Pembekal Utama Barangan Cenderahati, T Shirt, Topi dan Apa Sahaja Barangan Berkaitan Sebagai 'One Stop Centre' Pada Harga Borong Serta Murah
Mizy 6474 - Fri 22/Mar/2013 2:47pm [Last Comment]
Salam warga majalah,

Kami merupakan sebuah syarikat berdaftar secara rasmi dengan Kementerian Kewangan dan SSM.Kami membekalkan barangan cenderahati seperti :-

- credit card pendrive / pendrive pelbagai bentuk
- t shirt / jaket
- topi
- mug
- payung
- tuala
- lanyard
- keychain
- bag / gift bags
- botol minuman
- dan pelbagai lagi "AS ONE STOP CENTRE"

InsyaAllah,kami akan membekalkan pada harga borong yang menarik menepati citarasa pelanggan.

"Kepuasan Pelanggan Adalah Keutamaan Kami"

Diharap dapat hubungi kami terus samada call,sms ataupun email untuk keterangan lebih lanjut.

Hubungi kami:

Sabr Ad Dhuha Enterprise
Amirul Hj. Mahadzir
013 5382734 / 014 5572707 / 016 2058559
sabraddhuhaenterprise@yahoo.com.my

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Shaz Roy - Fri 15/Mar/2013, 9:24pm
    assalam... emailkan details ke shaz_roy@live.com ... sy berminat utk mencari pembekal t.shirt kosong & keychain ....(jika tuan ada produk terseebut) tq  
  2. Azzahracomel - Wed 27/Mar/2013, 3:50pm
    salam .. dah masuk website tapi takde ape2 info pd pics produk.

    leh email saya info ttg t shirt kosong?
    ada sediakan set sample utk t shirt tak ? cth mcm dlm pic ade bermacam kaler t shirt kosong.  
  3. Faiz 267 - Thu 28/Mar/2013, 4:25pm
    berminat nk jd ejen dropship
    send detail ke tigercrystal.sword@gmail.com  
  4. Ardi Jalaluddin - Thu 28/Mar/2013, 10:43pm
    send detail for dropship at ardie_jdin@yahoo.com  
  5. Zeahfrel - Thu 28/Mar/2013, 11:24pm
    rzeahfrel@yahoo.com
    Saya berminat untuk jadi drobship  
  6. Irmayani - Fri 29/Mar/2013, 2:41am
    berminat utk dropship
    pm sy
    widvanilla@gmail.com  
  7. Shark 12 - Fri 29/Mar/2013, 2:53am
    gaban_iium@yahoo.com.my
    bminat utk dropship  
  8. Lili 17 - Fri 29/Mar/2013, 10:40pm
    berminat nk jd ejen.ada katalog ke?sila email saya lilihasian@yahoo.com  
  9. Yan 89 - Sat 30/Mar/2013, 6:02pm
    email details to me..yan_marschellow90@yahoo.com, interested with ur product  
  10. Mimi Wan - Tue 2/Apr/2013, 1:09pm
    nk tgk catalog.. plz sent email to onereduan@yahoo.com
    tq  
  11. Siti Zawiah Binti Bashirun - Thu 4/Apr/2013, 9:01am
    Assalammualaikum dan salam sejahtera..
    Dear customer, Awien's Home Accessories sedang menjalankan promosi untuk koleksi-koleksi cadar di mana dengan setiap pembelian anda akan di beri penghantaran percuma dan harga yang rendah! (Mengikut harga semasa).

    Kami pasti anda mahu memiliki koleksi-koleksi cadar yang cantik dan selesa untuk di gunakan seisi keluraga.. Jadi anda tidak perlu berlengah lagi untuk dapatkan koleksi-koleksi yang menjadi idaman anda..

    Untuk keterangan lanjut atau sebarang tempahan, anda boleh PM saya atau hubungi saya di 013-7347601 (Awien). TQ.

    ~Hanya Yang Terbaik Untuk Anda~  
  12. Asmah 7 - Wed 10/Apr/2013, 10:40am
    ada buat untuk name tag & id tag tak..klau ada minta email ke asmah@glomac.com.my  
  13. Sham 35 - Wed 10/Apr/2013, 2:31pm
    emailkan pada saya shambola5@yahoo.com  
  14. Shamsul 10 - Sun 14/Apr/2013, 3:25pm
    Salam.. harap dapat emelkan katalog beserta harga borong di enggangbtp@gmail.com  
  15. Marlane 2 - Thu 18/Apr/2013, 5:56pm
    pm detail plz..interested 2b dropship agent..
    nurulmardhiahmohammad@gmail.com  
  16. Umi 57 - Fri 19/Apr/2013, 10:23pm
    tumpang iklan ye..

    CADAR KARTUN 100% COTTON -
    BELI 5 PERCUMA 1

    sms/call : 017-4200661
    email : nieka83@yahoo.com
    page : hanees cadar kartun murah  
  17. Lyana 48 - Wed 24/Apr/2013, 12:39pm
    Blh pm harga utk smua jenis pendrive n payung ke liyana_remang@yahoo.com  
  18. Fiza 81 - Mon 29/Apr/2013, 2:10pm
    Email ke qiestina_ayiesh07@yahoo.com  
  19. Sarah 213 - Wed 1/May/2013, 5:55pm
    emel ke sarah_mawarnismail@yahoo.com  
  20. Ajeeb 2 - Wed 1/May/2013, 10:39pm
    berminat nk jd ejen dropship
    send detail ke
    email : ouyyazid@yahoo.com  
  21. Mazlina 18 - Wed 8/May/2013, 12:55pm
    Minat untuk dropship ..Email saya islamdina84@yahoo.com  
  22. Misz 4 - Wed 22/May/2013, 4:30pm
    minat nk jd ejen dropship..email ke missweetz86@gmail.com  
  23. Yana 270 - Sat 25/May/2013, 1:16am
    Berminat untuk dropship. Email saya olimay68@gmail.com  
  24. Muhammad Danial 3 - Mon 27/May/2013, 1:48am
    Berminat nak jadi dropship.
    email m.danialfee@gmail.com  
  25. Jay 19 - Sat 8/Jun/2013, 6:25pm
    Tumpang iklan.
    Dapatkan bedspread@bedsheets 100% cotton pada harga borong. Product diimport direct dari Negara China.Utk Katalog sila like FB ilhamzainie.com
    Ejen dropship juga diperlukan. Saya juga mencari agent2 utk produk2 saya yg lain.Sila kunjungi:
    Blog: wwwe.ilhamzainie.com
    FB: ilhamzainie.com
    Mudah.my: ilhamzainie.com
    Email: jayzainie@gmail.com  
  26. Noordina M K - Tue 18/Jun/2013, 2:03pm
    detail pls
    ina_scorpion87@hotmail.com  
  27. Sakinah 25 - Thu 20/Jun/2013, 10:47am
    email kn pd sy agen dropship serta catalog..  
  28. Norulhuda - Fri 21/Jun/2013, 4:39pm
    berminat nak jadi agen
    email kpd saya

    norulhuda80@yahoo.com  
  29. Nik Hazily - Wed 3/Jul/2013, 12:36am
    berminat utk dropship..email detail ke nikhazily@gmail.com  
  30. Nid 2 - Wed 31/Jul/2013, 12:40am
    emelkan detail, catalog n wholesale / dropship price to niddasarif@gmail.com  
  31. Nekisa - Thu 10/Oct/2013, 10:29am
    saya pun berminat nak jadi ejen dropship please email detail to me nekisa@doramail.com  
  32. Aiza Amit - Wed 13/Nov/2013, 12:24pm
    saya nak tahu detail utk jd ejen dropship atau beli borong. email ke aiza.amit@gmail.com  
  33. Jc Lay - Sun 17/Nov/2013, 9:59pm
    saya berminat nak dropship, sila email ke jclay_86@hotmail.com  
  34. Mawadah - Wed 27/Nov/2013, 10:16am
    plz email z_mawadah@yahoo.com
    catalog n harga agent  
  35. Nur 580 - Sat 28/Dec/2013, 2:15am
    Salam.. harap dapat emelkan katalog beserta harga borong di yatinurin@gmail.com. TQ. Dari Noor.  
  36. Azib Maju Ent 2 - Wed 15/Jan/2014, 8:42pm
    berminat utk dropship..email detail ke yypzam@yahoo.com  
  37. Nur Azura 2 - Thu 13/Feb/2014, 9:58am
    email: azura.slmsb@gmail.com  
  38. Echarm - Mon 28/Apr/2014, 11:42am
    e_ssham@yahoo.com  
  39. Rohani Bt Abdul Ghani - Fri 2/May/2014, 10:02am
    berminat dropship..email details rohaninoni@gmail.com  
  40. Ima 91 - Mon 12/May/2014, 3:38pm
    berminat dropship
    mohon emel katalog ke
    ima_rees@yahoo.com  
  41. Mohd Farid 24 - Tue 8/Jul/2014, 1:11pm
    Berminat untuk dropship mohon email catalog ke wnl4262@yahoo.com.my.  
  42. Jay 19 - Tue 5/Aug/2014, 11:12am
    Borong bedspread@cadar 100% cotton pada harga serendah rm90.
    # stok yg tak laku boleh tukar, hubungi saya segera.
    FB: Ilhamzainie.com  
Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.