Pengedaran Produk ke Kedai Runcit - KL
Rosman 5 - Wed 4/Dec/2013 9:11am [Last Comment]
Jika anda mempunyai produk yang sesuai dijual di kedai-kedai runcit,mari bekerjasama dengan pihak kami.Kami mempunyai jaringan hampir 200 kedai runcit di kawasan KL.Hubungi kami untuk perbincangan lanjut.TQ
012 2509173

Niche: Kedai Runcit Dan Serbaneka | Pembekal Barang Runcit
 
1. Rohaida Shaari 2 - Wed 4/Dec/2013, 10:16am
saya berminat utk meletakan wangian jenama munif hijaz kereta dan rumah utk diletakkan di kedai runcit yang berkenaan.
boleh email rohaida@sepcapital.com.my atau hubungi aida 0172699457  
2. D trisya Bubble - Wed 4/Dec/2013, 7:27pm
sy nk letgo chiller 2pintu, bercermin, skli dgn minuman tin n air botol dan kotak
condition baik
shah alm
0173742455  
3. Alias Mohd Zain - Sun 8/Dec/2013, 12:00pm
boleh email kat saya nama sykt dan address saya berminat nak supply produk  
4. Ridzwan Bin Suib - Mon 9/Dec/2013, 7:49pm
saya berminat nak jual kopi pra campuran ADAM dan HAWA boleh beri detail email : mustikaprima99@gmail.com  
5. Zaman 4 - Wed 11/Dec/2013, 2:45pm
saya menjual barangan asas dari stevia seperti gula stevia , minuman cordial dan jus. boleh beri detail e-mail :kzamanj@gmail.com  
6. Ieyfa 2 - Wed 11/Dec/2013, 9:59pm
Tumpang Iklan yer:D

Pendaftaran agen topup mudah (e-reLoad) :
hanya daftar 1 no hp bLey jual pelbagai produk Celcom, Maxis, Hot ticket, Digi, digi pin, U mobile, ITalk, TuneTalk dLL...

Komisen tinggi dijamin dan pakej menarik dgn harga terbaik ditawarkan...
sila pm 0175241796 / 0107725646
@ emeL fa_ahaks91@yahoo.co.uk  
7. Nur Rawiyah - Mon 16/Dec/2013, 11:20am
saya berminat untuk membekalkan aneka kerepek..email saya nurrawiyah2020@yahoo.com ..jzakallah  
8. Fida 106 - Sat 21/Dec/2013, 11:50pm
Sy berminat nk membekalkn tepung serbaguna tuk mengoreng.email sy tintakalam@gmail.com  
9. Ann 28 - Mon 23/Dec/2013, 12:34am
saya berminat untuk membekalkan kerepek seaweed tetapi bisnes hanya kecil-kecilan sahaja kerana bisnes baru bermula. email:myhearty.88@gmail.com  
10. Wanjan - Sat 28/Dec/2013, 11:49pm
kemahiran saya membuat bahulu tradisional..ada pasaran tak. kalau ada emeil saya di wanjan8@gmail.com  
11. Ahmad 743 - Sun 29/Dec/2013, 12:47pm
Saya pemborong dan berminat utk pasarkan produk GULA MANISAN NIRA ASLI terus dari K. Terengganu.. Lokasi sy wangsa maju..
Sesiapa shj blh hubungi sy utk menjadi dealer di talian;
013-9294923 (Ahmad Mohd Hashim) trima kasih  
12. Chino 3 - Sun 29/Dec/2013, 1:24pm
Assalamualaikum. Saya pembekal belacan madu buatan ori langkawi. Sekiranya terdapat yang berminat untuk menjadi pemborong dalam kuantiti yang banyak, sila hubungi saya untuk mendapatkan harga yang murah. Lokasi saya kuala lumpur. 01136086368  
13. Aien 39 - Thu 2/Jan/2014, 1:32pm
ayam AYAM
ayam bulat bersih
0172013757
0122191652

www.facebook.com/irsbersih  
14. Sham Md Yatim - Thu 2/Jan/2014, 3:15pm
sy ada rempah ayam panggang dari padang pasir berminat sila hubungi 0173377996  
15. Mohd Mazuwan - Wed 8/Jan/2014, 12:44pm
Saya menawarkan tuan produk daging salai dan nasi beriani siap pes..

detail : mohdmazuwan@rocketmail.com  
16. Immy - Wed 8/Jan/2014, 6:00pm
saya pembekal makanan sejuk beku. produk terbaru, 100% muslim. hubungi saya : 011-27087430  
17. Razman Razid - Thu 9/Jan/2014, 1:26pm
Program Ikan Rakyat. Ada yg berminat?
Call / SMS / Whatsapp
+60193972489
Razman LHFM  
18. Mustaqim Bin Mohamad - Fri 10/Jan/2014, 12:49am
Saya ada produk
1.Sabun pencuci pakaian
2.Sabun pencuci lantai
3.Sabun pencuci pinggan

Boleh hubungi saya mustaqim 0145125169 call/sms/whatsapp
Email : mustaqimmohamad1988@gmail.com  
19. Muhammad Hafizuddin Bin Mazlan - Sat 11/Jan/2014, 9:55am
salam

kami adalah pembekal natural jus tea (berjenama JTEA) ..kilang kami di seksyen 16 shah alam.

product kami formulation from middle east

Softpack(1x48x200ml)
1.Green tea with peach 200ml soft pack
2.Black tea with lemon 200ml soft pack

Bottle(1x24x350ml)
3.Green tea with peach 350ml
4.Black tea with lemon 350ml

Bottle(1x24x620ml)
(International standard)
5.Green tea with peach 620ml
6.Black tea with peach 620ml

boleh hubungi kami untuk keteragan lanjut..price direct dri kilang

hafiz -0123718208
harith-0123700642

email: hafiz@psfoodandbeverage.com
harith@psfoodandbeverage.com  
20. Shah 469 - Wed 15/Jan/2014, 3:02pm
Kami pengilang keropok lekor direct harga kilang hubungi saya puan allysa 0173153766..penghantaran percuma.  
21. Hanim 17 - Wed 15/Jan/2014, 3:31pm
Niena Halal Mart yang dimiliki oleh Niena Marketing Services, Kuala Lumpur, sedang mengenal pasti usahawan dan bakal usahawan yang berminat dalam perniagaan produk sejuk beku western dan tempatan. Modal pinjaman yang merupakan bahan serta peralatan perniagaan disediakan kepada yang betul betul berminat dan layak.
Untuk Pakej permulaan ini, kami mengutamakan kepada usahawan serta bakal bakal usahawan yang tinggal di kawasan KUALA LUMPUR dan SELANGOR.

Kumpulan sasar yang kami cari dan layak :-

1. Yang mempunyai Kedai Runcit dan beralamat tetap
2. Rangkaian Restoran, Kafe, Food Court yang sedang beroperasi
3. Kantin kantin Pejabat dan Kilang. / Butik Caf? / Kedai Dobi
4. Suri rumah, Ibu Tunggal, Graduan lepasan Universiti atau bakal bakal usahawan yang ingin menambahkan pendapatan sampingan

Syarat syarat individu :-

Status BUMIPUTRA.
Berumur 18 ? 50 tahun.
Sedang menjalankan perniagaan di premis tetap.
Ingin menjalankan perniagaan baru.
Gambar pemohon ukuran passport 2 keping.
Salinan Kad Pengenalan pemohon dan pasangan.
Salinan buku simpanan / penyata Bank (muka pertama & 3 bulan transaksi terakhir)
Salinan salah satu bil utility rumah atau premis perniagaan.

Modal pinjaman sebanyak RM5,000.00. Merupakan peralatan serta bahan serta produk produk jualan.
Anda akan mendapat :-

- Peti sejuk beku ( Chest Freezer )
- Stiker produk di badan peti sejuk beku.
- Banting
- Hand-out Brochures untuk edaran kepada pelangan pelangan anda.
- Poster produk.
- Produk produk makanan sejuk beku Western dan Tempatan keluaran kami.

** Borang permohonan akan diberikan kepada individu yang betul betul layak dan yang betul betul berminat sahaja.

Jika berminat, sila hubungi kami segera untuk proceed dengan proses seterusnya. Terima Kasih.

NIENA HALAL MART.
TAMAN MELATI, SETAPAK, KUALA LUMPUR .

PUAN HANIM : 012 - 9105672

CIK NIENA : 019 - 6277607

PEJABAT : 03 ? 41625672

WHATSAPP : 019 ? 6277607

Blog: http://nienahalalmart.blogspot.com  
22. Hairul Nizam 2 - Wed 15/Jan/2014, 11:38pm
saya boleh supply mainan harga RM2

http://www.qparadigm.com.my/Pemborong+Mainan+RM2  
23. Nuryusfa - Tue 21/Jan/2014, 4:22pm
Salam, saya adalah pembekal mee kering berasaskan rumpai laut. Berminat boleh hubungi 013-9834245. Terima kasih.  
24. Hairi 114 - Tue 28/Jan/2014, 7:21am
Salam, saya adalah pengeluar sambal belacan segera, pes masak hitam mamak , pes sambal tumis dan pes rendang. Saya berminat utk menjalankan consigment sistem di rangkaian premis tuan . Semua produk kami adalah HALAL dan keluaran muslim. Utk perbincangan lanjut sila hubungi 013-2808035 atau email udangmerah_9111@yahoo.com  
25. Roscantiq86 - Thu 30/Jan/2014, 10:15am
sy pemborong coklat pepero almond berminat meletak coklat.berminat sms 0175209385@emil roscantiq@gmail.com  
26. Najmin - Tue 11/Feb/2014, 3:11pm
rose_mujahid@yahoo.com  
27. Fidlynn - Mon 17/Feb/2014, 11:40pm
SALAM WARGA MAJALAH!

KAMI BERPENGALAMAN MEMBEKALKAN TUALA MANDI KE KILANG, RESORT, OFFICE SELURUH MALAYSIA.MEMPUNYAI READY STOCK YG BANYAK. HARGA ADALAH SEPERTI BERIKUT :

40'x60' = RM15
30'x60' = RM12
27'x 54'= RM10 ( SAIZ STANDARD DEWASA)
20'x40' = RM5 ( TUALA KANAK KANAK)
12'x20' = RM2.50 ( SAIZ GOOD MORNING TOWEL)
12'x12' = RM1 ( SAIZ SAPU TGN LELAKI )

BERMINAT HUBUNGI CALL/WHATSAP LYNN 017-6594546 UNTUK CONTOH GAMBAR  
28. Asza 3 - Wed 19/Feb/2014, 3:01pm
sy pemborong coklat ALFREDO/BERNIQUE/CHAUMENT berminat meletakkan coklat yang kebanyakkan hanya berada di kawasan ''FREE DUTY'' dengan harga direct dari kilang

Boleh hubungi saya : ASZA 0133134615/0133177366 ataupun Email ke siti_noraszariyah@yahoo.com  
29. Muhammad Syazwan Daud - Sat 1/Mar/2014, 5:04pm
Kami pembekal produk minuman tenaga dan jus buah daripada syarikat JEFI Sdn Bhd..Berminat untuk bekerjasama dengan pihak encik dalam membekalkan produk minuman..sebarang pertanyaan boleh hubungi..
En. Raziff(manager LU)=0199347849  
30. Jajanmables - Thu 6/Mar/2014, 5:24pm
sy pembekal aneka kerepek dari banting. Juga ada nata de coco. Jika berminat boleh hubungi saya whatsapp 018-7914909, email: jajanmables@gmail.com  
31. Montel - Thu 13/Mar/2014, 10:02am
aslmkm..
kami pengeluar & pemborong tepung segera kek coklat moist..juga berminat utk.menjalankan consigment system di rangkaian premis tuan.

boleh email eija_apit@yahoo.com
atau sms/call 017-4851211  
32. Merong Asia Ventures - Sun 16/Mar/2014, 11:25am
Kami adalah pengedar Air Titisan Embun. Air ini merupakan air yang pertama di Malaysia. Dengan menggunakan sistem pemprosesan teknologi VUVIP ia menjadikan air ini terunggul di dunia.

Air embun adalah air yang ringan dan halus sehingga mampu menembusi ruang-ruang sempit di dalam badan lalu menjadikan badan segar sentiasa.

Air Titisan Embun juga bagus digunakan semasa pengambilan madu lebah bagi mendapatkan hasil yang menakjubkan.

Untuk maklumat lanjut sila lawati blog kami merongasiaventures.blogspot.com atau facebook Merong Asia Ventures atau hubungi 012- 222 1915.  
33. Merong Asia Ventures - Sun 16/Mar/2014, 11:35am
Kami merupakan pengedar Air Titisan Embun. Air ini diproses menggunakan teknologi VUVIP yang pertama di Malaysia dan menjadikan air ini yang terunggul di dunia.

Air Titisan Embun merupakan air yang terlalu ringan dan halus sehingga boleh menembusi ruang-ruang halus di dalam badan lalu menjadikan badan sentiasa segar.

Air ini juga amat bagus jika diminum semasa pengambilan madu lebah kerana sifat halusnya.

Untuk maklumat lanjut sila lawati blog kami merongasiaventures.blogspot.com atau facebook Merong Asia Ventures atau hubungi 012- 222 1915  
34. Abdul Rahman Abdullah - Fri 11/Apr/2014, 11:58am
kami merupakan kilang pembuat kueh tradisional spt bangkit santan pelbagai perisa, pelbagai kerepek dan mcm2 lagi. HARGA TERMURAH DI PASARAN SBB KAMI DI BAWAH SME Hubungi kami di srifatin@yahoo.com atau tel 0177745152 (Fatin Izzati)  
35. Syiong - Wed 30/Apr/2014, 6:24pm
saya ada suply single offer bin (second hand), gondola, boltless rack, cash register dan ect, boleh call 012-752 4510, toy_empire99@hotmail.com, area tmn equine seri kembangan  
36. Hijanah - Thu 15/May/2014, 4:01pm
Kerja kt mana2 pun boleh.
SMS je. Nk online pun boleh..
Jana keuntungan mlalui topup.
Biarkan Sistem Bekerja Membantu Anda.
Ini bukan program scam, Tiada Unsur Penipuan kerana keuntungan adalah Terus Ke Akaun Bank anda.
Ramai yang telah berjaya.
Anda bila lagi.
Ini la masa yang sesuai untuk anda.
Modal yang sedikit untung yang besar.


'''''''''PAKEJ 1(MASTER)'''''''''
YURAN PENDAFTARAN = RM45
CELCOM = 4.5% MAXIS = 3.2% DIGI = 2.1% UMOBILE = 4%

'''''''''PAKEJ 2 (DEALER)'''''''''
YURAN PENDAFTARAN = RM43
CELCOM = 4.2% MAXIS = 3.1% DIGI = 2% UMOBILE = 3.75%

'''''''''PAKEJ 3 (AGENT)''''''''''
YURAN PENDAFTARAN = RM40
CELCOM = 4% MAXIS = 3% DIGI = 1.9% UMOBILE = 3.5%

+++untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya, insyAllah kite semua akan berjaya+++

e-mail = hijanah90@gmail.com
no. tel = 0172804443 (wapp)  
37. Muhamad Safrizal Bin Abdullah - Sun 18/May/2014, 10:39am
Salam En Rosman...
Sempena Hari Raya yg semakin dekat nih, tuan bole edarkan Produk Kuih Raya kami ke kedai2 runcit...produk kuih raya kami hanya resepi yg terpilih shj...kualiti terjaga...berpengalaman lebih 6 tahun dlm bisnes kuih raya...kami mengeluarkan 8 jenis utk tahun ini..
1. Kuih Tart Nenas
2. Almond London
3. Snow Almond
4. Kuih Dahlia
5. Crunchy Chocolate Chips
6. Biskut keju
7. Sweet Love (Orange)
8. Sweet Love (Cappucino)

Tuan bole berbincang lebih lanjut dengan kami...

014-9372765 (En Abu)  
38. Azian 52 - Tue 20/May/2014, 5:52pm
Saya berminat nak letak..sekarang ni saya ada buat kuih tiram@lidah buaya.Jika tuan berminat boleh lah...saya boleh jumpa tuan.Tuan bleh hubungi saya 019-3433655 Azian.  
39. Raha 5 - Fri 6/Jun/2014, 9:38am
Sy ada product handmade (pocket tissue holder)
boleh jenguk blog sy di akhmar85.blogspot.com

Agent dropship atau consignment di alu-alukan

Terima kasih  
40. Siti Ruqaiyah 2 - Wed 11/Jun/2014, 9:02pm
saya menjual buah rotan,kalu berminat SMS atau whatsapp saya di 014-7380367.  
41. Azmyshoppe - Tue 24/Jun/2014, 11:35am
Kami adalah pembekal makanan sejuk beku spt burger, bebola, nuget & daging kisar di sekitar Sgor & KL. Kami berminat utk bekerjasama dgn pihak tuan. Harap tuan boleh hubungi kami di 016-2129485 atau azmyshoppesdnbhd@gmail.com. Terma kasih  
42. Mas Fara Idayu - Sun 25/Jan/2015, 1:12pm
Saya ada produk gelang anti nyamuk..saya memang hendak letakkan produk saya ke kedai- kedai yang boleh menerima produk saya ni...
Untuk detail boleh email saya di masfarai@yahoo.com @ wsp saya 0172455912..
Boleh beli borong@personal...  
43. Mohd Ilham 2 - Thu 31/Dec/2015, 5:02pm
slm,saya ada supply rempah ratus yg dh siap packing Rm1,utk tempahan atau tengok semple boleh hubungi 0179770626 atau email:ilham.mohammad80@gmail.com  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..