Pemborong Seluar Jeans dan Baju Wanita
Siti Fadzilah Binti Abdullah - Fri 8/Mar/2013 12:03pm [Last Comment]
Berminat untuk menjual seluar jeans.
Boronglah dengan kami dengan harga yang berpatutan
Minimum pembelian 100 helai..
Untuk maklumat lanjut boleh sms /whatsapp ke 01126859884-shah.. atau email ke shah_bare@yahoo.com

Kami juga memborong pelbagai jenis pakaian wanita.
Minimum pembelian untuk harga borong 7 helai sahaja..
Boleh pilih design yg anda suka..
Untuk maklumat lanjut boleh sms/whatsapp ke 0109580053-siti
Atau emai ke ctzilah@yahoo.com.my

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Rossalynn - Fri 8/Mar/2013, 2:02pm
Berminat - rossa7788@yahoo.com  
2. Hushaidah 2 - Fri 8/Mar/2013, 4:03pm
Email details.. whoo_shy@yahoo.com.my  
3. Mohd 393 - Sat 9/Mar/2013, 10:13pm
Minta celah sikit, saya mempunyai stok kurung manik kain cotton dan sciffon untuk dilepaskan dengan kadar segera. sila lawati www.mazboutique.simplesite.com

HUBUNGI SAYA DI 013-6329952 UNTUK MENDAPATKAN HARGA TERBAIK. SALAM.  
4. Ummi 44 - Mon 11/Mar/2013, 12:21am
As salam..

Boleh cuci2 mata di facebook : Peplum E.M.I Collection Store dan E.M.I Collection Store untuk dapatkan harga borong dengan kami..ada pelbagai pakaian perempuan, jaket kulit, beg untuk pilihan anda..  
5. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Wed 13/Mar/2013, 10:42am
Rossalynn dan Hushaidah 2 saya dah emailkan ye..  
6. Ive - Wed 13/Mar/2013, 9:33pm
Saya berminat, boleh email saya geraistyleba@gmail.com  
7. Mas 177 - Sat 16/Mar/2013, 3:38pm
email katalog please... masz8485@yahoo.com  
8. Adrie 3 - Sun 17/Mar/2013, 5:48am
saya ada hingga 200 ke 300 pasang baju kurung dan kebaya untuk dijual dengan harga rm15 ke bawah sepasang.lokasi saya di sungai petani kedah.berminat sila email adrieahmaddarwis@yahoo.com  
9. Mijie 6 - Mon 18/Mar/2013, 2:14am
email catalog..hamizzierazak@yahoo.com  
10. Winnie Among - Tue 19/Mar/2013, 10:58am
emel details@katalog kt sy.
winnie_trisha@yahoo.com  
11. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Tue 19/Mar/2013, 5:36pm
Saya dah emailkan  
12. Omie Azizi - Fri 22/Mar/2013, 2:28am
emelkn. omieazizi@yahoo.com  
13. Black Lotus - Sun 24/Mar/2013, 2:22pm
Pls email katalog n price list to black_lotus82@ymail.com. Tq  
14. Aze 4 - Mon 25/Mar/2013, 9:45am
blh emailkan detail ke azemah88@gmail.com
tq  
15. Ayulmizan 2 - Sat 30/Mar/2013, 1:43pm
EMAIL ayul_mizan@yahoo.com  
16. Mysarah 6 - Sun 31/Mar/2013, 8:57pm
saya berminat. tlng email kan ke aizatul_mysarah@yahoo.com  
17. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Fri 12/Apr/2013, 2:25pm
saya dah emailkan,, ada sebarang penambahan saya akan emailkan lagi... tq  
18. Mizzrose - Sun 14/Apr/2013, 11:44am
Please email n price list..
Mizzrose90@yahoo.com  
19. Nur Razaiwanee - Wed 24/Apr/2013, 2:35am
pls emel katalog n price to waniee_89@hotmail.com  
20. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Tue 30/Apr/2013, 3:17pm
saya dah emailkan ..tq  
21. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Tue 30/Apr/2013, 3:18pm
untuk topik ni saya akan closedkan.. nanti saya akan iklankan yang latest...  
22. Baini - Fri 23/Aug/2013, 2:10pm
Sy berminat plez emailkn katalog n pricelist to my email 4ucentre@gmail.com  
23. Amy Amzar - Sat 21/Dec/2013, 4:19pm
Saya berminat, boleh email saya katalog n price list to salmiahlove@gmail.com  
24. Siti Aisyah 40 - Mon 10/Feb/2014, 11:16pm
Email katalog kepada saya  
25. Jeans Factor Pekan - Thu 27/Mar/2014, 12:14am
kami peniaga jeans dan berminat.
plez emailkn katalog n pricelist to our email jeansfactorpekan@gmail.com























[URL=http://descargar-musica-gratis.malavida.com/ ]musica[/URL]























[URL=http://descargar-musica-gratis.malavida.com/ ]musica[/URL]























[URL=http://descargar-musica-gratis.malavida.com/ ]musica[/URL]  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..