Perbagai Jenis Kain Cotton. Murah
Seri Kain @ Koleksi Seri Kain
Tue 25/Oct/2011 2:44pm [Last Comment]
seri kain merupakan pengilang kain yang berasaskan kain cotton.
* harga yg berpatutan.
* kain cotton utk baju, unifom, kemeja, lagsir, t-shirt, dan perbagai kain..
* mengambil tempahan design baru..

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami..
seri kain 013-7870710.
Fb/ emil - koleksiserikain.89@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Afiqah 2 - Tue 25/Oct/2011, 3:08pm
sy bermint.. Email sy. afiqahsulaiman@ymail.com  
2. Nazran Bin Hamzah - Tue 25/Oct/2011, 3:47pm
Salam..kain cotton buat bj kurung ada tak..?? sebab sy skrg menjual batik cotton dgn kain pasang..klo ada emailkan kat sy.. bobjupemsel@gmail.com  
3. Shida 48 - Tue 25/Oct/2011, 4:07pm
sy pembekal kain cotton....ready made bj, blause.....berminat hubungi sya

019-3510997 shida  
4. Hati - Tue 25/Oct/2011, 4:24pm
sy berminat. emailkan details
norhati174@yahoo,com  
5. Lela88 - Tue 25/Oct/2011, 5:06pm
tlg emailkn lels_sari@yahoo.com  
6. Pk - Tue 25/Oct/2011, 11:52pm
email detail azmilsaad@ymail.com  
7. Fatin 6 - Thu 27/Oct/2011, 4:19pm
salam..maaf menumpang ye tuan tapak..

sy juga pembekal pelbagai jenis kain ela/kain pasang dengan trend terkini yang hangat di pasaran. nak tengok jenis kain sila ke http://ellaqainboutique.blogspot.com/
atau hubungi saya ellaqainbutik@yahoo.com

happy shopping!!
tq  
8. Zazascarf - Thu 27/Oct/2011, 4:30pm
salam sis..tlg emailkn details untuk kain cotton plain..jenis2 dan harga ye..
tq

zazascarf@yahoo.com  
9. Cikyus - Fri 28/Oct/2011, 2:41am
salam saya adalah pembekal untuk butik dan juga peniaga kecil di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak bagi barangan tersebut:

-TELEKUNG BERSULAM
-KAIN COTTON
-KAIN CHIFFON
-JUBAH BERMANIK
-BAJU KURUNG PAHANG COTTON BERMANIK
-BAJU KURUNG PAHANG SATIN SILK BERMANIK
-BAJU KURUNG PAHANG CHIFFON BERMANIK

barangan yg dibekalkan sgt berkualiti dan 100% dari Vietnam.harga sangat berpatutan kerana saya mengambil stock terus dari Vietnam ke Malaysia pada setiap minggu tanpa menggunakan sebarang khidmat org tengah.min bg belian borong bermula dari 15pcs sahaja.jika anda mempunyai kedai atau tempat utk berniaga perkhidmatan dropship dan consignment juga disediakan cuma nyatakan lokasi perniagaan tersebut.bimbingan dan tunjuk ajar berkaitan pemilihan stock dan peluang pasaran akan diberi sekiranya diperlukan.modal adalah mengikut kemampuan anda sendiri.contoh2 produk yg dinyatakan dapat dilihat dgn jelas di facebook saya.untuk keterangan mengenai harga dan maklumat lanjut sila hubungi saya dengan kadar segera.

NO TEL
-013 4561173
EMAIL
-onceparadise@yahoo.com
FACEBOOK
-vanessavanilla@yahoo.com (cik yus)
-onceparadise@yahoo.com (once paradise collection)  
10. Nina 50 - Sat 5/Nov/2011, 10:16am
salam sis..tlg emailkn details untuk kain cotton plain..jenis2 dan harga ye..
tq..(niasha_92@yahoo.com)  
11. Maia - Wed 9/Nov/2011, 3:30pm
salam.. tolong emailkan details untuk kain cotton. jenis2 & harga. TQ.
(maia.ayuni@yahoo.com)  
12. Seri Kain - Thu 10/Nov/2011, 7:43pm
assalamuikum...

kpd semua warga majalah...
terima kasih msih menyokong kami..
seri kain telah menghantar emil kpd anda semua...  
13. Eidafarida - Mon 16/Jan/2012, 10:53am
pls email catalog faridacapri@gmail.com  
14. Ainizam Bin Rahman - Tue 21/Feb/2012, 3:08pm
Pls email saya jenis-jenis kain cotton yang ada dan harganya di gen2jamz@yahoo.com  
15. Salwa 33 - Tue 27/Mar/2012, 1:30pm
Pls emel katalog & harga ye. Tq  
16. Juriah 3 - Sun 6/May/2012, 2:07pm
pls email katalog n harg untuk kain cotton
miszjsk@yahoo.com  
17. Fazila Omar - Tue 17/Jul/2012, 10:17am
salam.. email katalog n price iela_fazila@yahoo.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..