoo.com

(?SINDIKET PENIPUAN? Wujud sekumpulan ?SINDIKET PENIPUAN? menyamar sebagai PEKERJA kami untuk meminta peminjam membuat bayaran (PROCESSING FEE / WANG PENDAHULUAN) dengan alasan proses pinjaman!!!
?ELAK DITIPU? Sila hubungi melalui No.Telefon/Email yang dinyatakan diatas untuk pengesahan!!!)  
9. Iskandar 129 - Tue 10/Sep/2013, 10:08pm
salam,,sy tentera..nk buat loan untuk baik pulih gaji..ada sapa2 yg boleh bantu,,email sy wmohdridzwan@yahoo.com  
10. Syafiq 187 - Wed 11/Sep/2013, 1:46am
saya baru hendak mula bekerja. saya memerlukan duit sebanyak rm8ooo. jika ada siapa2 yg dapat membantu sila emel, sms atau call saya. terima kasih. 0177388349 shurcfieq@gmail.com  
11. Stareidaisaac - Wed 11/Sep/2013, 10:55am
JIKA INGIN MEMBUAT PINJAMAN BOLEH HUBUNGI 0102400046/0341078886 (PUAN EIDA/MR YONG).
PINJAMAN PERIBADI BERLESEN DI TAMAN MELAWATI  
12. Izwanhalim - Wed 11/Sep/2013, 11:19am
Masih ada tawaran utk Pinjaman Peribadi lagi?
Kalau rasa saya tidak layak, TOLONG jangan sms/call. Bulanan tiada masalah. Tq  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..