Pengedar dan Stokis Jus Madu Epal Diperlukan Setiap Negeri
Agro 2 - Fri 8/Jul/2011 1:25pm [Last Comment]
Kami menjemput individu yang berminat untuk menjadi pengedar Jus Madu Epal . Pasaran tengah hangat sekarang, oleh itu rebut lah peluang keemasan ini.. Komisyen produk yang tinggi . Ada repeat customer .
Kami adalah pengeluar madu lebah secara komersil . Pasaran yang besar/luas
Sila hubungi Amin 012-9067082 utk keterangan lanjut
sekian . . . . .

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Pembekal Madu
     
  1. Ayu2shop - Fri 8/Jul/2011, 1:26pm
    ada katalog/gambar...harga borong & runcit..

    ayu_shop@yahoo.com.my  
  2. Hasni Zainal - Fri 8/Jul/2011, 1:27pm
    boleh consigment?
    emailkan butiran lanjut..seperti harga dll..
    hzacps@gmail.com  
  3. Mohammad Amin - Fri 8/Jul/2011, 1:30pm
    segala urusan adalah tunai..tiada consigment diperlukan..tk  
  4. Hasni Zainal - Fri 8/Jul/2011, 1:33pm
    minimum order?? kalau COD....ok la...
    ada katalog atau laman web? harap emailkan...  
  5. Mohammad Amin - Fri 8/Jul/2011, 1:37pm
    salam, en hasni zainal check email..tq  
  6. Agro 2 - Fri 8/Jul/2011, 2:03pm
    ejen kawasan minimum order rm1,500
    stokis minimum order rm10ribu  
  7. Pokmejutaweabtaufan - Fri 8/Jul/2011, 10:06pm
    tumpang iklan, sesape yg ada modal rm2500 tapi tak tau nak bisnes apa dan nak pulangan harian tetap rm75 selama 100 hari eazy3x1@gmail.com  
  8. Azamgamat - Tue 12/Jul/2011, 8:58am
    untuk bekalan "madu gamat" sila hubungi saya segera 0122662342. untung runcit sehingga 70%  
  9. Beautiful Iqa - Tue 12/Jul/2011, 3:46pm
    Salam semua..Saya sedang mencari pengedar untuk product kesihatan.. Lacto-Lite. Starting modal < 2k = 13 kotak. view blog for lactolite http://beautifuliqa.blogspot.com or call 019 311 2177  
  10. Btho - Wed 13/Jul/2011, 2:37pm
    Salam semua saya adalah salah seorang pengedar Jus MONAVIE, jus yang diperbuat dari 19 jenis buah-buahan dan sangat terbukti untuk penghidab KANSER,KENCING MANIS,ENZIMA DLL.. MONAVIE juga Adalah syarikat yang menyediakan plan pemasaran yang sangat Efektif untuk menjana pendapatan dln masa yg singkat... Berminat utk tahu lebih lanjut sila hubungi saya 010-2712488 En.Shawal. Drink it... Feel it... Share it..  
  11. Dayat 3 - Mon 25/Jul/2011, 3:26am
    emailkan katalog bergambar

    hidayatibniyusof@yahoo.com.sg  
  12. Linda Ali 2 - Fri 23/Mar/2012, 9:42pm
    tolong emailkan gambar dan syarat2 untuk menjadi pengedar ? harga dan sebagainya  
  13. Rizan 7 - Wed 6/May/2015, 11:18am
    sy pengeluar dan penjual madu kelulut,dijamin 100%asli.pertanyaan-0175478869  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.