Pembekal/Wholesaler Pakaian Tidur Wanita/Kanak-Kanak
Rns Ventures @ R&s Ventures Wholesaler And Retailer
Mon 28/Nov/2011 8:52am [Last Comment]
Kami adalah Pembekal/Wholesaler pakaian tidur wanita/kanak-kanak. Untuk pembeli di luar kawasan Seremban, kami boleh hantar melalui pos @ hand delivery (bagi kawasan di sekitar Cyberjaya/Puchong/Putrajaya/Seri Kembangan/Nilai).
Cara penghantaran:
1) Pos Parcel (bergantung kpd berat)
2) Hand delivery - RM10 sahaja
3) Self pickup (sila hubungi kami untuk confirm tarikh & masa)
Website: http://www.facebook.com/RnS.Ventureseshoppe
Sebarang pertanyaan, sila hubungi 019-3601306

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Ros304 - Mon 28/Nov/2011, 10:00am
emailkan katalog ke teratakbonda304@yahoo.com  
2. Rns Ventures - Tue 29/Nov/2011, 1:28pm
Sila LIKE Facebook page ni: http://www.facebook.com/RnS.Ventureseshoppe dan gambar ada di situ..  
3. Rns Ventures - Tue 29/Nov/2011, 9:56pm
New designs for Ladies Pyjamas - added 29Nov2011 @ http://www.facebook.com/RnS.Ventureseshoppe  
4. Mudahsenangshop - Thu 1/Dec/2011, 8:20pm
saya berminat untuk jadi ejen dropship
harap boleh reply :
mudahsenangshop@gmail.com  
5. Rns Ventures - Fri 2/Dec/2011, 11:32am
Setakat ni, kami belum start dropship..  
6. Rns Ventures - Mon 5/Dec/2011, 9:13pm
Tolong SMS jika panggilan anda tidak berjawab.. Kemungkinan besar saya teramat sibuk pada waktu itu.. Blh jugak msg di FB sahaja dan saya akan jawab dgn secepat mungkin..  
7. Rns Ventures - Tue 6/Dec/2011, 10:06pm
Kami bukan pembekal pakaian OVERRUN/REJECT.. Kami ambil terus dari kilang dan mampu memberi harga paling termurah di pasaran.. Semua pakaian kami adalah baru (brand new) keluar terus dari kilang.. Kami memberi peluang kepada semua utk membeli secara borong dan sesuai utk semua golongan peniaga (kedai, pasar malam, flea market/bazaar dan juga online).. Design kami akan berubah setiap masa dan ini menentukan barangan kami sentiasa UP-TO-DATE..  
8. Ema 5 - Mon 12/Dec/2011, 4:58pm
email catalog to me
acik_ema@yahoo.com  
9. Siti Nurbadariah Jaafar - Wed 14/Dec/2011, 8:07pm
email catalog to me. Saya berminat menjadi pemborong. ct_zeb81@yahoo.com.my  
10. Rns Ventures - Sun 18/Dec/2011, 12:32pm
Ema 5, Siti Nurbadariah J.. sila chk email..  
11. Stokis Higoat - Tue 17/Apr/2012, 5:57am
emailkan kpd saya higoat1@googlemail.com
Tq  
12. Adam 324 - Thu 26/Dec/2013, 4:44pm
tolong email katalog baju tidur kanak2 di nazumi_selasih@yahoo.com.......tq  
13. Faizal Yusoff 3 - Sat 21/Nov/2020, 10:05pm
Saya mencari pembekal atau jualan terus dari kilang untuk pakaian tidur wanita dan kanak-kanak.
Email: faizalmy77@gmail.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..