Pengilang & Penjual Kanopi
Syukur - Mon 24/Oct/2011 1:16pm [Last Comment]
ingin memulakan perniagaan sewaan kanopi? tapi tak tahu dimana ingin membeli kanopi murah? kami ada jawapannya. kami adalah pengilang yang membuat kanopi. tak kira kanopi piramid, kanopi arabian, kanopi A shape, kanopi halfmoon dan juga kanopi marquee tent.

meja buffet, kerusi plastik dan juga kerusi banquet juga boleh dibeli di kedai kami.

scallop, skirting, sarung kerusi, kipas dan lampu juga disediakan untuk set perkahwinan...

Sila hubungi kami untuk maklumat selanjutnya.

dstrikesolution@gmail.com
Sekian, terima kasih.
0133020890

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi
     
  1. Ahmad Fauzi 2 - Tue 25/Oct/2011, 7:15am
    emelkan senarai harga pd ahmadazim06@gmail.com  
  2. Zainal Othman 2 - Thu 27/Oct/2011, 12:18am
    emailkan ke OnZ_kanopi@yahoo.com  
  3. Sham 57 - Thu 27/Oct/2011, 12:21am
    syukur...email pd sya quot utk brg2 canopy..iconformula@gmail.com  
  4. Jengkacanopy - Tue 1/Nov/2011, 7:51pm
    email kan senarai harga canvas dan peralatan pd jengkacanopy@yahoo.com  
  5. Mohd 98 - Mon 7/Nov/2011, 9:20am
    salam... tolong emel senarai harga.. memang amat-amat memerlukan.. tqtqtqtq.. bnestawau@yahoo.com  
  6. Cs Akasia - Tue 8/Nov/2011, 5:29pm
    tolong emel senarai harga... cempakaseberang@gmail.com  
  7. Nuriz 5 - Tue 8/Nov/2011, 6:38pm
    salam tolong emailkan pada saya quot kanopi ke norizafdn_1b@yahoo.com.my tq  
  8. Pakmat - Mon 14/Nov/2011, 8:11pm
    assalam... mintak tolong emel senarai harga... tkasih... lebaimat@yahoo.com  
  9. Naz 46 - Thu 17/Nov/2011, 1:03am
    salam , tlong email kan senarai harge janggot_jb@yahoo.com.sg  
  10. Zura 39 - Fri 18/Nov/2011, 12:03pm
    boleh tolong e mail senarai harge ,
    turbo_kenari@yahoo.com
    tq  
  11. Irfa - Mon 21/Nov/2011, 8:59pm
    tolong email harga bagi 8 atau 10 kanopi arabian 20' x 20' dan semua kelengkapan yang lain ke amifacollection@gmail.com  
  12. Nazmi N - Tue 22/Nov/2011, 2:14pm
    salam.. tolong email senarai harga kpd saya, rafflesia76@yahoo.com. tq.  
  13. Shera Enterprise - Wed 30/Nov/2011, 12:50pm
    tolong emailkan senarai harga kanopi arabian 20' x 20' dan sarung kerusi plastik ke shera_enterprise@yahoo.com  
  14. Azhar 108 - Wed 30/Nov/2011, 9:32pm
    emailkan saya

    azharmed55@yahoo.com.my

    khemah siap canvas  
  15. Muhamad Amiru - Tue 6/Dec/2011, 2:57pm
    email kan senarai harga canvas dan peralatan to ottoman.usop89@gmail.com  
  16. Ismail Setapa - Mon 19/Dec/2011, 4:14pm
    tlg emailkn senarai harga  
  17. Faizal 219 - Sat 24/Dec/2011, 6:41pm
    Tolong listkan senarai harga barang berkenaan:
    Arabian 20x20
    piramid 20x20
    Meja petak 4x8
    kerusi plastik

    email:
    me.faizal@yahoo.com TQ
    Dimana lokasi?
    Minimum brape set?  
  18. Ahmad Shamsul - Mon 26/Dec/2011, 12:49am
    leh snaraikn harga arabian n piramid....shamsul_deto@yahoo.com  
  19. Mohamad Rosli - Mon 2/Jan/2012, 10:36am
    sebut harga untuk :
    kerusi plastik n kerusi banquet

    kanopi dah ada.
    saya nak jual kanopi arabian terpakai 3 biji. 2000/biji
    mohdrosli.isa@ap.sony.com
    019-3022792  
  20. Wan 101 - Sat 21/Jan/2012, 10:09pm
    pls email harga a shape canopy to quebec3036@yahoo.com  
  21. Maryani - Mon 30/Jan/2012, 5:18am
    sila email harga canopy 20x20 ke maryannie82@gmail.com  
  22. Mohd Dom - Wed 8/Feb/2012, 8:35pm
    please forward your price list to me.
    tq  
  23. Jafri 4 - Thu 23/Feb/2012, 11:54pm
    emailkan kpd sy detail. Jiwabangsa@yahoo.com.my  
  24. Sha 115 - Wed 29/Feb/2012, 1:30pm
    emelkan senarai harga pada sshb78@yahoo.com.my  
  25. Azhar 108 - Wed 29/Feb/2012, 10:59pm
    emailkan sy coatation utk arabic canopy 20x20..azharmed55@yahoo.com.my  
  26. Tengku 12 - Mon 2/Apr/2012, 1:49am
    Tolong listkan senarai harga utk Arabian 20x20 & Piramid 20x20
    emailkan....  
  27. Iryanie Bin Azman - Sat 7/Apr/2012, 1:58am
    Salam,
    Tolong emailkan pada saya sebutharga kanopi dan jenis2nya skali?
    Terima Kasih...  
  28. Asnawi - Sun 6/May/2012, 11:27am
    bagi saya quotation penuh di
    oraclemannia@gmail.com  
  29. Akmammaizatul95 Yahoo Com - Fri 15/Jun/2012, 9:17am
    salam..tolong emailkan pd saya senarai harga peralatan kanopi set yang lengkap bersama krusi/meja. T.Q  
  30. Marulz - Sat 16/Jun/2012, 10:18pm
    emelkan senarai harga pd marul7385@yahoo.com  
  31. Akmammaizatul95 Yahoo Com - Sun 17/Jun/2012, 2:12pm
    Assalammualaikum,

    Saya bercadang untuk memulakan perniagaan kanopi. Boleh emailkan kepada saya quotation untuk;

    1. Arabic Canopy 20'x20' (5 units) -Rangka Galvanis
    2. Piramid Canopy 20'x20' (5 units) - Rangka Galvanis
    3. Meja Bulat 5' (25 units) - Kaki meja galvanis
    4. Meja Empatsegi 6' x 3' (25 units) - Kaki meja galvanis
    5. Kerusi Plastik (250 units)
    6. Kerusi Banquet (20 units) - Kaki kerusi galvanis

    Terima kasih.

    Sila hubungi saya menerusi email;
    to : akmammaizatul95@yahoo.com
    cc : mohainimohamudiah@gmail.com  
  32. Mohd Rizal B Abd Razak - Tue 26/Jun/2012, 12:41am
    Salam tolong bagi quatation untuk semua jenis kenopi serta meja, kerusi dan alas meja di ridzal_jan@yahoo.coms  
  33. Akil 5 - Sat 13/Oct/2012, 5:55pm
    Saya bercadang untuk memulakan perniagaan kanopi bajet 30k je. Boleh emailkan kepada saya quotation untuk;

    1. Arabic Canopy 20'x20' (10 units) -Rangka Galvanis
    2. Meja Bulat 5' (40 units) - Kaki meja galvanis
    3. Meja Empatsegi 6' x 3' (25 units) - Kaki meja galvanis
    4. Kerusi Plastik (400 units)
    5. Kerusi Banquet (20 units) - Kaki kerusi galvanis  
  34. Tengku Qaseh - Wed 21/Nov/2012, 7:00pm
    Saya bercadang untuk memulakan perniagaan kanopi bajet 20k je. Boleh emailkan kepada saya quotation untuk;

    1. Arabic Canopy 20'x20' (10 units) -Rangka Galvanis 2. Meja Bulat 5' (20units) - Kaki meja galvanis 3. Meja Empatsegi 6' x 3' (20 units) - Kaki meja galvanis 4. Kerusi Plastik (300 units) 5. Kerusi Banquet (20 units) - Kaki kerusi galvanis
    tlg email ke : mdnazrimohamed2001@yahoo.com  
  35. Zuliana 9 - Fri 29/Mar/2013, 11:48pm
    dalam 19k boleh.nak ditel.0132991944.zuliana655@yahoo,com .my,keke mah la je tengku qaseh hoiiii  
Page 1   (Total 35 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.