Pendapatan Pasif Lumayan Setiap Hari!
Farah5554 - Sat 31/May/2014 2:09pm
BE A BOSS & LET MONEY WORK FOR YOU.
NOW WITH BOSS VENTURE, MY DREAM BECOMES TRUE!!!

Salam sejahtera..
Saya ingin berkongsi peluang menjana pendapatan TERBAIK masa kini.
Ramai yang telah berjaya dan saya rasa terpanggil untuk berkongsi dengan anda di luar sana.
Bisnes ini bukan MLM, bukan wajib cari org, bukan kena jual2 barang...

ANDA tak nak RM 120k DALAM MASA 2 TAHUN?
*dari anda habiskan duit beli rokok
*dari anda habiskan duit beli top4
*dari anda habiskan duit beli alat mek up
*dari anda habiskan duit beli handfon mahal2

BAIK ANDA PARKING MODAL RM 825 UTK DPT INCOME YG BERIBU...
ANDA HANYA PERLU AMBIL RISIKO RM 825 UTK MASA DEPAN ANDA...
DENGAN HANYA RM825 MENENTUKAN HALA TUJU MASA DEPAN ANDA...JANGAN PIKIR TAKUT TAK JADI TAPI CUBA ANDA FIKIR KALAU JADI...

Penerangan ringkas mengenai BOSSVENTURE

1- Apa itu Bossventure (BV)?

* Bossventure ini satu perniagaan online yang dikecualikan cukai 6% oleh kerajaan dari semua produknya. Berkonsepkan e- mall & shopping complex dalam bentuk online. Daripada 6% tadi lah 1.5% diberikan kepada invester 4.5% untuk company. Setiap hari ANDA akan dapat 1.5% dividen dari modal ANDA.

2- Berapa modalnya dan apa benefit daripadanya:

*Modal 1 lot ialah RM825 dimana ia akan dibahagikan kepada income pasif & lesen cyber seumur hidup. RM330 untuk pasif 1.5% setiap hari & RM495 wajib untuk lisen cyber seumur hidup. Income pasif tetap setiap hari ialah (1.5%USD).

3- Dari mana datangnya dividen yang diberikan setiap hari 1.5% USD tu?

*Dari awal sudah dinytakan bahawa Bossventure adalah perniagaan online. Jadi, 1.5% USD tersebut datangnya daripada keuntungan harian yang diperolehi daripada online shopping yang dilakukan oleh sesiapa sahaja yang membeli produk di http://www.bossventure.com/

Profit tersebut akan diberikan setiap hari.

Sebagai contoh :
hari yg pertama usd100.00 X 1.5% = usd1.50 total = usd101.50
hari yg ke 2 usd101.50 X 1.5% = usd1.52 total = usd103.02
hari yg ke 3 usd103.02 X 1.5% = usd1.55 total = usd104.57

dan ia berlaku seterusnya. Pengeluaran boleh di buat daripada hasil keuntungan sahaja dan seminggu sekali dengan syarat jumlah melebihi usd50 ke mana2 bank terpilih oleh Sykt.

Anda boleh pilih modal permulaan seperti dibawah?

1. Rm825 profit usd 1.50 /day
2. Rm4125 profit usd 12.00 /day
3. Rm5775 profit usd 19.50 /day
4. Rm7425 profit usd 27.00 /day
5. Rm12375 profit usd 49.50 /day
6. Rm18975 profit usd 79.50 /day
7. Rm25575 profit usd 109.50 /day
8. Rm35145 profit usd 153.00 /day

Keputusan di tangan anda??

4- Apa nama company ni, dari mana & selamat ker melabur di sini?

*Nama company ini ialah CASH DEAL SDN. BHD, 100% kepunyaan Malaysia, chairman dia Hakim Hamidi. Mendapat sijil kelulusan dari MSC untuk menjalankan online bisnes, 10 tahun pengecualian daripada tax, source for funding, business to business, licensing program & pelaburan bermula 2011 - 2020 dan paling penting LISTED di BANK NEGARA.

5- Bossventure ni Malaysia jer ke yang buat?

*Bossventure bertaraf global dimana terdapat beberapa buah negara lain yang menjalankan program seumpamanya seperti China, Hong Kong, Thailand, Filipina, Malaysia & yang terbaru adalah Indonesia.

6- Berapa tempoh matang untuk kita withdrawal wang tersebut?

*Di sini kita tidak mempunyai tempoh matang sepertimana pelaburan yang lain. Anda boleh withdrawal wang anda sekali seminggu dengan syarat, di dalam e-wallet anda harus mempunyai minima 50 USD.

7- Setelah saya menyertai Bossventure, apa yang perlu saya lakukan selepas itu?

*Anda boleh membuat pilihan sama ada ''sit & relax'' ataupun membawa rakan anda untuk menyertai di Bossventure. Jika anda memilih untuk ''sit & relax'', anda tetap akan memperolehi dividen yang disebut sebagai income pasif 1.5%USD setiap hari. Jadi x perlu bersusah-payah untuk mencari rakan niaga.

8- Katakan saya mempunyai beberapa orang rakan yang ingin turut serta menjadi Reseller di Bossventure, apakah keistimewaan yang akan saya dapat?
J8: Jika ada di antara rakan anda turut serta menjadi Reseller Bossventure, anda akan mendapat bonus tajaan sebanyak 30 USD (setiap tajaan), bonus pairing 60 USD (setiap kali pairing) dan matching bonus 3% (daily)..

9- Ada yg tanya dari mana duit tu & Halal ke...

*Perniagaan BossVenture Sah dan Berstatus MSC. BossVenture menyewakan tapak-tapak perniagaan kepada merchant-merchant yg nak menjual produk masing2. Bila ada pelanggan beli produk, merchant tersebut dikenakan bayaran 20% sewa tapak perniagaan dari BossVenture. Itu sumber Pendapatan & Keuntungan Sykt. Keuntungan itulah yg diagihkan kpd kita dari 0.1% hgga 1.5% So, Perniagaan ini Jelas, Tiada gharar dan sah. BVMalls.com
www.bossventure.com
BVMalls.com
www.bossventure.com

Penerangan ringkas mengenai BOSSVENTURE

1- Apa itu Bossventure (BV)?

* Bossventure ini satu perniagaan online yang dikecualikan cukai 6% oleh kerajaan dari semua produknya. Berkonsepkan e- mall & shopping complex dalam bentuk online. Daripada 6% tadi lah 1.5% diberikan kepada invester 4.5% untuk company. Setiap hari ANDA akan dapat 1.5% dividen dari modal ANDA.

2- Berapa modalnya dan apa benefit daripadanya:

*Modal 1 lot ialah RM825 dimana ia akan dibahagikan kepada income pasif & lesen cyber seumur hidup. RM330 untuk pasif 1.5% setiap hari & RM495 wajib untuk lisen cyber seumur hidup. Income pasif tetap setiap hari ialah (1.5%USD).

3- Dari mana datangnya dividen yang diberikan setiap hari 1.5% USD tu?

*Dari awal sudah dinytakan bahawa Bossventure adalah perniagaan online. Jadi, 1.5% USD tersebut datangnya daripada keuntungan harian yang diperolehi daripada online shopping yang dilakukan oleh sesiapa sahaja yang membeli produk di http://www.bossventure.com/

Profit tersebut akan diberikan setiap hari.

Sebagai contoh :
hari yg pertama usd100.00 X 1.5% = usd1.50 total = usd101.50
hari yg ke 2 usd101.50 X 1.5% = usd1.52 total = usd103.02
hari yg ke 3 usd103.02 X 1.5% = usd1.55 total = usd104.57

dan ia berlaku seterusnya. Pengeluaran boleh di buat daripada hasil keuntungan sahaja dan seminggu sekali dengan syarat jumlah melebihi usd50 ke mana2 bank terpilih oleh Sykt.

Anda boleh pilih modal permulaan seperti dibawah?

1. Rm825 profit usd 1.50 /day
2. Rm4125 profit usd 12.00 /day
3. Rm5775 profit usd 19.50 /day
4. Rm7425 profit usd 27.00 /day
5. Rm12375 profit usd 49.50 /day
6. Rm18975 profit usd 79.50 /day
7. Rm25575 profit usd 109.50 /day
8. Rm35145 profit usd 153.00 /day

Keputusan di tangan anda??

4- Apa nama company ni, dari mana & selamat ker melabur di sini?

*Nama company ini ialah CASH DEAL SDN. BHD, 100% kepunyaan Malaysia, chairman dia Hakim Hamidi. Mendapat sijil kelulusan dari MSC untuk menjalankan online bisnes, 10 tahun pengecualian daripada tax, source for funding, business to business, licensing program & pelaburan bermula 2011 - 2020 dan paling penting LISTED di BANK NEGARA.

5- Bossventure ni Malaysia jer ke yang buat?

*Bossventure bertaraf global dimana terdapat beberapa buah negara lain yang menjalankan program seumpamanya seperti China, Hong Kong, Thailand, Filipina, Malaysia & yang terbaru adalah Indonesia.

6- Berapa tempoh matang untuk kita withdrawal wang tersebut?

*Di sini kita tidak mempunyai tempoh matang sepertimana pelaburan yang lain. Anda boleh withdrawal wang anda sekali seminggu dengan syarat, di dalam e-wallet anda harus mempunyai minima 50 USD.

7- Setelah saya menyertai Bossventure, apa yang perlu saya lakukan selepas itu?

*Anda boleh membuat pilihan sama ada ''sit & relax'' ataupun membawa rakan anda untuk menyertai di Bossventure. Jika anda memilih untuk ''sit & relax'', anda tetap akan memperolehi dividen yang disebut sebagai income pasif 1.5%USD setiap hari. Jadi x perlu bersusah-payah untuk mencari rakan niaga.

8- Katakan saya mempunyai beberapa orang rakan yang ingin turut serta menjadi Reseller di Bossventure, apakah keistimewaan yang akan saya dapat?
J8: Jika ada di antara rakan anda turut serta menjadi Reseller Bossventure, anda akan mendapat bonus tajaan sebanyak 30 USD (setiap tajaan), bonus pairing 60 USD (setiap kali pairing) dan matching bonus 3% (daily)..

9- Ada yg tanya dari mana duit tu & Halal ke...

*Perniagaan BossVenture Sah dan Berstatus MSC. BossVenture menyewakan tapak-tapak perniagaan kepada merchant-merchant yg nak menjual produk masing2. Bila ada pelanggan beli produk, merchant tersebut dikenakan bayaran 20% sewa tapak perniagaan dari BossVenture. Itu sumber Pendapatan & Keuntungan Sykt. Keuntungan itulah yg diagihkan kpd kita dari 0.1% hgga 1.5% So, Perniagaan ini Jelas, Tiada gharar dan sah. BVMalls.com
www.bossventure.com
BVMalls.com
www.bossventure.com

Penerangan ringkas mengenai BOSSVENTURE

1- Apa itu Bossventure (BV)?

* Bossventure ini satu perniagaan online yang dikecualikan cukai 6% oleh kerajaan dari semua produknya. Berkonsepkan e- mall & shopping complex dalam bentuk online. Daripada 6% tadi lah 1.5% diberikan kepada invester 4.5% untuk company. Setiap hari ANDA akan dapat 1.5% dividen dari modal ANDA.

2- Berapa modalnya dan apa benefit daripadanya:

*Modal 1 lot ialah RM825 dimana ia akan dibahagikan kepada income pasif & lesen cyber seumur hidup. RM330 untuk pasif 1.5% setiap hari & RM495 wajib untuk lisen cyber seumur hidup. Income pasif tetap setiap hari ialah (1.5%USD).

3- Dari mana datangnya dividen yang diberikan setiap hari 1.5% USD tu?

*Dari awal sudah dinytakan bahawa Bossventure adalah perniagaan online. Jadi, 1.5% USD tersebut datangnya daripada keuntungan harian yang diperolehi daripada online shopping yang dilakukan oleh sesiapa sahaja yang membeli produk di http://www.bossventure.com/

Profit tersebut akan diberikan setiap hari.

Sebagai contoh :
hari yg pertama usd100.00 X 1.5% = usd1.50 total = usd101.50
hari yg ke 2 usd101.50 X 1.5% = usd1.52 total = usd103.02
hari yg ke 3 usd103.02 X 1.5% = usd1.55 total = usd104.57

dan ia berlaku seterusnya. Pengeluaran boleh di buat daripada hasil keuntungan sahaja dan seminggu sekali dengan syarat jumlah melebihi usd50 ke mana2 bank terpilih oleh Sykt.

Anda boleh pilih modal permulaan seperti dibawah?

1. Rm825 profit usd 1.50 /day
2. Rm4125 profit usd 12.00 /day
3. Rm5775 profit usd 19.50 /day
4. Rm7425 profit usd 27.00 /day
5. Rm12375 profit usd 49.50 /day
6. Rm18975 profit usd 79.50 /day
7. Rm25575 profit usd 109.50 /day
8. Rm35145 profit usd 153.00 /day

Keputusan di tangan anda??

4- Apa nama company ni, dari mana & selamat ker melabur di sini?

*Nama company ini ialah CASH DEAL SDN. BHD, 100% kepunyaan Malaysia, chairman dia Hakim Hamidi. Mendapat sijil kelulusan dari MSC untuk menjalankan online bisnes, 10 tahun pengecualian daripada tax, source for funding, business to business, licensing program & pelaburan bermula 2011 - 2020 dan paling penting LISTED di BANK NEGARA.

5- Bossventure ni Malaysia jer ke yang buat?

*Bossventure bertaraf global dimana terdapat beberapa buah negara lain yang menjalankan program seumpamanya seperti China, Hong Kong, Thailand, Filipina, Malaysia & yang terbaru adalah Indonesia.

6- Berapa tempoh matang untuk kita withdrawal wang tersebut?

*Di sini kita tidak mempunyai tempoh matang sepertimana pelaburan yang lain. Anda boleh withdrawal wang anda sekali seminggu dengan syarat, di dalam e-wallet anda harus mempunyai minima 50 USD.

7- Setelah saya menyertai Bossventure, apa yang perlu saya lakukan selepas itu?

*Anda boleh membuat pilihan sama ada ''sit & relax'' ataupun membawa rakan anda untuk menyertai di Bossventure. Jika anda memilih untuk ''sit & relax'', anda tetap akan memperolehi dividen yang disebut sebagai income pasif 1.5%USD setiap hari. Jadi x perlu bersusah-payah untuk mencari rakan niaga.

8- Katakan saya mempunyai beberapa orang rakan yang ingin turut serta menjadi Reseller di Bossventure, apakah keistimewaan yang akan saya dapat?
J8: Jika ada di antara rakan anda turut serta menjadi Reseller Bossventure, anda akan mendapat bonus tajaan sebanyak 30 USD (setiap tajaan), bonus pairing 60 USD (setiap kali pairing) dan matching bonus 3% (daily)..

9- Ada yg tanya dari mana duit tu & Halal ke...

*Perniagaan BossVenture Sah dan Berstatus MSC. BossVenture menyewakan tapak-tapak perniagaan kepada merchant-merchant yg nak menjual produk masing2. Bila ada pelanggan beli produk, merchant tersebut dikenakan bayaran 20% sewa tapak perniagaan dari BossVenture. Itu sumber Pendapatan & Keuntungan Sykt. Keuntungan itulah yg diagihkan kpd kita dari 0.1% hgga 1.5% So, Perniagaan ini Jelas, Tiada gharar dan sah. BVMalls.com
www.bossventure.com
BVMalls.com
www.bossventure.com

Penerangan ringkas mengenai BOSSVENTURE

1- Apa itu Bossventure (BV)?

* Bossventure ini satu perniagaan online yang dikecualikan cukai 6% oleh kerajaan dari semua produknya. Berkonsepkan e- mall & shopping complex dalam bentuk online. Daripada 6% tadi lah 1.5% diberikan kepada invester 4.5% untuk company. Setiap hari ANDA akan dapat 1.5% dividen dari modal ANDA.

2- Berapa modalnya dan apa benefit daripadanya:

*Modal 1 lot ialah RM825 dimana ia akan dibahagikan kepada income pasif & lesen cyber seumur hidup. RM330 untuk pasif 1.5% setiap hari & RM495 wajib untuk lisen cyber seumur hidup. Income pasif tetap setiap hari ialah (1.5%USD).

3- Dari mana datangnya dividen yang diberikan setiap hari 1.5% USD tu?

*Dari awal sudah dinytakan bahawa Bossventure adalah perniagaan online. Jadi, 1.5% USD tersebut datangnya daripada keuntungan harian yang diperolehi daripada online shopping yang dilakukan oleh sesiapa sahaja yang membeli produk di http://www.bossventure.com/

Profit tersebut akan diberikan setiap hari.

Sebagai contoh :
hari yg pertama usd100.00 X 1.5% = usd1.50 total = usd101.50
hari yg ke 2 usd101.50 X 1.5% = usd1.52 total = usd103.02
hari yg ke 3 usd103.02 X 1.5% = usd1.55 total = usd104.57

dan ia berlaku seterusnya. Pengeluaran boleh di buat daripada hasil keuntungan sahaja dan seminggu sekali dengan syarat jumlah melebihi usd50 ke mana2 bank terpilih oleh Sykt.

Anda boleh pilih modal permulaan seperti dibawah?

1. Rm825 profit usd 1.50 /day
2. Rm4125 profit usd 12.00 /day
3. Rm5775 profit usd 19.50 /day
4. Rm7425 profit usd 27.00 /day
5. Rm12375 profit usd 49.50 /day
6. Rm18975 profit usd 79.50 /day
7. Rm25575 profit usd 109.50 /day
8. Rm35145 profit usd 153.00 /day

Keputusan di tangan anda??

4- Apa nama company ni, dari mana & selamat ker melabur di sini?

*Nama company ini ialah CASH DEAL SDN. BHD, 100% kepunyaan Malaysia, chairman dia Hakim Hamidi. Mendapat sijil kelulusan dari MSC untuk menjalankan online bisnes, 10 tahun pengecualian daripada tax, source for funding, business to business, licensing program & pelaburan bermula 2011 - 2020 dan paling penting LISTED di BANK NEGARA.

5- Bossventure ni Malaysia jer ke yang buat?

*Bossventure bertaraf global

Niche: Buat Duit
     
  1. Adrian - Sun 1/Jun/2014, 11:13pm
    please email adsoon88@gmail.com
    how to join?  
  2. Farah5554 - Sun 1/Jun/2014, 11:49pm
    Dah email Adrian..  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.