Pengedar Karipap/Samosa/Popiah Frozen
Rozaidi Mustafa - Wed 16/Feb/2011 12:09am [Last Comment]
Kami mencari pengedar untuk karipap, samosa dan popiah frozen sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam / Meru / Kapar.

Karipap & Samosa - 12 biji / sepeket RM5/=
Popiah - 15 biji / sepeket RM5/=

Harga borong RM20/= untuk setiap gandaan 5 peket.

Inti Ayam / Daging / Sardin.

Berminat boleh call saya rozaidi.mustafa@gmail.com atau Tel 019 - 225 2572

Niche: Produk Sejuk Beku | Tempahan Kuih Muih
     
  1. Nurul 171 - Thu 17/Feb/2011, 10:39pm
    Salam..saya ingin tahu kuantiti yang diperlukan untuk setiap kali penghantaran(karipap segera)
    TQ  
  2. Rozaidi Mustafa - Fri 18/Feb/2011, 12:29am
    Nurul duk area mana tu?? Kita tak berapa strict sangat...kalau dekat2 dgn kita setakat 5 peket pun boleh hantar  
  3. Norashikin 4 - Fri 18/Feb/2011, 11:01pm
    saya mencari pembekal utk brg frozen homemade-duk bangi(murah2)
    karipap-10 biji -rm3.00(daging)
    karipap pusing
    ikan-rm6.00-20biji
    daging tempatan-rm7.00-20 biji
    ayam-rm8.00-20biji
    Kuih ropa-rm4.00-10biji(daging).tel-019 3243731  
  4. Malik Faizal Sulaiman - Fri 25/Feb/2011, 3:48pm
    untuk pembuat samosa, popia sayur dan berkaitan dgn kulit popia, kami ada membuat kulit popia 100% muslim, call saya faizal 0193570624 utk mendapat kan harga yg lebih murah dari harga pasaran  
  5. Atun Recipe Home Made - Fri 11/Mar/2011, 11:40am
    saya ade membuat kuih frozen cucur badak. kalau berminat boleh hubungi saya 017-5296874  
  6. Hafiz Berkat Trading - Mon 14/Mar/2011, 2:31pm
    Saya ada buat perniagaan aiskrim goreng. nak tahu harga murah? e-melkan ke hafiz.berkat.trading@gmail.com  
  7. Norkasmani Abdul Rahman - Thu 4/Oct/2012, 1:05am
    saya ada jual CRABSTICK kerepek isi ketam. Kudapan yg sgt sedap & berbeza dr kerepek yg lain. Ingin cuba keenakkannya bolehlah oder . ( boleh pos) Harga dr rm5 - rm 8, boleh call saya 019-2762572  
  8. Mohd Rizal 58 - Sun 16/Jul/2017, 9:37am
    salam..
    sy pengedar samosa chicken black peper
    kulit 100% buat sendiri...
    terlaris di sepang
    terima tmpahan frozen utk peniaga dn segala jamuan....
    bnyk lg kuih muih lain...
    terdapat nasi arab

    sila wasapp sy rizal 0182548234
    sepang  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)