Pemborang Kelapa Muda @ Pengedar Kelapa Muda Import
Usahawan Jaya 2 - Mon 24/Jun/2013 9:24am [Last Comment]
salam sejahtera warga majalah..

satu projek baru telah saya rencanakan untuk menjadi pengimport kelapa muda untuk lembah klang dan malaysia..

dengan nilai komersil dan permintaan yang tinggi,pengeluaran tempatan tidak mampu menampung permintaan semasa yang semakin bertambah dari semasa ke semasa..

justeru itu,saya telah mengambil inesiatif untuk mengimport dari beberapa negara jiran seperti thailad,indonesia dan vietnam..

untuk permulaan,saya mempelawa warga majalah yang ingin menjadi agen setiap negeri dan pengedar di lembah klang.dan saya hanya menjual pada pengedar yang bakal dilantik setelah cukup kelayakan..pengguna hendkaklah mendapatkan bekalan dari pengedar yg dilantik

syarat2 menjadi pengedar..

warganegara malaysia
mempunyai kenderaan pengangkutan barangan
ssm syarikat yg berdaftar
mempunyai kewangan yang kukuh
mempunyai minat dalam pemasaran

minima setiap pengambilan kelapa ialah 5000 pcs/trip

anda hanya perlu email kepada saya di peniaga_maju@yahoo.com..saya akan reply secepat mgkin tq

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan
 
1. Muhamad Zukri Isa - Mon 24/Jun/2013, 11:43am
akum...

boleh email info ke zukri@hotmail.my..

tq  
2. Hadi Hussin - Mon 24/Jun/2013, 11:49am
berminat..sila email ke hadi_qm@yahoo.com  
3. Nd99 - Tue 25/Jun/2013, 12:50am
berminat
andianas@yahoo.com  
4. Usahawan Jaya 2 - Tue 25/Jun/2013, 9:34am
sudah diemelkan tq  
5. Kamarul 141 - Tue 25/Jun/2013, 10:31am
Berminat. Emailkan ke marketing.n2nconcept@gmail.com  
6. Emily 16 - Tue 25/Jun/2013, 3:36pm
saya pembekal kelapa muda.jika sesiapa yg berminat boleh hubungi num-012 953 9983  
7. Wanray87 - Tue 25/Jun/2013, 11:17pm
Bermina
Azuan_nurul87@yahoo.com  
8. Usahawan Jaya 2 - Wed 26/Jun/2013, 8:51am
kelapa tua pun kami ada..syarat tetap sama diatas..berminat sila email..no 5 dan 6 dah email...tq  
9. Shuk 17 - Fri 28/Jun/2013, 12:47am
BERMINAT. emel pada ashukryothman@gmail.com  
10. Usahawan Jaya 2 - Sat 29/Jun/2013, 9:59pm
untuk makluman,pengambilan hampir penuh..kepada yang sudah menerima email,sila tingalkan no telefon anda supaya mudah untuk dihubungi..operasi akan dimulakan tidak lama lagi..kepada yang tidak tahu mengunakan atau tidak mempunyai email,anda juga berpeluang untuk menyertai menjadi pengedar..saya akan dedahkan lokasi store di puchong...sila ikuti perkembangan semasa iklan saya tq.  
11. Kevin 14 - Sun 30/Jun/2013, 2:30pm
emailkan details sakthi_agro@ymail.com, saya berminat dan berterusan harap bekalan tidak putus (0169727750)  
12. Osman Bin Suari - Tue 2/Jul/2013, 6:58pm
email detail ke osman@micromind.com.my
saya mempunyai permintaan sehingga 50k biji seminggu  
13. Yusof76 - Sun 7/Jul/2013, 1:42pm
bminat kelapa dr sabah sila call 013 888 6571 jj  
14. Usahawan Jaya 2 - Tue 9/Jul/2013, 10:30am
tawaran masih dibuka kapada sesiapa yang berminat..untuk sesiapa yang tidak mmpunyai email boleh berhubung terus dgn saya melalui mesej sahaja..019 294 3289..mr ali..untuk meeting yang pertama,seawal2nya mggu dpn hari selasa malam..hanya yang memberi no telefon sahaja akan dihubungi...tq  
15. Muzhafar Saleh - Tue 9/Jul/2013, 2:13pm
email sy muz_4114@yahoo.com  
16. Iman 30 - Thu 11/Jul/2013, 11:01am
berminat juga
iman_flex80@yahoo.com
0126710960.tq  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..