Perkongsian Forex Secara Pukal. Keuntungan Nisbah 50:50. Pasti Lumayan
Azizan 13 - Sun 29/May/2011 2:53pm [Last Comment]
Pihak kami menawarkan Pakej ' Rakan Kongsi ' kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai dalam pasaran FOREX yang mendatangkan keuntunggan lumayan. Buat masa ini , Pihak kami berjaya membuat trade USD20- USD 60 sehari. Modal asal yang digunakan adalah USD150 sahaja.

Jadi pendapatan minima yang diperolehi dari Forex adalah USD20 x 20 hari x 3.5 = RM1400 sebulan.

Jumlah diatas adalah dengan modal USD150 atau RM525.

Oleh demikian pihak kami menawarkan perkongsian secara Pukal kepada yang berminat. Dengan Modal yang terkumpul maka pendapatan hasil dari forex juga bertambah.

Anggran Pendapatan dari Forex jika Modal terkumpul RM10,000 adalah spt berikut :-

Jika Modal RM525 bersamaan RM 1400 sebulan

maka Dengan RM 10,000 anggaran adalah RM 10,000 / RM 525 x 1400 = RM 26,000 sebulan

RM 26,000 / 100 lot x 50% = RM 130 per lot.

Note : Kiraan diatas adalah anggaran sahaja.
Pihak kami menggunakan platform Instaforex yang mempunyai cawangan/wakil di Malaysia iaitu InstaFX (M) Sdn Bhd

Pakej yang ditawarkan adalah terhad seperti berikut.

1 LOT = RM 100

Tawaran hanya dibuka untuk 100 lot sahaja.

Nisbah Perkongsian adalah 50:50

Agihan kepada Peserta iaitu Secara Tidak Tetap (berdasarkan Keuntungan)

- Tidak Tetap - Ia akan dikira berdasarkan keuntungan daripada ' Trading' yang dilakukan pada bulan tersebut. Contoh :-

Keuntungan forex / Jumlah Lot pada bulan tersebut = Untung per lot

Bayaran Agihan akan dibuat secara terus ke Akaun Bank Peserta.

Tiada tempoh matang, Jadi agihan akan dilakukan buat selama-lamanya melainkan anda ingin keluarkan modal anda kembali.

Modal akan dikembalikan sepenuhnya sekiranya ingin tarik diri selepas 30 hari daripada notis.


Kelebihan sebagai Rakan Kongsi.

1. Modal yang Rendah iaitu minima RM 100

2. Modal tidak hangus dimana ia berada didalam akaun Futures / syarikat Broker

3. Modal dikembalikan sepenuhnya jika ingin tarik diri.

4. Bayaran Hasil keuntungan akan dibuat secara TERUS ke akaun Bank Peserta.

5. Risiko kerugian & kehilangan modal adalah rendah.

6. Anda tidak perlu mempunyai kemahiran kerana Trading dibuat oleh saya sendiri.


7. Menikmati hasil secara bulanan tanpa berbuat apa-apa ( Pasif Income)



Cara-cara nak Sertai?


1. Isi borang permohonan FOREX

2. Selepas borang diterima, Sila buat Bayaran ke akaun Bank Syarikat Broker atau ke akaun Bank Trader. ( Bagi mengelak dituduh mengambil deposit secara haram).

3. Anda dikehendaki membuat bayaran dalam tempoh 3 hari, Jika gagal penyertaan anda dibatalkan.


maklumat lanjut layari http://jombuatduit2u.com/fcpo


HUBUNGI 019-3576690 / 03-61841872

en azizan
Sunway batu Caves Selangor

Note : Mungkin ada dikalangan anda yang fobia atau trauma dengan danafx, royaltifx dan pelbagai program pasif yang lain. Anda tidak perlu gusar...anggap ia bukan rezeki dan mungkin rezeki ada ditempat lain. Percaya dengan ketentuan , maka anda akan tenang

tks

Niche: Forex Malaysia
 
1. Mohammad Amin - Sun 29/May/2011, 2:57pm
menarik, call me..012 9067082  
2. Haneff - Sun 29/May/2011, 4:02pm
email detail d hanifh77@gmail.com..tq  
3. Emma 20 - Sun 29/May/2011, 5:02pm
email detail nerd.baby@yahoo.com  
4. Ahmad Najib - Sun 29/May/2011, 5:22pm
nisbah keuntungan 50:50...kalau rugi macam mana??  
5. Hayani 2 - Sun 29/May/2011, 8:52pm
xpayah la nak bahagi untung 50:50 nie...saya boleh bg signal untuk GBPUSD...percubaan hnya untuk seminggu...jika berminat,sila sms 0134746547  
6. Nurul Ashrahtul Nashrah Saidin - Mon 30/May/2011, 1:40am
Salam...,sya ingin memberikn komen tentang pelaburan emas antrabngsa,pelaburan ini merupkn pelaburn yg mampu menmbah pendapatan...hnya dlm 5hri wktu bekerja sesiapa yg telah melabur dpat mngmbil profit yg diperolehi dlm sebulan pelaburan dpt mngmbil 4 kali profit yg diperolehi...kepada sesiapa yg berminat sila hubungi sya ditalian 0133266800 atau layari laman web www.cgse.com.hk.terima kc...  
7. Royally - Mon 30/May/2011, 10:58am
berminat..email sy details..
azroy86@gmail.com  
8. Shazma08 - Tue 31/May/2011, 12:35am
berminat.. email - shazma08@yahoo.com  
9. Qdfxent - Thu 2/Jun/2011, 11:43am
Ingin belajar forex sila layari www.qdfxent.webs.com  
10. Hafiz 131 - Mon 6/Jun/2011, 10:54am
Hayani....GBPUSD tu apa?
sy minat...try rm100....tgk camna?
hafiz1288@gmail.com or sms 0145088465  
11. Hanny 5 - Tue 7/Jun/2011, 10:16am
saya berminat....email detail razluooo@yahoo.com  
12. Habsah Abd Samad - Tue 7/Jun/2011, 10:22pm
semua keluarga majalah.com, saya pernah joint royaltyfy.com dengan modal l lot RM37.00 , nasib baik saya joint sikit je, rupa2nya taukeh dah bawak lari duit2 pelabur dia kata dia mengalami kerugian. Ada sesiapa yang tahu macam mana nak tangkap orang ini, atau ada sesiapa juga yang kena sama.  
13. Azhar 28 - Sun 12/Jun/2011, 2:56am
Pelaburan Yang Selamat adalah melalui PAMM-System yang di sediakan oleh Instaforex
Keterangan lanjut sila layari:
http://freedomofforex.blogspot.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..