Pemborong Air Mineral Dengan Jenama Anda Sendiri
Mesti Baca @ LARIS SOKMO BNW ENT.
Thu 11/Feb/2016 2:52pm [Last Comment]
berminat:

call/sms 0146628577
whatsapp 0176334153

Niche: Bisnes Air Mineral
 
1. Mohd Alias 7 - Sat 13/Feb/2016, 12:12pm
Assalam
Kpada sesiapa yg ingin dptkan produk Coway spt
Penapis air
Air purifier
Dan lainx2 product coway
Bleh call or WhatsApp
01110792561
Semua pembayaran boleh dibuat melalui cash or instalment
Cpattt product coway skg tgh hot dipasaran
Pm Coway ke , 01110792561

Pm Coway ke 01110792561  
2. Jai4 - Sat 13/Feb/2016, 12:36pm
kami ja one marketing juga pemnekal air ro dan alkaline water utk kegunaan pejabat, sek, rumah, katering, pejabat2 kerajaan dll. kami juga ada menyediakan dan membekal pelbagai jenis mesin dispenser, luar atau dlm rumah, direct pipe, water filter, dll. hubungi kami untuk mndapatkn harga yg berpatutan. 013 3348282.  
3. Suzana Shukor - Tue 16/Feb/2016, 5:35pm
mohon email ketrnagan lanjut di suzanashukor09@gmail.com  
4. Fitri 213 - Tue 1/Mar/2016, 7:46am
tolong email kan details di syatirie@gmail.com.  
5. Ken27 2 - Thu 21/Apr/2016, 11:13am
Syarikat kami adalah Pengedar Drinking Water di Pulau Pinang,Kedah & Perlis yang mempunyai lesen KKM dan sijil HALAL JAKIM.

Boleh email saya kat kenshin27@tanchinhardware.com

220ml cup =48/box
500ml bottle =24/box
1.5L bottle =12/box

minimum order 50 cartons. with RM8.xx per carton  
6. Zulfadly 5 - Tue 16/Aug/2016, 8:11am
Boleh whatsapp details 0193243254 zul  
7. Jasontee 2 - Thu 29/Sep/2016, 4:10pm
pengedar/pembekal air minuman tin/botol/kotak yang ingin pasarkan produk anda ke seluruh kedai mkn/runcit/cafe/mamak,chinese,tomyam,malay restoran/kantin korporate/kantin kilang/petrol pum terpilih hubungi 0175662230 untuk dapatkan database pasaran di atas , lebih 7000 peluang pasaran seluruh klang valley untuk anda manfaatkan .  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..