Pengedar Duty Free Dubai Perfume Diperlukan
Mamat 62 - Tue 16/Oct/2012 12:52pm [Last Comment]
Kami, ShukMiniStore menjual pelbagai minyak wangi branded & terkemuka pada harga yang sangat rendah !
Ia datang dari airport duty free Dubai dan sememangnya ia setanding dengan yang original di kaunter, Kini telah ramai memilikinya & menyukainya tanpa rasa ragu2 serta anda mampu menjana pendapatan disini. Anda boleh menjual perfume ini bermula pada harga RM 80 sehingga kepada harga setanding yang original. perfume ini mampu bertahan sehingga 4-6 jam bergantung si pemakai & jenis perfume, ia diperbuat daripada 90% original perfume & dicampur 10% chemical yang lain, tetapi packaging, botol & bau adalah 100% ! sama yew. Wang dikembalikan bagi yg tidak berpuas hati... (setakat setahun nie, blum ada yg complain) '_'

Pembelian pada harga untuk agent:

1-9 botol = dikira RM60 sebotol
10-20 botol = dikira RM 58 sebotol
20-30 botol = dikira RM 56 sebotol
30-40 botol = dikira RM 55 sebotol
50 botol keatas = dikira RM 50 sebotol

#pembayaran mestilh penuh & dilaksanakan sebelum ia dihantar.
boleh hubungi mamat untuk mendapatkan senarai perfume yang kami ada : 017-3446787 (sms) atau emailkan kepada shukministore@gmail.com

Niche: Pengedar Perfume
 
1. Mya Darlieynaa - Tue 16/Oct/2012, 4:33pm
berminat...kedai awak ktne eh?  
2. Mya Darlieynaa - Tue 16/Oct/2012, 4:36pm
apa2...tlg emailkan ke sayangammeran@yahoo.com.my  
3. Mengku - Sun 21/Oct/2012, 8:50pm
emailkan list item:  
4. Leng Myra - Mon 12/Nov/2012, 3:45pm
sy ader perfume hanya RM 36 sahaja untuk minim 10 botol. berminat sila email ke dobot-bebot@yahoo.com bpin 215c74fd.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..