Pemborong/Agen Mee Kuning Delimaz Diperlukan
Nordiana Kamarudin @ Syarikat Perniagaan IMB Sdn bhd
Wed 27/Feb/2013 12:08pm [Last Comment]
Kilang mee kuning kami terletak di Batu 8 Labu , Negeri Sembilan.Untuk melihat atau bertanya soalan boleh like di FB page kami:

http://www.facebook.com/meeDelimaz

Sekian terima kasih.

Niche: Pembekal Mee Dan Bihun
 
1. Azif - Fri 29/Mar/2013, 11:31am
Salam Puan, sy ign tahu lebih lanjut ttg produk puan, boleh email pd sy secara detail siap harga, penghantaran(jika ada) kuantiti maksimum (pengeluaran & order bagi sehari). sila email pada sy di mhh_1982@yahoo.com

Terima kasih  
2. Nordiana Kamarudin - Mon 15/Apr/2013, 3:50pm
Terima kasih En Azif.Saya dah emelkan  
3. Mercu Asia Niaga 2 - Mon 19/Aug/2013, 7:51pm
As salam, saya berminat, boleh send email details pada email saya, firdaus.asianiaga@gmail.com  
4. Nordiana Kamarudin - Tue 10/Sep/2013, 9:03am
tuan firdaus, saya sudah email .terima kasih  
5. Dewa 2 - Wed 6/Nov/2013, 12:57am
Saya berminat tolong emailkan ke yugaz@hotmail.com  
6. Ismail 130 - Mon 2/Dec/2013, 7:02am
Pn, sila email detail ke kgmerabang@gmail.com  
7. Zamani 34 - Sun 5/Jan/2014, 3:12pm
Boleh email details ker zamani02@yahoo.com  
8. Dekwan800 - Wed 11/Jun/2014, 6:53pm
Saya berminat jadi ejen/pemborong.boleh emel pada saya..elf_arch1@yahoo.com  
9. Khairul 206 - Thu 3/Jul/2014, 2:31pm
salam
saya ada kedai di bandar baru nilai
sya berminat utk dptkan mee tuan
boleh call saya 0176931114  
10. Catherine 8 - Wed 30/Jul/2014, 9:13am
ingin tempah 1000 pkt... sila beri harga berpatutan. terima kasih.  
11. Nordiana Kamarudin - Thu 13/Nov/2014, 4:47pm
Puan Catherine 8..mohon berikan num fon or email untuk saya hubungi...  
12. Nazarudin 9 - Sun 4/Jan/2015, 12:07pm
As salam, Syarikat saya menjalankan perniagaan di pasar basah selayang dan batu pahat , Johor , berminat untuk pasarkan mee kuning keluaran muslim, harap e mailkan : detail harga , berapa lama ketahanan mee kuning, kalau di KL di mana boleh ambil bekalan. e mail... warishajinasir@yahoo.com..,. TQ.  
13. Fadil Biz - Fri 23/Jan/2015, 10:03pm
emailkan quotition ke fadil_biz@yahoo.com  
14. Nordiana Kamarudin - Mon 26/Jan/2015, 10:19am
Assalamualaikum dan terima kasih Tuan Nazarudin dan Tuan Fadil Biz  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..