Pemborong Memori Card/Aksesori/Housing/Spare Part
Fanlee @ Pm Comm Shop - Mon 21/Feb/2011 12:10pm [Last Comment]
KAMI MEMBANTU KEPDA SESIAPA YG INGIN MEMULAKAN BIZ KEDAI HP/KIOS
YG INGIN MENDAPATKAN BARAGAN HP PADA HARGA BORONG DAN MIN ORDER QUALITY

MEMORI CARD DARI HARGA RM14
AKSESORI/CHARGER/HOUSING DARI HARGA RM1.20
SEMUA JENIS SPAREPART HP

KAMI JUGA MEMBUATPENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA
EMAIL SAYA UTK MAKLUMAT LANJUT
YM-fanleezx

Niche: Bisnes Handphone
     
  1. Fanlee - Mon 21/Feb/2011, 12:11pm
    utk yg berminat boleh email ker saya

    lupa letak email kat atas
    fanleezx@yahoo.com.my  
  2. Zul 39 - Mon 21/Feb/2011, 9:26pm
    nak tempah memory card...ajun_22@yahoo.com.my  
  3. Ibrahim Alid - Mon 21/Feb/2011, 11:44pm
    nak tempah memory card dari 1g hingga 8g . sertakan senarai harga .
    e-mail akdansesuatu@gmail.com  
  4. Boy 12 - Tue 22/Feb/2011, 2:53am
    sy nk list semua brg n harga...sy dok area perlis jejawi  
  5. Sm Amir - Wed 23/Feb/2011, 12:36am
    Saya juga nak senarai harga semua produk yang ada. Email ke :

    slyamir@gmail.com  
  6. Saadon - Wed 23/Feb/2011, 11:03am
    Salam bagi detail ke email saadon_06@yahoo.com .Tk  
  7. Shah Jahan 2 - Thu 24/Feb/2011, 12:08am
    saya nak senarai harga semua produk yang ada

    sjhn2010@yahoo.com  
  8. Im Rizal - Thu 24/Feb/2011, 9:23pm
    mohon maklumat lanjut..
    sila email : tanjungpuri_ent@yahoo.com  
  9. Syazis - Thu 24/Feb/2011, 9:32pm
    boleh bg seenarai barang dan produk x...
    emailkan ke amerglobal@yahoo.com  
  10. Pd Boy - Sat 26/Feb/2011, 10:49pm
    saya nak senarai harga semua produk yang ada.. E-Mail ke : pdboy007@gmail.com  
  11. Aryati - Tue 1/Mar/2011, 11:01am
    satu penemuan terbaru, peluang terkini iaitu dengan setiap reload prepid anda akan dpt komisyen, juga org lain reload anda juga akan dpt komisyen sehingga 20%. cepat peluang hebat, rugi dilepaskan, layari :
    www.bisnesprepaid.com/aryati  
  12. Brofami - Wed 2/Mar/2011, 9:40am
    saya berminat, boleh hantarkan senarai harga di email fami.designmarketing@gmail.com
    trimas  
  13. Snopax - Wed 2/Mar/2011, 10:49am
    mohon maklumat lanjut senarai harga semua produk yg ada..tq
    sila email : ahmdzlhr@gmail.com  
  14. Mee - Fri 4/Mar/2011, 12:56pm
    email pada saya senarai harga barang handphone seperti ribbon dan lcd nokia n sony.eemyaz@yahoo.com  
  15. Sham 67 - Fri 4/Mar/2011, 5:55pm
    menarik.
    send info kat saya.
    tq tq.
    himazservices@gmai.com  
  16. Hamdi86 - Sat 5/Mar/2011, 10:45pm
    nak tempah memory card dari 1g hingga 8g . sertakan senarai harga?
    email sy; hamdi_ujang02@yahoo.com  
  17. Pakngah - Tue 8/Mar/2011, 8:30am
    tolong emailkan saya sebut harga semua barang dan produk di atas... slasherr2001@yahoo.com  
  18. Amyanuar - Tue 8/Mar/2011, 9:01pm
    tlg email kat sya jugak......amyanuar6235@gmail.com  
  19. Azwan Fahmi - Wed 9/Mar/2011, 10:32pm
    mr_azueone@yahoo.com  
  20. Awang Noh Ahmad - Sat 12/Mar/2011, 10:01pm
    Saya juga nak senarai harga semua produk yang ada. Email ke :

    nohinfotech@yahoo.com.my  
  21. Mozarina - Sun 13/Mar/2011, 11:26pm
    sila email saya bg yg berminat utk menjadi dealer/pemborong accessory handphone,ipad,galaxy,chager etc ...
    Bagi yg memerlukan harga borong serendah dr rm1 ke rm10 secara borong ...

    email: mozarinanewskin@ymail.com
    sms/call: 013-3355525(ina)  
  22. Naha 2 - Fri 18/Mar/2011, 6:14pm
    saya hanya berminat untuk jadi dealer spearpart handphone semua jenis brend

    e-mail naharudin1981@yahoo.com.my  
  23. Shareedz - Fri 18/Mar/2011, 7:51pm
    mail kn sume list yg ade. plz, tq..
    hunn_179@yahoo.com  
  24. Bibsandbumps - Sat 19/Mar/2011, 12:30am
    say berminat.. email detail ke bibsandbumps@yahoo.com..  
  25. Iranmal - Mon 4/Apr/2011, 12:47am
    Saya berminat utk menjadi dealer/pemborong accessory handphone,ipad,galaxy,chager etc ...
    email, saya di
    azrannsyahcruz@yahoo.com  
  26. Nizam 39 - Sat 9/Apr/2011, 11:04am
    sila email kat saya
    jerung_8079@yahoo.com  
  27. Yanz 6 - Wed 13/Apr/2011, 11:27am
    emailkan untuk saya juga...yanzzz@ymail.com  
  28. Ayu Pekan - Mon 25/Apr/2011, 12:12pm
    saya merupakan agent hp baru...
    saya inigin mendapatkan segala maklumat yg berkenaan..
    sila emailkan pada saya ayu_pekan@hotmail.com  
  29. Fanlee - Mon 25/Apr/2011, 12:38pm
    mane2 yg belum saya email saya akan email asap

    utk respon yg lebih pantas ad ym saya
    fanleezx  
  30. Edvern Nekho - Thu 28/Apr/2011, 10:49pm
    bagi saya senarai barang berserta harga...A.s.a.p Saya dari sabah..

    Nekho91@gmail.com  
  31. Fanlee - Sun 22/May/2011, 11:56am
    http://smartdealer.blogspot.com/
    catalog senarai barang
    ape2 boleh hubungi saya  
  32. Asmaq - Fri 10/Jun/2011, 1:52pm
    izue80@yahoo.com.my
    izuddin 012-3862406  
  33. Abdul Wahab Bin Abu Shaari - Mon 5/Sep/2011, 11:24am
    saya berminat, boleh hantarkan senarai harga di email :
    wahab6039@yahoo.com.my  
  34. Safuan 17 - Sat 8/Oct/2011, 4:12am
    emailkan fulllist kat saya nafusa_nisaj@yahoo.com  
  35. Jamal 53 - Wed 25/Jan/2012, 1:15am
    sila emailkn semua barang n harga ke email saya jamal.hassan28@yahoo.com  
  36. Arre - Sun 15/Jul/2012, 6:35am
    boleh hntar detail die amiraamer88@gmail.com,sy berminat  
  37. Alip 8 - Wed 29/Aug/2012, 4:31pm
    tlg emailkn quotation housing sony samsung b.berry...klu blh yg byk warna..
    raz_maju@yahoo.com  
  38. Cd 2 - Sat 29/Sep/2012, 4:40pm
    Tlg email information tentang casing samsung ke email sya :
    cd_statistics@yahoo.com  
  39. Apiq 2 - Wed 28/Nov/2012, 3:04pm
    Tolong emaikan senarai harga semua sparepart untuk handphone blackberry, samsung,sony dan nokia ke syafiq_8810@yahoo.com  
  40. Lynneryl - Mon 10/Dec/2012, 10:55pm
    Sgt bminat dan emelkn pd lynn_harun@yahoo.com  
  41. Awanputih - Mon 31/Dec/2012, 12:00pm
    assalamualaikum,..tolong brikan sy info dan harga barang di email saya.

    iexz_anah@yahoo.com

    charging connector brp rm??  
  42. Puteri 98 - Mon 7/Jan/2013, 7:44pm
    Nk beli housing secara pukal... Info please
    Put3_peace@yahoo.com  
  43. Kameel 2 - Tue 8/Jan/2013, 10:21am
    saya berminat

    akjhaz92@gmail.com  
  44. Tawfik - Mon 14/Jan/2013, 4:06am
    Blh saya tahu di mana lokasi  
  45. Farid Rosli - Sat 23/Feb/2013, 5:26pm
    Saya berminat. Email saya di ayedd.rosli@yahoo.com  
  46. Pletine James - Mon 4/Mar/2013, 9:55am
    email sy d mercelyne90@yahoo.com'  
  47. Ujaig - Sat 27/Apr/2013, 3:22pm
    Email sy d ujaiG84@gmail.com  
  48. Haffiz Zack - Mon 23/Sep/2013, 2:28pm
    assalamualaikum,boleh bagi list smua brg n harga
    email ke honda5765@yahoo.com  
  49. Kamarul 192 - Thu 26/Sep/2013, 11:42pm
    sy nk list semua brg n harga.
    pls email..mr_amin_88@yahoo.com  
  50. Aiman 167 - Tue 29/Oct/2013, 4:06pm
    email detail plzz
    aisymo_fiq@ymail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.