Pengedar Flyers Area KL (Part Time) Diperlukan
Ilazainol - Fri 27/Jan/2012 2:06pm [Last Comment]
Pengedar flyers diperlukan dengan segera.

Hanya edarkan ke lokasi yang telah ditetapkan.

Setiap flyers dibayar RM 0.20

Berminat: Sila hubungi / SMS ke 013-3254357 (ila)

Kami mengalukan alukan Graduan yang menganggur.

Kerjasama anda semua amat digalakkan.

Niche: Kerja Sambilan | Servis Pengedaran Risalah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Ilazainol - Fri 27/Jan/2012, 7:50pm
Maaf, sambutan amat menggalakkan. Hanya distributor terpilih sahaja akan direply SMS. Terima kasih kepada semua yang memberikan respond.  
2. Ijal 8 - Sun 29/Jan/2012, 2:23am
salam...sy tggl di ampang...sy berminat contac 0193244209  
3. Addy 13 - Sun 29/Jan/2012, 8:57am
kpd ejen2 tu jgn la pula buang flyers tu tepi longkang  
4. Rizuan 4 - Sun 29/Jan/2012, 12:54pm
salam..saya tgl di seri kembangan..bleh ke?
eme sy wanmaatakaful@gmail.com  
5. Ika 61 - Mon 30/Jan/2012, 5:33pm
salam,masih available ke kerja nak edarkan flyers nie? saya duk area bangsar dan bekerja area pj.  
6. Ilazainol - Thu 2/Feb/2012, 12:33am
salam semua; kepada yang memberikan feedback, sila hantarkan SMS ke no. yang tertera. terima kasih.  
7. Ezhry - Sat 4/Feb/2012, 12:24pm
saya berminat..saya tinggal di bangsar

hubungi saya/sms 013-6152217  
8. Fadiladha93 - Sun 5/Feb/2012, 11:26pm
saya berminat,,,,,,mlm atau siang contact me fadiladha93@yahoo.com  
9. Ireen 2 - Mon 6/Feb/2012, 1:36pm
sye berminat...tggl di keramat..
call me 013-5151237  
10. Suhaili 8 - Wed 25/Apr/2012, 1:27am
salam,maaf tuan..saye tumpang iklan di ruangan saudara,,saye juga mencari pekerja part time untuk edar risalah,kepada yang berminat ingin keja part time,sila hubungi saya,0133703021 suhairi,nak pakai urgent....  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..