Perlukan Kerja (Johor)
Muhammad Najib 2 - Wed 9/May/2012 2:52pm [Last Comment]
saya pendidikan tak tinggi sbb ada masalah keluarga. sekolah cuma ada sijil pmr. dua tahun lepas saya ada amik sijil penyelenggaraan enjin marin kat giatmara. sampai skrg saya tak dpt kerja dlm bidang yg saya amik. skrg saya kerja tolong org meniaga. harap ada yg sudi membantu :)


email : kiset2janib@yahoo.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Zainal Abidin Zakba - Wed 9/May/2012, 3:00pm
tak pe la bantu orang berniaga dapat pengalaman jugak....yang penting rajin dan amanah....dah bagus tu rezeki halal,sikit ker banyak kita kena bersyukur.apa yang adik belajar jadikan sebagai 1 kelebihan,tidak semesti apa yang kita belajar akan jadi sumber rezeki kita,sabar itu kunci yang paling utama......  
2. Halmyzainal - Wed 9/May/2012, 3:13pm
tempat tingal area mane?  
3. Marcus 3 - Wed 9/May/2012, 3:31pm
mau jadi topup agen secara percuma-tiada sales target. 0143029263-sms  
4. Sue 86 - Wed 9/May/2012, 3:39pm
kalo kat shah alam call sya 0193306228  
5. Omar Bin Amir - Wed 9/May/2012, 3:46pm
Ajal maut,jodoh .rezeki ditangan tuhan.Tuhan yang meletakan segala2 pada kita.Saya bangga kerana anda tidak termasuk dlm golongan memilih.Jujur/amanah dan rajin tangga kejayaan.Belajar selok belok berniaga dan simpan duit kemudian berdiri teguh atas kaki sendiri.Jgn malu untok bertanya.tq  
6. Johto - Wed 9/May/2012, 3:48pm
salam..
kalo nak bekerja silalah datang temuduga di royal selangor international sdn bhd..
kat setapak..  
7. Biz On Air - Wed 9/May/2012, 3:55pm
saya doakan adik jadi seorang yang berjaya satu hari nanti...kalau jujur mcm ni, ramai yang nak tolong.  
8. Mocsu - Wed 9/May/2012, 4:26pm
salam muhammad najib 2, sy sgt memerlukan pekerja yg mmg nak bekerja. hubungi segera no 019 2693974-nizam  
9. Farahyasmine - Wed 9/May/2012, 4:30pm
saya di mersing johor  
10. Adie 11 - Wed 9/May/2012, 4:37pm
kalo kt area jb call me k,0178242594  
11. Muhammad Najib 2 - Wed 9/May/2012, 4:39pm
sory td guna laptop adik. terguna name dia pulak.

halmyzainal : mersing johor

johto : temuduga utk kerja apa? takde kelayakan boleh ke?


saya takde motor sendiri. tu yg susah sikit.  
12. Edirhardy - Wed 9/May/2012, 4:48pm
ramai gak yg offer ni najib..cmne ade x yg sesuai?  
13. Zali 10 - Wed 9/May/2012, 6:37pm
salam, untung rmai offer...
jd usahala utk dapatkan sbb kt luar terlampau ramai yg xkeje..klu lmbt, byk alasan, jwbnye ttinggalla..  
14. Dave 6 - Wed 9/May/2012, 7:41pm
kerja sambilan dari rumah,tidak memerlukan pengalaman, hanya menggunakan internet, sangat senang anda hanya perlu sign up disini
http://tinyurl.com/buqg3jt
dan ikut langkah seterusnya..  
15. Faiz 114 - Wed 9/May/2012, 8:05pm
klu tuan2 ada masalah penglihatan spt rabun,katarak..boleh la cuba produk shinepluz...tak rugi klu mencuba...hubungi saya di 0162577473  
16. Kamisan - Wed 9/May/2012, 8:35pm
salam saya dari ONE SANDS CONSULTANTCY SDN BHD, mencari warga Malaysia untuk bekerje di Singapura.

Kalau berminat sila hubungi saya, Kamisan 0146484745.

Gaji kalau takda SPM SGD900=RM2200
kalau ada SPM SGD1000+=RM2400
Kerja pembersihan di kedai makan
kerja 12 jam
6 hari bekerja
makan ditanggong(kalau masa kerja)
tempat tinggal disediakan
SGD5.00 sejam ot  
17. Iza 94 - Wed 9/May/2012, 10:49pm
Encik, apa kata cuba website ni? mungkin dalam masa lapang encik boleh jawab survey and jana duit dalam USD... JANGAN RISAU, encik x payah bayar sesen pun..saya jamin sbb saya sendiri x bayar satu sen pun.. http://MixFaG.com/?ref=1150759  
18. Ridzuan 43 - Thu 10/May/2012, 4:32pm
p/t

komisen 1 kes = rm 30

email ke reeswan88@gmail.com  
19. Alphanizam - Fri 11/May/2012, 4:38pm
kerja kosong diperlukan
syarat-syarat utama:
Boleh bertutur dan berkomunikasi dengan baik.
boleh kerja ikut arahan.
sanggup kerja lebih masa.
sangup kerja keras.
bermotivasi tinggi.
berfikiran positif.
tahu menggunakan komputer/laptop
disiplin yang tinggi.
Bimbingan akan diberikan kepada yang baru bekerja
layari
http://www.rm20segera.com/?r=alphanizam  
20. Suhaimi 26 - Mon 14/May/2012, 3:32pm
Sya juga sedang mncari peluang keje sambilan..jika ada..harap hubungi saya hp:019-7064046  
21. Omar Bin Amir - Tue 15/May/2012, 11:09am
Salam 1 malaysia!Apakah anda ingin berhasrat untok mendapatkan tambahan pendapatan.x perlu susah,masa kerjapun bolih buat duit.Berminat hubongi saya?saya perlukan mereka2 yang hendak cari duit dan tinggal diJB.Mudah..untok berhubong.En:Omar 0l67067437 tq  
22. Zaki 51 - Tue 15/May/2012, 12:37pm
salam,..
Boleh hubungi saya segera..Perlukan promoter full/part time.
Area JB.
Perniagaan Buah Kurma menjelang ramadhan & aidilfitri.  
23. Rabiah - Fri 18/May/2012, 9:55am
hanya kerja dari rumah... email saya jomcyber4679@gmail.com  
24. Kadzleena - Tue 22/May/2012, 1:47pm
anta resume kat saya mana tahu saya ble bantu.leenaz_fik@yahoo.com  
25. Norhayati Binti Misrani - Thu 24/May/2012, 3:51pm
saya juga perlukan kerja berkelulusan diploma pemasaran,,,kalau boleh nak kerja kerani,setiausaha yg berkaitan pejabat.saya juga tak kisah buat kerja yg berat2, asalkan tak mengadap customer.ade kenderaan sendiri 0177880394(mesej saya kalau ade kerja kosong)...duduk area skudai...  
26. Zaki 51 - Fri 25/May/2012, 12:29am
hubungi saya segera -0127325070
perniagaan kurma  
27. Ramzan B Mohamad - Thu 31/May/2012, 10:36am
askum najib dah dapat ke lum keja tu... syrikat kami memerlukan pekerja mcm kamu... jnji rajin.. asrama dan makan disediakan.... sila hubungai 0197686907... ramzan... urgent nak pakai orng.. kalaw ada kawan2 nak ikot pun boleh... basic boleh bagi rm750  
28. Halim Man U - Sun 10/Jun/2012, 8:22pm
Salam,sy mmg memerlukan pekerja utk gerai ayam golek saya,kerja senang..basic RM 1000,ade komisyen,bergantung pd jualan...Area JB,Transport disediakan,makan disediakan..Kalu berminat hubungi sy segera 012 7781656-Halim..  
29. Rashid 29 - Sat 16/Jun/2012, 2:12pm
kawalan keselamatan ada kekosongan tempat bertugas diskudai parade.minat hubungi amirul 0178421550  
30. Wakovic - Mon 12/Nov/2012, 3:17am
salam, kalo nak berhijrah ke kl/selangor boleh hubungi sy 0169006292.
saya memerlukan beberapa junior technician/installer/rigger utk kerja dlm bidang telekomunikasi.
-damansara damai-  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..