Perkhidmatan Membina Laman Sesawang (Website) Berkualiti, Profesional, Canggih dan Cantik!
Clockwork Studio @ Clockwork Studio
Wed 9/Jul/2014 2:43pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah.com.

NAK WEBSITE YANG MURAH???

NAK WEBSITE BERKUALITI??

NAK WEBSITE SIAP CEPAT???

NAK DESIGN YANG CANTIK???

NAK KEDAI ONLINE YANG CANGGIH???

NAK WEBSITE PERIBADI YANG MUDAH DI URUS?

NAK WEBSITE UNTUK PERNIAGAAN/SYARIKAT ANDA??

jika anda NAK semua itu dan masih tercari2 web designer/developer yang sesuai,
TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH! kami lah yang anda cari!

Kami Clockwork Studio, pakar dalam membina website yang berkualiti dan cantik!
Dengan lebih dari 7 tahun pengalaman dalam bidang ini adalah salah satu sebab kenapa anda perlu memilih kami.Kami mampu untuk memenuhi kehendak dan citarasa anda!

Dapatkan semua jenis website pada harga yang cukup murah dan mampu milik untuk anda dengan kualiti yang cukup memuaskan! Kami gerenti harga yang kami tawarkan adalah yang termurah di pasaran tapi dengan servis yang cukup berkualiti. Kami akan memenuhi segala kehendak/kemahuan dan citarasa anda mengikut harga yang kami tawarkan

Hubungi wakil kami hari ini juga untuk tempahan!
*****************************

Lokasi Untuk berjumpa: Gombak | Cheras | Ampang

Lokasi Lain: Urusan secara online.
Waktu Urusniaga: Malam / Hujung Minggu

Oleh kerana kami kekurangan tenaga kerja dan masa, kami hanya boleh diHUBUNGI SEBELAH MALAM (8.00 MLM ? 12 MLM) atau perjumpaan pada HUJUNG MINGGU sahaja.
Jika ada sebarang pertanyaaan dan kemusykilan, sila hubungi wakil kami, 013-3070031- Ijat (SMS/Whatsapp/Line/WeChat)


email : theclockworkstudio@gmail.com
Phone : 013-3070031- Ijat

* sila pastikan anda mendapat email dari email yang kami sebutkan di atas. Kami tidak menggunakan email lain selain dari di atas.

* ada pihak tidak bertanggungjawap telah menggunakan nama kami untuk menarik pelanggan atau dalam erti kata lain, mencuri pelanggan kami.

* buat masa sekarang hanya Ijat sahaja wakil kami.

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Suhaimi 163 - Tue 15/Jan/2013, 12:04am
berapa kos?  
2. Mysara Amir - Tue 15/Jan/2013, 10:44pm
bajet rm200 je..boleh dpt x? baru nk mula niaga..ctc sy 0176436703  
3. Clockwork Studio - Tue 15/Jan/2013, 11:27pm
En Suhaimi 163 dan Mysara Amir, boleh bagi email.Nanti kami hantar details.  
4. Sekutsnek - Sun 20/Jan/2013, 1:32am
Boleh bagi details?alphux_kickup@yahoo.com  
5. Clockwork Studio - Sun 20/Jan/2013, 8:52pm
Done,Sekutsnek check your email  
6. Natrah 19 - Mon 21/Jan/2013, 1:33pm
bole bagi detail. saya nk minta tolong buat page kt facebook n shopping blog  
7. Clockwork Studio - Tue 22/Jan/2013, 10:44am
Salam Natrah 19, boleh, bagi email anda ataupun email kami terus di support@theclockworkstudio.net  
8. Alieza 2 - Tue 22/Jan/2013, 10:58am
email detail aliezaliza@gmail.com  
9. Clockwork Studio - Tue 22/Jan/2013, 11:51am
Alieza 2, check email.dah hantar. :)  
10. Wati - Fri 25/Jan/2013, 2:16pm
boleh bagi detail. contoh web.
watiandy@yahoo.com  
11. Clockwork Studio - Fri 25/Jan/2013, 6:04pm
Wati, dah email.sila check ya..terima kasih. :)  
12. Ejalmlk - Wed 30/Jan/2013, 2:55am
boleh send details pada saya
pce_corp@hotmail.com

berminat nak buat website nie . Ada contoh yang dah buat . sila nyatakan sekali  
13. Muhammad Sharil - Wed 30/Jan/2013, 5:20am
mdsharil@gmail.com  
14. Hana 199 - Wed 30/Jan/2013, 7:55am
Nak buat website unt bisnes penapis air. naz.hana@ymail.com  
15. Clockwork Studio - Wed 30/Jan/2013, 9:47am
Ejalmlk, Muhammad Sharil, Hana 199, kami dah email details, sila check ya.. terima kasih. :)  
16. Kak N 2 - Wed 30/Jan/2013, 12:06pm
Pls email to: directnego@gmail.com TQ  
17. Clockwork Studio - Wed 30/Jan/2013, 12:43pm
Kak N 2, kami dah email details. sila check your email ya..Thanks :)  
18. Adila 66 - Thu 31/Jan/2013, 12:20am
salam..
tolong bagi detail.terima kasih  
19. Clockwork Studio - Thu 31/Jan/2013, 9:48am
Adila 66, sila bagi email anda atau boleh email kami terus di support@theclockworkstudio.net  
20. Amirulnor - Sun 3/Feb/2013, 2:26pm
salam
email detail
amiruljaya_93@yahoo.com  
21. Clockwork Studio - Mon 4/Feb/2013, 9:46am
En Amirulnor, dah email.sila check..terima kasih.. :)  
22. Mohd Kamal 2 - Tue 5/Feb/2013, 10:28pm
bajet saya dalam 300, boleh ke.

minta bagi sample sikit ok ke  
23. Clockwork Studio - Tue 5/Feb/2013, 11:06pm
Encik Mohd Kamal 2, boleh email kami, support@theclockworkstudio.net
boleh kita bincang. :)  
24. Rinnas - Wed 6/Feb/2013, 7:30pm
salam. sy nak buat website. tp ada byk nak discuss. boleh jumpa utk bincang x? email sy utk contact . alirancerdasenterprise@gmail.com. tq.  
25. Clockwork Studio - Wed 6/Feb/2013, 10:50pm
Rinnas, kami dah email, sila check ya untuk kita discuss dengan lebih lanjut. Terima kasih. :)  
26. Mael 12 - Fri 8/Feb/2013, 10:47am
salam..sila email ke maelghostraider@yahoo.com..tq  
27. Saidmoska - Fri 8/Feb/2013, 10:49am
bole tolong emelkn pd sya. tksh. moskagroup@yahoo.com  
28. Mohd Saifuddin Ismail - Fri 8/Feb/2013, 10:57am
emailkan saya juga...
meafdean27@gmail.com  
29. Clockwork Studio - Fri 8/Feb/2013, 10:58am
Mael 12, Saidmoska,Mohd Saifuddin, kami dah email.sila check ya.. terima kasih. :)  
30. Queharis - Mon 11/Feb/2013, 9:05pm
apis.. minta email detail harga website dari termurah ke terendah.. Apis berada dimana ye.. kuala lumpur atau mana..  
31. Clockwork Studio - Wed 13/Feb/2013, 2:09pm
Suzie 45 and Queharis boleh email kami terus di support@theclockworkstudio.net untuk mendapatkan maklumat lanjut.. :)  
32. Jack Black - Wed 13/Feb/2013, 4:38pm
email detail jackvannette@gmail.com  
33. Mercu Deras - Wed 13/Feb/2013, 4:59pm
Salam..berminat untuk buat website corporate.boleh bagi detail and kalau boleh jumpa untuk discuss?  
34. Clockwork Studio - Wed 13/Feb/2013, 5:44pm
Jack Black..kami dah email..cube check.terima kasih kerana berminat ..:)  
35. Clockwork Studio - Wed 13/Feb/2013, 5:47pm
Salam Mercu Deras..boleh x jadi masalah. Boleh email kami support@theclockworkstudio atau terus hubungi wakil kami,013-3070031 (Ijat) untuk berbincang dengan lebih lanjut. Pihak tuan juga boleh terus lihat di dalam website kami tentang pakej2 yang kami tawarkan. In Sha Allah, kami akan memberikan yang terbaik untuk anda. terima kasih .:)  
36. Rentak Construction - Thu 14/Feb/2013, 9:31am
Clockwork Studio,berapa cas kalau nak buat company profile + website?  
37. Butik Dia - Thu 14/Feb/2013, 10:36am
Saya nak buat kedai online..ada shopping cart dan payment gateway local bank/paypal/bank transfer. Sila hantar quotation and your best price.Thanks.  
38. Clockwork Studio - Thu 14/Feb/2013, 12:53pm
Rentak Studio, Butik Dia..boleh buat xde masalah..boleh bagi kami contact details untuk kita bincang dengan lebih lanjut atau tuan boleh email kami terus di support@theclockworkstudio.net atau terus hubungi wakil kami,013-3070031 (Ijat) . Terima Kasih. :)  
39. Hafiz Electical Corp - Fri 15/Feb/2013, 9:57am
email details please  
40. Carrent2u - Fri 15/Feb/2013, 12:29pm
ingin buat system sewa kereta..booking..reporting.income report..nak online system. email quot.  
41. Clockwork Studio - Sat 16/Feb/2013, 8:03pm
Hafiz Electrical Corp, Carrent2u, sila tinggalkan details anda atau boleh email kami terus di support@theclockworkstudio.net atau terus hubungi wakil kami,013-3070031 (Ijat)  
42. Danisya Aleesya Shoppe - Mon 18/Feb/2013, 10:24pm
emel sy bella_8404@yahoo.com  
43. Haizum 2 - Tue 19/Feb/2013, 12:13am
bloh bagitau detail ke whaizum@yahoo.com  
44. Johan 57 - Tue 19/Feb/2013, 8:08am
Sila email pd saya johanbudiman244@yahoo.com atau hubungi 0196960016 utk perbincangan lanjut  
45. Clockwork Studio - Tue 19/Feb/2013, 9:57am
Danisya Aleesya Shoppe , Haizum 2, Johan 57, sila check email masing2.kami dah email..terima kasih .. :)  
46. Clockwork Studio - Thu 21/Feb/2013, 3:37pm
Terima kasih kepada semua yang berminat..Alhamdulillah dan terima kasih. Kami akan terus memberikan khidmat yang terbaik untuk anda pada harga yang berpatutan. :)  
47. Cahaya Tech - Fri 22/Feb/2013, 4:27pm
RM 400 untuk company profile dapat x?baru start niaga..  
48. Clockwork Studio - Sun 24/Feb/2013, 5:33pm
Cahaya Tech,sila tinggalkan details anda atau boleh email kami terus di support@theclockworkstudio.net atau terus hubungi wakil kami,013-3070031 (Ijat)  
49. Azlee76 - Mon 25/Feb/2013, 1:01pm
tumpang lalu, sekiranye mempunyai baki epf account 2 sebanyak 18k...saya boleh tolong untuk pengeluaran..this is a win win sitution...sila hubungi azlee 011 26176325  
50. Clockwork Studio - Mon 25/Feb/2013, 4:55pm
Azlee76 and Win 8, sila2..orang berbudi kita berbahasa.. :).korang tak nak buat website ke?:)  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 355 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..