Pencarian Agent dan Dropship Lenne Foundation
Hasmiza Bt Ahmad - Sat 15/Oct/2016 6:45am [Last Comment]
RUGI TAK BACA LAGI RUGI KALAU TAK AMBIK TAU LANGSUNG
=============================

PENCARIAN AGENT DAN DROPSHIP
.............................
?Jelos dengan kejayaan orang lain x keje tapi ada duit ribu2 dalam account
?jelos dengan orang yang x keje cuma duduk rumah ngasuh anak tapi boleh shopping2 tiap2 bulan berbelanja tanpa limit
?jelos dengan org suri rumah bekerjaya

>>zaman sekarang hidup makin mencabar semuanya perlukan duit,permintaan dan kehendak anak2 yg berbagai sekarang,sebagai ibu bapa kita rasa sakit bila permintaan anak xdpt ditunaikan

>>keadaan suami makin daif dan susah terpaksa ikat perut seharian demi isteri dan anak2,tapi isteri pulak kat rumah membazir duit untuk topup habiskn data untuk main facebook dan buang masa???anda x rasa bersalah ke???

>>paling menyedihkan x mampu hulur duit kat mak ayah di kampung,mak ayah makin tua ntah bila la berkemampuan untuk balas jasa mereka??nak hantar mak g umrah mmg jauh sekali

>>Bila cukup bulan terpaksa tebalkn muka pinjam duit dgn kawan2 dan adik beradik,dapat gaji habis dibayar kn hutang ibarat gali lubang tutup lubang last2 masuk lubang kubur sebab berhutang x mampu bayar

Sampai bila kita nak hidup macam ni???takdir x kan berubah kalau kita sendiri x berusaha dan berubah,ambik langkah bijak hargai peluang yang datang ni,mungkin akan datang buat korang menyesal x..

LENNE foundation memberi peluang pada anda untuk dibantu,memberi keuntungan pendapatan beganda sehingga rm100-200 sehari kalau sebulan???

Kejayaan anda dan impian bermula di sini!!!
Jom sertai LENNE u are my inspiration TEAM kami bantu anda sehingga berjaya
=============================
Fika penang
-pendapatan sebagai agen mencecah keuntungan rm1200 sebulan sebagai student fika tidak lagi susahkan ibu dan ayah untuk hantar duit belanja setiap bulan

Azura melaka
-seorang surirumah dapat bantu suami meringankan beban dan tanggungan suami serta sedikit simpanan untuk dirinya hasil daripada jualan sampingan bisness online

Ina melaka
-duit hasil daripada jualannya digunakan untuk membeli barang berjenama yg di idamkan tanpa perlu mengunakan duit.gajinya,kini pendapatan secara online mencecah rm3000 sebulan..

>Dropship best tanpa perlu keluar modal,tanpa perlu simpan stock dan berulang alik ke pejabat pos,semua kami yang urusan kan anda hnya perlu copy paste saja,mudah bukan????mempunyai tahap kesabaran yang tinggi

> Agen hanya Modal serendah rm270
Pulangan yang berganda2,bahan untuk promosi disediakan anda hanya perlu copy paste,keistimewaan untuk mencari dropship dibawah anda untuk bantu anda meluaskan lagi perniagaan dan side income

Berminat direct Whatsapp
0175589850 (Kak Izza)
Jgn tunggu kami yg pm sebaliknya anda perlu berusaha,duit x kan datang bergolek kalau kita tunggu

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Hasmiza Bt Ahmad - Mon 17/Oct/2016, 3:45pm
Whatsapp sekarang!
0175589850 ( kak izza)  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..