Perkhidmatan Menyediakan Hidangan untuk Majlis Anda: Waffle, Popcorn, Sweet Corn dan Aiskrim - KL/Selangor
Carnival Food Kiosk - Wed 31/Jul/2019 8:42am [Last Comment]
Hai semua! 

Nak cuba menu kami untuk kepuasan anda dan tetamu yang hadir. Kami menyediakan hidangan untuk tetamu anda seperti WAFFLE, POPCORN, SWEET CORN DAN AISKRIM. Ciptakan kelainan di majlis anda.

#kendurikawin #akikah #eventoffice #sambutanharilahir #bertunang #livepopcorn # livewaffle #wafflesedap #livesweetcorn #wafflecakes 

PM kami untuk dapatkan detail pakej di talian 0182101949 (Siti) atau email : carnivalfoodkiosk@gmail.com

Niche: Tempahan Katering | Bisnes Waffle Dan Jagung | Bisnes Ais Krim
 
1. Mohamad 416 - Thu 29/Aug/2019, 7:01pm
tumpang iklan...

mencari tempahan dessert seperti cendol dan abc???

jangan susah hati kami di junaidah katering menawarkan perkhidmatan catering cendol dan abc untuk sebarang majlis kecil dan besar...

dari majlis hari jadi, kenduri akikah, tunang, kahwin, jamuan makan dan apa sahaja jenis majlis. harga di jamin bpatutan dan kualiti gerenti terbaik...

booking hendak la di buat 1mggu awal paling lewat 3hari sebelum majlis.

cover area kl, selangor dan negeri sembilan sahaja.

untuk pertanyaan dan booking sila hubungi en mohamad 0123460748  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..