Pengedar Baju Kurung Cotton English, Viskos & Sulam Jepun Secara Borong Atau Consignment
Nur Liyana - Sun 3/Oct/2010 12:41am [Last Comment]
Kepada pengusaha butik, agen-agen & peniaga online/offline & dealer-dealer pakaian, kami menawarkan stok baju kurung cotton dengan harga yang murah dan design-design yang menarik. Kami menawarkan pembelian secara borong (min 10 pasang) dan juga secara consignment.

Jika berminat sila email ke lea.samlan@gmail.com/ call 017-3364769 (liyana)

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Program Consignment
 
1. Kedaiskonline - Sun 3/Oct/2010, 2:38am
sy da kedai... klu awak nk letak d kedai sy d plaza lgkawi... t dh terjual sy bank in kn duit... klu berminat
email: kedaiskonline@gmail.com
www.kedaiskonline@blogspot.com  
2. Anizah Abdullah - Sun 3/Oct/2010, 9:27am
saya ada gerai kat papar sabah. klu nak sy tlg jualkn bole gak....atau awak nk buat cara dropshipping? sy buli tlg.. sama2 dpt untung... mcm?
email saya jika minat... anizah_ann@yahoo.com  
3. Shazwani - Sun 3/Oct/2010, 12:26pm
saya berminat nak jual tapi takder modal..boleh tak saya amik stok,jual dulu then baru bayar?saya berada di putrajaya...firahzsh20002yahoo.com  
4. Shariffah Amnah Ameer - Sun 3/Oct/2010, 4:55pm
assalamualaikum....
saya berminat untuk jual produk anda....bleh email info pada saya atau bleh forward saya laman web anda....tq

nayli.iman@gmail.com  
5. Nora 38 - Sun 3/Oct/2010, 10:17pm
Boleh emailkan katalog n harga..minat nak jual...jas_nora@yahoo.com  
6. La Beuty - Mon 4/Oct/2010, 12:06am
saya berminat tok jual.boleh dapatkan detail?la_beuty@yahoo.com  
7. Mimie 9 - Mon 4/Oct/2010, 1:23am
hi sy minat nk bizz online bole sy dptkn katalog & info lanjut TQ  
8. Mimie 9 - Mon 4/Oct/2010, 11:49am
Hello saya Mimie minat nk bizz online bole sy dptkn katalog & info lanjut yg lebih details. TQ
normiza9@yahoo.com  
9. Noreen - Mon 4/Oct/2010, 11:14pm
tlg sertakn katalog n harga pasaran,
sy surirmh jd kurang modal tp tlg jualkn?
email
ikin_aminnordin14@yahoo.com  
10. Hana 22 - Tue 5/Oct/2010, 11:08pm
email katalog jejari2006@yahoo.com  
11. Hasnida Ahmad - Wed 6/Oct/2010, 5:01pm
Sgt berminat ...tlg emailkan katalog ye

aiman_aliff@yahoo.com.my  
12. Effarizza - Thu 7/Oct/2010, 10:53am
tlg email kan catal ke cottonsheaven@gmail.com  
13. Liza 8 - Fri 8/Oct/2010, 10:45pm
pls send details ke naliza73@streamyx.com.
Saya ada kedai kecil d miri sarawak  
14. Noraini 5 - Sat 9/Oct/2010, 3:50pm
pls send details to my email nanij_69@yahoo.com

rgds n tks  
15. Ku Hanya Insan Biasa - Sat 9/Oct/2010, 11:46pm
bleh send katalog dan list harga kat email saya..amira_1310@live.com,btw buat penghntaran pergi brunei tak?  
16. Aira - Mon 11/Oct/2010, 10:04am
Boleh emailkan katalog n harga..minat nak jual..
cdgrafik09@gmail.com  
17. Sarah 23 - Wed 13/Oct/2010, 9:58am
Boleh emailkan katalog n harga x...sarahfaizah@yahoo.com.my  
18. Nurhidayah 7 - Wed 13/Oct/2010, 12:58pm
email pd sy katal0g
tq
nurhidayahsabry@yahoo.com  
19. Suraya Mnor - Wed 13/Oct/2010, 5:41pm
tolong bg detail...harga...gmbr...lokasi suraya.mnor@gmail.com  
20. Qasrina - Thu 14/Oct/2010, 12:29pm
pls email price n katalog to qasrina69@gmail.com.TQ  
21. Norziah Ahmad - Sat 16/Oct/2010, 10:12pm
bleh send katalog dan list harga kat email saya
princesskiroro_87@yahoo.com.my  
22. Nana 26 - Sun 17/Oct/2010, 1:03am
emailkan sy katalog....isnal01@yahoo.co.uk  
23. Annor - Sun 24/Oct/2010, 5:18pm
blh send detail?sy berminat..tq  
24. Nanny - Sun 24/Oct/2010, 11:52pm
emailkan kat sy juga..
nannystore@gmail.com  
25. Srie - Mon 25/Oct/2010, 4:11pm
berminat! email detail, harga dan gambar
srie85_gurlz@yahoo.com  
26. Ajam - Tue 26/Oct/2010, 11:37pm
email saya katalog

jerry.jebeng@gmail.com  
27. Umairah 2 - Wed 27/Oct/2010, 11:46am
butik saya di Plaza Idaman jalan gombak. target market melayu dan student UIA.

pemborong produk wanita/kanak2 yg ingin tawarkan consignment amatlah dialu-alukan.

hub saya di 019-370 5001 atau email umairahcollection@yahoo.com  
28. Idayanti - Thu 28/Oct/2010, 1:50pm
saya nak tngok gambar n tau harga skali..
email kan pada saya
taro_ida@yahoo.com  
29. Niza 17 - Sat 30/Oct/2010, 5:17pm
send details please  
30. Hyfa87 - Wed 5/Jan/2011, 1:23pm
salam.. boleh tlg emailkan catalog ( gambar n harga skali ) emailkan kat hyfa1987@gmail.com. terima kasih  
31. Zieta Zain - Fri 14/Jan/2011, 4:13pm
saya mencari produk consigment untuk diletakkan di kedai saya Nilai NS. Kedai saya sekarang menjual hiasan dalaman ( wallpaper ) Hubungi saya : loveshinecreations@yahoo.com.my  
32. Sya 18 - Fri 22/Apr/2011, 11:01am
saya berminat utk perniagaan online biz baju ni...
bule ke amik secara consignment..
bule emailkan saya detailsnya..
sya_izah@yahoo.com  
33. Norhazlina Abdullah - Mon 19/Sep/2011, 1:36pm
berminat utk diletakkan di butik saya secara consignment. Sila emel kpd sy di hn3012@yahoo.com.my  
34. Mama Apik - Sat 7/Jan/2012, 11:05am
saya berminat utk biz baju kurung ni..
bole x bg katalog,pic n harga..
emel me baby_lintdaska@yahoo.com
asap k..tq..  
35. Ana Mirza - Sat 24/Mar/2012, 5:04pm
saya ada kedai muslimah di pekan pt bakar muar, satu2nya kedai baju yg ada kt situ.. sy biasa amek csgnmnt.. dan sy nk csgmnt utk baju kurung (sbb sblm ni sy hnya fokus pd jubah dan t-sht mslimah) email pd sy katalog utk berbincang ya  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..