Percuma: Program Bina Usahawan Generasi Baru
Zeckzaiddy - Tue 8/Oct/2013 12:12pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Bagaimana ingin menjadi usahawan online yang berjaya? Kami di Zeck Zaiddy Marketing akan menganjurkan Program Membina Usahawan Generasi Baru pada 26 Oktober 2013 ini. Program ini mendapat sokongan daripada Dewan Perniagaan Melayu Putrajaya.

Kami akan berkongsi dengan usahawan dan bakal usahawan terutama generasi baru untuk menceburi bisnes online dengan mengadakan seminar rahsia strategi perniagaan internet melaui fb SECARA PERCUMA kepada individu yang mempunyai keinginan yang tinggi untuk berjaya sahaja.

Penampilan istimewa adalah seorang selebriti TV3 Saudara Ahmad Fedtri Yahya dan juga seorang sifu di dalam bidang pemasaran internet iaitu Saudara Jamal, pemilik Sifufbads. Butir-butir program adalah seperti beriku:-
Tarikh : 26 Oktober 2013 (Sabtu)?
Masa : 8.30 pagi ? 1.30 tengahari
Tempat : Dewan Serbaguna, Menara Usahawan, Presinct 2, Putrajaya?
Makan & minum pagi disediakan

Objektif Program ?Bina Usahawan Generasi Baru? adalah sebuah program yang bertujuan untuk membantu masyarakat terutama Bumiputera dalam meningkatkan taraf hidup dengan menjalankan perniagaan online. Gabungan produk dan sistem serta latihan secara berterusan yang disediakan oleh syarikat Zeck Zaiddy Marketing akan dapat membantu mentransformasikan hidup yang selama ini biasa-biasa menjadi luar biasa pendapatannya.

Program ini akan dirasmikan oleh YDP Dewan Perniagaan Melayu Putrajaya, Yang Berbahagia Dato? Haji Mohamad Alayuddin Che Hasan

*Ada cabutan bertuah dengan hadiah yang menarik & door gift

MASUK PERCUMA (terhad untuk 300 orang). Daftar segera sebelum 20 Oktober 2013.Pendaftaran: SMS Nama, umur dan lokasi ke 011-16548442

Niche: Kursus Dan Seminar
 
1. Airist Management Resources - Tue 8/Oct/2013, 5:31pm
Salam...

tak nak buat kat kedah ker?? sy ada lokasi utk dijadikan taklimat di jitra kedah...

wassalam,...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  
2. Zeckzaiddy - Tue 8/Oct/2013, 9:00pm
insyaallah. kalau ada nanti kami contact. tq  
3. Rosmawato - Tue 8/Oct/2013, 11:20pm
kalu ada kat area kuantan pahang sila hantar info yer wt_rsm@yahoo.co,
rosmawati 0179702129  
4. Pesona Anjung - Wed 9/Oct/2013, 5:22pm
tumpang iklan...kursus langsir jarak jauh. pelbagai pattern. berminat email pesona_anjung@yahoo.com
terima kasih.  
5. Zara 81 - Fri 18/Oct/2013, 1:30pm
salam sy dh daftar tp xde respon pun ..tqvm  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..