Pendapatan Mingguan! Biz Terkini!
Bizz 2 - Mon 6/May/2013 2:54pm [Last Comment]
BARU lancar di Malaysia 1 MAC 2013!!!
KAMI DAH DAPAT!!! RM1k ..RM2k..RM4k SEMINGGU Hanya perlu TAJA 2 orang SAHAJA - utk keluarkan duit!
Jadi, bila dapt taja 2 org - baru BOLEH AMBIL duit dalam bank masing2..HEBAT!!Makin ramai taja, DUIT je
Kalau MALAS nak taja org? MASUK 3 Lot la terus...
1 LOT = RM159 atau RM770 - Kira je 3 lot berapa ok
INFO?? Telefon kawan saya segera 0197867487
Terima kasih

Niche: Buat Duit
     
  1. Adrian - Mon 6/May/2013, 3:20pm
    sila emel maklumat adsoon88@gmail.com  
  2. Acothensem - Mon 6/May/2013, 8:35pm
    Email sy plsz, thnx!!!
    Acothensem@gmail.com  
  3. Zulkifli 59 - Mon 6/May/2013, 8:58pm
    Assalam. Email maklumat kpd zubisa@gmail.com. Tk.  
  4. Ayesha 5 - Mon 6/May/2013, 10:51pm
    nak detail..
    miaw.almond@gmail.com  
  5. Ramli Bin Mat Junin - Tue 7/May/2013, 6:42am
    macam yang aku dok masuk dulu tu la ,tak lama mana bungkus maaa.  
  6. An71 - Tue 7/May/2013, 4:07pm
    tumpang lalu. sila hubungi saya kalau berminat nak wdraw sebahagian acc 2 epf. syaratnya baki minima acc 2 rm18k. telus dan selamat. pengeluaran melaui pakej pembiayaan.

    016 2041491  
  7. Bizz 2 - Wed 8/May/2013, 3:58pm
    Salam bro - siapa yg takut kena bungkus jgn la masuk - kami mmg bentang tikar je minggu2 dpt duit dah..masuk kecik pon...RM39 siapa terasa kena bungkus??  
  8. Bizz 2 - Wed 8/May/2013, 4:07pm
    Salam semua
    MAAF - PEMBETULAN pakej:
    Pakej2 tawaran kami:
    1) RM39
    2) RM154
    3) RM770
    TAK BOLEH UPGRADE dah masuk 1 nama sekali je ok - 1 pakej pilihan
    Tapi kot masuk terus 3 lot takpe la tiga2 sama nama ge U, taja U1, dan U2
    Tajaan tak kira pakej apa - cuma taja 2 org Syarat utk boleh keluar duit je..
    Tapi yg pkj besar dan sedang tu untung - boleh keluar banyak duit
    Taja boleh aja apa2 pakej tak kisah, dpt je bonusnya minggu2 bila ada tajaan wp kecil - SMS la 0197867487
    Pendaftaran kami buatkan - keluar duit sendirilah buat mudah je masuk bank terus..!!  
  9. Pet 3 - Sat 8/Jun/2013, 2:28am
    email plz
    Pet208@yahoo.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.