Pembekal Serunding Daging, Ayam Dan Ikan
Zuraida 2 - Mon 2/Aug/2010 11:25am [Last Comment]
Saya adalah pembekal Serunding fresh dari kelantan. Ada serunding daging, ayam dan ikan. Nak pedas atau tak pedas. Harga saya jual bawah pada harga pasaran sekarang. Kalau nak pos pun saya akan pos kan. Tak kisah.

Niche: Pembekal Serunding
     
  1. Zuraida 2 - Mon 2/Aug/2010, 11:28am
    Lupa nak bagi tel no. Pembekal Serunding kak zue 019-7100802  
  2. Mummy - Mon 2/Aug/2010, 11:31am
    sedap kalu makan ngan ketupat palas@pulut.
    tempahan ketupat hubungi mummy.vogue@yahoo.com  
  3. Jaynne - Mon 2/Aug/2010, 2:00pm
    kak zue..email sy senarai harga semua jenis serunding. jaynne@gmail.com

    tq :)  
  4. Zuraida 2 - Mon 2/Aug/2010, 6:18pm
    Saya berharap siapa-siapa yang tinggal di sabah dan serawak yang nak rasa serunding daging, ayam atau ikan sila contact saya. saya boleh poskan. saya nak meluaskan pasaran saya ke malaysia timur lak.  
  5. Hafiz 35 - Tue 3/Aug/2010, 10:47am
    email sy senarai harga semua jenis serunding..fiz_237@yahoo.com.my  
  6. Rozie 5 - Tue 3/Aug/2010, 3:04pm
    Kak, saya nak tahu berape harga serunding, email saya roziah@fittersgroup.com  
  7. Macam2ada 2 - Tue 3/Aug/2010, 4:37pm
    Tlg emelkan secara detail harga borong pd adamacammacam@gmail.com  
  8. Zuraida 2 - Tue 3/Aug/2010, 7:36pm
    sesapa yang nak berniaga serunding secara berterusan tetapi menghadapi masalah dengan bekalan, kak zue boleh tolong. kita sama-sama cari makan. sama-sama dapat untung. sama-sama senang.  
  9. Ab Rahman Bin Ismail - Wed 4/Aug/2010, 10:24pm
    email ke saya senarai harga
    abrahman_ismail@yahoo.com  
  10. Zuraida 2 - Wed 4/Aug/2010, 10:44pm
    ginilah adik kakak. memandangkn ramai tanya harga serunding kat akak, akak bagitau kat sinilah senang. SESAPA NAK BELI BORONG AKAK SANGGUP TOLAK RM40/KG UNTUK SERUNDING DAGING. DAN IKAN RM29/KG. dengan syarat belilah dgn kuantiti yg byk dan kos penghantaran korang tolonglah top up. sebab akak dah tak banyak untung. niat nak tolong sesama manusia. itu habis murah dah tu. janganlah mintak murah lagi.

    wassalam  
  11. Emy Ibrahim - Wed 11/Aug/2010, 8:11am
    sy nk jd dealer jual serunding dgn ambil komisen di alor gajah
    0176201939 emy  
  12. Shahrin Khairuddin 2 - Thu 2/Jun/2011, 2:55pm
    Saya berminat utk pasarkan serunding2 tersebut. Saya ingin maklumat lanjut mengenai harga dan kandungan serunding tersebut. Harap dapat hubungi saya. 012-3806404 En. Shahrin.  
  13. Zuraida 2 - Sun 12/Jun/2011, 8:53pm
    Shahrin, akak dah hantar msg kat shahrin...ni duduk kat mana?  
  14. Nurdiana Binti Mohamad - Mon 16/Jul/2012, 6:19pm
    ok  
  15. Siti Noor Zainol - Thu 6/Jun/2013, 9:42am
    salam kak zuraida...boleh emelkan sy harga borong utk kesemua jenis serunding...sy berminat jd pembekal di are JB  
  16. Zuraida 2 - Thu 6/Jun/2013, 6:17pm
    email siti noor zainol?  
  17. Mira 218 - Wed 3/Jul/2013, 12:03am
    salam kak zue, harga sekilo bg setiap serunding brape ye? kalau pos, ade kos tambahan tak ? email :
    the.peace.ocean@gmail.com  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)