Perkhidmatan Lori/Lori Sewa/Agen Pengangkutan
Adiselayang - Fri 21/Jun/2013 2:47pm [Last Comment]
Salam warga MC..syarikat saya ada menyediakan perkhidmatan agen pengangkutan & lori sewa 3tan. Boleh bergerak keseluruh semenanjung Malaysia..lokasi Selangor/KL...Harga insya allah boleh kita runding..ikut kesesuaian..kalo murah2 sgt kang saya pulak tggung harga modal...hehe..kadar sewa ikut trip/hari/minggu/bulan..kalo ada sape2 yg berminat boleh call saya 011-15625708 (adi) atau email adiselayang@gmail.com.

Niche: Sewa Lori
 
1. Jafri 10 - Mon 24/Jun/2013, 10:05pm
As.salam.sya mencari 3tan bonded untuk di pajak.sms sya 011270063509  
2. Rosli 141 - Tue 25/Jun/2013, 12:18am
salam 1 malaysia .saya ada menyediakan lori 1 tan bercanvas dan driver .untuk pindah barang rumah .barang pejabat .hantar barang kilang .buang sampah kering atau buang perabut lama .dengan kadar harga yg berpatutan .lokasi shah alam seksyen 7 . dan puncak alam .juga menhantar outstition .segala pertanyaan dan tempahan sila dail 017 232 4387 rosli tq  
3. Faiz 252 - Tue 25/Jun/2013, 8:42am
lori sewa 1tan untuk disewa di sekitar lembah klang dgn harga yg murah 017-269-0471  
4. Kamaro - Tue 25/Jun/2013, 11:17pm
Sy mencari lori 40kaki untuk bawa lembu dari pelabuhan ke setiawan,kami memerlukan lori sebanyak yang boleh. Sila hubungi saya 0123698895.  
5. Dnq Utama Enterprise - Wed 26/Jun/2013, 3:05am
lori 3 tan 17 kaki dan 20 kaki utk sewa atau kontrak. perjalanan seluruh semenanjung. harga anda kepuasan kami. call kita bincang. 019-5166649 Ikmal  
6. Naza 62 - Wed 26/Jun/2013, 12:28pm
saya nak cari sesiapa boleh sewakan lori untuk projek di pengerang jb.. nk lori 10 tayar.. kuantiti 50 buah... secepat mungkin..

naza 019 7288032  
7. Roslan Che Wail - Thu 27/Jun/2013, 10:49am
Saya sedang mencari syarikat pengangkutan yg boleh menyediakan perkhidmatan penghantaran barangan sejuk beku ke seluruh semenanjung. Sila email @ sms saya co. detail dan saya akan hubungi. TQ
Roslan 013-6053090 atau rchewail@yahoo.com.my  
8. Ansai - Thu 27/Jun/2013, 10:57am
salam TT
saya berminat untuk
pajak lori 3ton

wazap/hubungi ditalian 0192951240
tq ansai  
9. Pzan2003 - Thu 27/Jun/2013, 4:25pm
salam semua,
saya memerlukan lori 10tan dengan segera.
dalam site kawasan pelabuhan klang
angkut gula.
sila hubungi segera uutuk sebut harga
0137176787  
10. Mohd Jack - Thu 4/Jul/2013, 9:42am
salam encik mintak detail , quotation ,
email : gloryezad@yahoo.com  
11. Mohd Sarif Jafar - Sat 13/Jul/2013, 8:33pm
salam ...muslimin warga majalah berita baik kalau barang kurang 3 tan talifon saya 24 jam talian 0136243496-zila-sewa berpatutan insyaalah  
12. Saiful 362 - Tue 16/Jul/2013, 3:02pm
Salam kepada sesiapa yg ada job dekat kedah,penang hubungi lah saya,saya ada lori 1 tan,sedang cari job ni  
13. Saiful 362 - Tue 16/Jul/2013, 3:08pm
Hubungi saya kalau ada job di kedah,penang saya ada lori 1 ton,saiful 0194790146  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..