Pembekal T-Shirt Kosong Original Hanes dan Gildan, Pengeluar Pyjama & Cadar
Cik Sara @ Juansara Enterprise
Tue 26/Jun/2012 11:56am [Last Comment]
salam..saya mencari pembekal untuk t-shirt kosong 100% ORIGINAL hanes, gildan & etc.t-shirt kosong jenama lain pun tkper asalkan ORIGINAL..saya juga mencari mana2 kilang @ pengeluar yang boleh produce saya punya rekaan baju tidur pyjama & cadar (custom made) dalam harga yang berpatutan dan dalam kuantiti yang sederhana..TOLONG JADI PEMBEKAL @ PENGELUAR YANG JUJUR..TOLONG BERSEDIA UNTUK MENJAWAB SEGALA PERTANYAAN SAYA DENGAN JUJUR..JANGAN TIPU KATA ANDA BOLEH BUAT SEDANGKAN TAK BOLEH BUAT..

jika anda orang yang saya cari sila tinggalkan email & no fon anda dibawah..saya akan hubungi anda..terima kasih..

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
1. Nor Adena Ali - Tue 26/Jun/2012, 11:58am
email detail adena1111@yahoo.com  
2. Aucune - Thu 28/Jun/2012, 4:03pm
Assalam, saya boleh membekalkan baju kosong plain brand Gildan (Ultra Grade) dan baju lain mengikut grade dari

Value, Medium, High(RNCK) dan Ultra(Gildan 2000 [11warna] & 6300[male] , 6400L[female]

lokasi saya di kedah, jika berminat email athif.ghuzlan@hotmail.com atau call 0124476132  
3. Seri Kain - Fri 29/Jun/2012, 7:53pm
seri kain merupakan pengilang baju ready made :
pakaian,
t-shirt,
kemeja,
jubah,
unifom,
seluar,
& bolh tempah mengikut custmr design.. info call 013-7870710.
showroom & kilang di bandar baru bangi  
4. Azhar 237 - Sat 30/Jun/2012, 12:47am
kami merupakan pembekal baju..T-Shirt kosong,good quality...Harga murah dan boleh dirunding...lokasi area selangor...

call:0123269109@0173727686  
5. Farzli 2 - Mon 9/Jul/2012, 4:53pm
GaitzPaLy Enterprise merupakan syarikat 100% bumiputra dan pemilik adalah beragama Islam.
Jujur,amanah,ikhlas adalah polisi syarikat kami.
Kami merupakan pembekal baju-baju custom made. Boleh dapatkan dengan harga serendah RM20 sehelai. Tertakluk pada terma dan syarat.
Layari www.tempahbaju.com.my

= Baju sukan sekolah (Berkolar/R/neck)
= Baju program-program
= Baju kelas
= Uniform pejabat
= Jubah graduasi
= Seluar track
= Lab coat
= Kemeja F1
= Jaket
= T/shirt muslimah
= Batik Asrama
= Pelbagai jenis pakaian lagi

Khidmat sulam dan cetak juga ada.
Hubungi kami jika ada pertanyaan atau tempahan di tempahbaju_my@yahoo.com. Terima kasih.

GaitzPaLy Enterprise (KT0305845-P)  
6. Muhamad Kairi - Mon 13/Aug/2012, 1:34pm
saya pembekal t-shirt jenama gildan yg sah sedia membekal t-shirt gildan kepada anda..lawati www.printingbajutshirt.com  
7. Ckynn - Fri 12/Oct/2012, 7:28pm
Salam,

Tuan/Puan boleh email kami...di shake_kylnncute@yahoo.com  
8. Paesh Azek 2 - Mon 8/Sep/2014, 5:17pm
hantar kan katalog pada
paeshazek@gmail.com.
terutama urgent hoodie  
9. Alauddin 2 - Fri 9/Jan/2015, 9:20am
mane nak cari kilang baju tshirt kosong yang murah2 di area bangi atau sekitarnya.
boleh email kan kepada saya alauddin.musa@gmail.com atau hubungi saya 01110648232  
10. Chik Dyn - Thu 9/Mar/2017, 11:19am
saya nak jual secara pukal tshirt & polo shirt plain (original hanes) pelbagai warna & saiz anggaran kuanti keseluruhan 500-600 helai.
blh email ke muhammadmahyudin@gmail.com atau hubungi 0133500475 untuk detail selanjutnya.  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..