Pemborong Baju Polo Ralph Lauren, Hackett, T-Shirt, Perfume, Mp3, Blouse, Kain 4 Meter
Onstyle @ On Style - Tue 26/Feb/2013 10:00am [Last Comment]
Saya adalah pemborong baju polo Ralph Lauren, T-shirt branded, Perfume, MP3, Blouse, Kain 4 meter. Quality terjamin Grade A. Sila lah lihat dan like page saya di www.facebook.com/onstylepage

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Fika 10 - Tue 26/Feb/2013, 10:03am
Berminat.xleh nak add.email katalog atinpieqa@yahoo.com  
2. Bahry - Tue 26/Feb/2013, 10:31am
berminat emailkan ke duiemy@yahoo.com.my atau sms 0165826654  
3. Mohd Almi - Tue 26/Feb/2013, 10:52am
email katalog/harga ke wanmietrading@gmail.com  
4. Nora 321 - Tue 26/Feb/2013, 11:05am
shop lot,bazar,promotion lot untuk di sewa di dlm MYDIN MALL..keterangan lanjut call 012-6377650(NORA)  
5. Radzuan Ahmad - Tue 26/Feb/2013, 2:46pm
minat.email ke hajiwan@gmail.com  
6. Nurul Hafizah 4 - Fri 1/Mar/2013, 9:10pm
berminat,email pada saya..sweet90_nurul@yahoo.com 0176533073...urgent  
7. Kimi 39 - Sat 2/Mar/2013, 2:35pm
email catalog at haszwan@ymail.com  
8. Zain 17 - Sun 3/Mar/2013, 1:20pm
ctika05@yahoo.com.my emailkan dgn katalog sekali.  
9. Syafiq3679 - Wed 6/Mar/2013, 1:56am
emailkan katalog pda sy arefiq_2091@yahoo.com  
10. Hasniza 4 - Wed 6/Mar/2013, 12:22pm
saya berminat tolong emailkan cataloq ke ijazain72@yahoo.com.my.terima kasih  
11. Saravanan 3 - Mon 18/Mar/2013, 12:32pm
Saya berminat sila emailkan catalog ke nvk_sara@yahoo.com  
12. Putri 39 - Tue 26/Mar/2013, 5:07pm
email me at putri_nabila0452@yahoo.com  
13. Onstyle - Fri 17/May/2013, 7:03am
Bagi sesiapa yang mahu menjadi agent/dropship saya boleh lawati page saya di www.facebook.com/onstylepage dan PM saya di situ untuk keterangan lebih lanjut

Manakala yang mahu borong juga boleh lawati page saya di www.facebook.com/onstyle untuk melihat gambar2 terbaru yang saya upload  
14. Din Pergh - Mon 3/Jun/2013, 11:53pm
can send to me quotation for all t-shirt polo ralph lauran and hacket as soon as posible?  
15. Sheriffa - Thu 13/Jun/2013, 11:14am
salam..tumpang iklan....sya ada menjual polo ralph lauren tuk dewasa dan kanak-kanak pada harga RM50/pc..sila layari fb kami D'Chenta Ladies/whatsapp 0173055882-feti  
16. Khairul Zaki - Sat 22/Jun/2013, 1:00pm
sye minat,bleh anta catelog tshirt polo x?  
17. Tarmizi Cheoh - Wed 3/Jul/2013, 9:25pm
salam...saya b'minat utk baju t-shirt lelaki....
bleh email x katalog kat saya..
tarmizichemat@gmail.com....terima kasih  
18. Nadiazainuri - Thu 15/Aug/2013, 10:49am
emelkan kepada saya sekiranya berminat untuk dapatkan sebut harga t-shirt polo raplh lauren secara borong
nadia.zainuri@yahoo.co.uk  
19. Onstyle - Mon 19/Aug/2013, 11:11pm
sesiapa yang nak catalog baju Polo Ralph Lauren boleh letakkan email anda sini saya akan hantar kepada anda sekali dengan quotation harga terima kasih  
20. Izam89 2 - Tue 27/Aug/2013, 2:51am
Email sy baju kapel raph lauren dgn belian borong brape harga.. muhammadizam89@gmail.com  
21. Husaini Ayub - Tue 27/Aug/2013, 4:16am
SALAM

KEPADA SEMUA PENIAGA

SY ADA NAK MENJUAL SECARA BORONG,PENDRIVE BERJENAMA KINGSTON HASIL DARI RAMPASAN HANYA RM28 SEUNIT,MINIMUM 10 UNIT

STOK HANYA BERBAKI 50PCS SAHAJA LAGI

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

HARGA MARKET RM120.00++

019-2023282  
22. Erin Azreen - Tue 24/Sep/2013, 11:06am
saya berminat... emailkan sya catalog utk baju ralph lauren polo dan quotation... ke erinezwan@gmail.com  
23. Aufa 2005 - Tue 24/Sep/2013, 5:49pm
saya berminat... emailkan sya catalog utk baju ralph lauren polo dan quotation... ke aufayunus@gmail.com  
24. Nor Azizah 9 - Wed 9/Oct/2013, 2:35pm
plz email
aziesyaq@gmail.com  
25. Jai 110 - Sun 13/Oct/2013, 4:14pm
Email kn sya catalog n quotation tuk polo ralph lauren ke faizalhussin11@gmail.com  
26. Saifulrizal - Sat 19/Oct/2013, 3:09pm
email catalog  
27. Fazilah Rahman 2 - Thu 24/Oct/2013, 4:30pm
emailkan katalog n quotation ke airu_azila@yahoo.com  
28. Din Pergh - Wed 20/Nov/2013, 5:04pm
plz to me cataloq t-shirt polo ralph lauren at dinpergh@gmail.com  
29. Khairul 722 - Fri 3/Jan/2014, 4:52am
emailkan katalog n quotation ke kakayrul1@gmail.com  
30. Hafiz 757 - Mon 24/Feb/2014, 1:49pm
plz email sya catalog n quatation tuk polo raiph ke fizul8588@yahoo.com  
31. Rina 93 - Mon 10/Mar/2014, 1:39pm
salam..

saya merupakan pemborong T shirt polo ralph lauren { lelaki,wanita ,kanak2} ,t shirt osaka,hoody ,superman,dan pelbagai lagi koleksi yg menarik...belian borong 12 helai ..dropship pun saya terima...
berminat :-
sms/wsapp : 019-4757333  
32. Azri Zain - Fri 21/Mar/2014, 11:44pm
Pls email saya catalog & quotation utk t shirt polo ralph lauren di azrie.zain@gmail.com  
33. Hisyam 95 - Tue 8/Apr/2014, 10:24am
please email saya catalog & quotation utk t shirt polo ralph lauren di syamlekior@gmail.com  
34. Aimanshoppe - Wed 16/Apr/2014, 1:19am
Pls email saya catalog & quotation utk t shirt polo ralph lauren di aidahakim12@gmail.com  
35. Zahari B Din - Fri 9/May/2014, 4:54pm
Sy berminat dgn baju polo ralph lauren...sila email catalog  
36. Azimah 57 - Tue 20/May/2014, 2:39pm
Please email saya...

azimahmj@gmail.com
Polo Ralph Lauren untuk kanak2. (include baby ye)

Thanks.  
37. Hairy 2 - Sun 8/Jun/2014, 9:01pm
Assalamualaikum...

saya berminat...harap boleh emailkn kepada saya...terutama edisi world cup

erytech@gmail.com

terima kasih  
38. Qeena 4 - Tue 17/Jun/2014, 7:48am
sy bminat.. tlong emailkan kpd sy fareena1508@gmail.com  
39. Delira - Tue 13/Jan/2015, 12:40pm
email sy fadhil_8888@yahoo.com  
40. Mawar Berduri 11 - Mon 27/Jul/2015, 3:38pm
Sila email sy di putra.saif@yahoo.com  

Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..