Perkhidmatan Pembaharuan Insurans Dan Road Tax
Ahmad Rushdy B Mat Seman - Sun 8/Aug/2010 11:29pm [Last Comment]
Kami menyediakan perkhidmatan pembaharuan insurans dan road tax untuk kerata anda.Bagi kereta umur 20 tahun kebawah kami terima,manakala motor pula berumur 10 tahun kebawah.

Nama insuran yang kami tawarkan ialah AIG, tapi sekarang dah ditukar nama kepada Chartis cawangan kami di Kota Bharu.Nilai insurans yang termurah bergantung pada ncb,tharid party pun kami terima,tapi motor first patty saja.sekarang ramai agen lain buat dgn kami.Agen juga dialu-alukan .

Bagi yg berjauhan dgn pejabat kami jangan riasau,fax saja policy insurans lama anda,bagi no fon sekali untuk kami hubungi anda.kami akan bagitahu jumlah yg perlu di bayar.

Kalau setuju,Bankin duit insyallah kami proses secepat mungkin.lepas itu anda dah boleh buat road tax.Untuk maklumat lanjut sila call 019-9649012 Rushdy

Niche: Insurans Roadtax Kereta | Kereta Terpakai
 
1. Nora 26 - Sat 2/Oct/2010, 3:44pm
klu nk jd ejen mcm mana yer...pls email details.

mayashoppe@ymail.com  
2. Nik Mohd Kamaruzaman - Fri 8/Oct/2010, 8:50pm
kalau sama2 egen untung bahagi dua ke?poknik30@yahoo.com.sg  
3. Kirani - Fri 3/Dec/2010, 8:45am
roadtax motor 3 bulan tak bayar dan 2 saman, pehak encik leh urus ko,leh ngejah ko,kalau leh urus leh hubungi sy 014 5277832  
4. Fahmi Azlan - Tue 4/Jun/2013, 2:16pm
roadtax dah setahun lebih... ade satu saman.. bg details...
gran da hlg,boleh bt? utk moto
fahmiazlan8999@gmail.com  
5. Saiili Bin Ismail 3 - Tue 11/Aug/2015, 8:32pm
saya berminat untuk jadi agen.

jika masih ada kekosongan buleh wasaap; 0139194275  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..