Pengambilan Pelajar Pusat Pengajian Bahasa Arab, Marhaban, Bimbingan Al Quran Bersanad, Tarannum di Seremban
Farhana 16 - Tue 5/Apr/2011 7:25am [Last Comment]
Kami Markaz Altahsin Quran Training Center menawarkan pelbagai kls pengajian kepada setiap prgkat umur
dr kanak2 4 thn shingga glgn dewasa.
.kami membuka kelas bimbingan tarannum yg akan dikendalikan oleh bekas JOHAN QARI NEGERI SEMBILAN,selain itu kami juga membuka kls
BERZANJI diketuai oleh JOHAN MARHABAN peringkat Negeri Sembilan,Disamping Kelas Al quran Bersanad
,dan Kelas Bahasa Arab.

kelas sangat2 selesa dengan aircond dan peralatan yg serba lengkap. sama2lah kita
mendalami ilmu agama dan didiklah anak-anak dgn pengetahuan agama sebaiknya.Pusat pengajian kami berada di SEREMBAN 2

berminat untuk mengetahui lebih lanjut hubungi 0136417777 atau emelkan kepada saya wardatul_iqlima@yahoo.com

Niche: Pusat Bahasa | Pusat Mengaji Agama
     
  1. Tkah - Tue 5/Apr/2011, 11:50am
    salam...sy umur 23 thun... sy mmg minat belajar mengaji alquran bertarannum... di KL susah nk cari kelas... seremban jauh la sy dok di KL...  
  2. Farhana 16 - Tue 5/Apr/2011, 8:31pm
    wslam tkah...kami sekarang berada di seremban la adik..tkah trai cari lg insyaalah ada kat kl..kalau ada sapa2 area n9 yang berminat boleh hubungi kami..  
  3. Nur Akma - Fri 8/Apr/2011, 10:18am
    salam, sy berminat untuk belajar bahasa arab dan sy menetap di senawang, boleh emailkan maklumat dan khidmat yg di tawarkan lebih lanjut pada email sy nurakma_2612@yahoo.com  
  4. ammar 13 - Fri 8/Apr/2011, 8:32pm
    asslm,sy da mnwrkn khdmt ngaji al-quran n iqra dr umh ke umh...hubungi sy d talian 013 2727429(us ammar)  
  5. Ana 35 - Sun 10/Apr/2011, 10:52am
    SALAM..PUAN AKMA...KELAS DI GARDEN HOMES, SEREMBAN 2...ADA KLS UTK KANAK2 DAN DEWASA..TP KALAU RASA S2 JAUH, USTAZ BOLEH G UMAH NGAJAR...CALL USTAZ AMIN 0136417777 UTK BINCANG..SYUKRAN  
  6. Jejak78 - Thu 8/Nov/2012, 3:28pm
    Salam..kalau untuk org dewasa yang tak tahu mengaji boleh ke ikut kelas ni ? umurnyer dalam sekitar 37 tahun..  
  7. Eidafarida - Sat 7/Sep/2013, 9:41pm
    as salam, pls email details ke faridacapri@gmail.com.. saya nak berlajar bahasa arab..  
  8. Mazlina 37 - Sat 5/Oct/2013, 9:56pm
    assalamualaikum
    say berminat nk mengikuti pengajian kelas tarannum... saya tinggal di seremban 2  
  9. Airul8243 - Sat 20/Sep/2014, 12:01pm
    Salam..sesiapa yg berminat utk belajar tarannum area KL boleh hubungi saya di talian 019-6544892 khairul  
  10. Syafiq 342 - Mon 25/Apr/2016, 9:22pm
    salam.. masih buka ka lagi ni. saya berminat nak belajar bahasa arab dan taranum. berapa la yuran tu  
  11. Afiq 259 - Tue 3/May/2016, 2:28pm
    salam . sy menawarkan khidmat mengajar iqra atau quran rumah ke rumah

    area kajang . semenyih . bangi atau yg berdekatan dengannya

    berminat contact msg/whatsapp 01125516291  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)