Pencarian Agent Dropship Telah Bermula! Keahlian Percuma! Tanpa Modal! Bayaran Sedap!
Bella Costa 2 - Thu 7/Mar/2013 10:11am [Last Comment]
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera!!

Ini merupakan peluang keemasan buat anda semua untuk menambah duit poket anda tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal.. tidak perlu membungkus barang.. usah sama sekali beratur di pejabat pos, kami yg lakukan untuk anda.. anda juga tidak perlu menanggung risiko dengan menyimpan stok barang jika tidak laku ataupon dh berkulat(expired)..

Pihak kami membuat perniagaan Tudung,Shawl,Kain Cotton yang diimport dari negara luar dan juga Produk Kecantikan ,Insyaallah kami akan menambah produk? ini dari semasa ke semasa.. Kualiti terbaikkk dijamin superbbb!!

Bagaimana nak join agent dropship??

Mudah ja.. x perlu susah? , anda perlu request untuk join group (copy link dibawah ni pastu request) http://www.facebook.com/groups/bellacostadropship/

ataupon

anda tinggalkan emel anda diruangan komen dibawah topic ini..

ataupon

anda nak email kat kami pon boleh, email ke : sales@bellacosta.my

Terima Kasih atas sokongan anda..

Niche: Program Dropship
 
51. Suzi Madom - Tue 18/Jun/2013, 12:57pm
email saya  
52. Tengku Hafeez Daniel - Fri 20/Sep/2013, 3:58am
tengkuhafeezdaniel@gmail.com  
53. Mohamad Farid Bin Saedi - Tue 8/Oct/2013, 6:15pm
saya berminat...akuyang97@gmail.com  
54. Nelly Adriana - Sun 21/Sep/2014, 12:13pm
Emai :nellyadriana1811@yahoo.com  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..