Pembekal Sate Terbaik Sekitar Perlis dan Kedah. Peluang Menjadi Usahawan!
Palee Alqarni @ Seri Kunyit Klasik
Fri 29/Aug/2014 11:44am [Last Comment]
Kami merupakan pembekal sate mentah, frozen dan masak untuk sekitar Perlis dan Kedah. menggunakan jenama Sate Wa'Leng.
- kami bersedia untuk menerima tempahan untuk semua jenis majlis.
- kami juga menawarkan peluang perniagaan kepada mereka yang ingin menjadikan perniagaan sate sebagai side income.
- sate Wa'Leng bebas lemak dan sememangnya sedap.
- Terdapat dalam dua varians utama iaitu sate ayam dan daging. sate ayam kampung dan kambing adalah upon request.
- Hubungi kami untuk mendapatkan harga terbaik. Harga boleh jual sehingga 0.70 sen. ikut kawasan. Hubungi 0122542127 untuk meaklumat lanjut.

Niche: Bisnes Satay | Bisnes Pasar Malam
 
1. Al Ain Bt Abd Rahim - Mon 1/Sep/2014, 6:28pm
Saya pembekal mee kuning tanpa pengawet. mee hanya boleh bertahan 5 hari. Dijamin bersih dan selamat.Sesiapa yg nak gunakan utk kenduri,peruncit dan juga pemborong bole terus sms/call saya 0175393077 pn ain  
2. Palee Alqarni - Tue 2/Sep/2014, 1:40pm
terima kasih bayak pada yang telah pm saya untuk pertanyaan harga dan tempahan. Pada yang masih mencari sate yang berkualiti dan asli tanpa lemak jangan segan silu, terus hubungi saya 0122542127. sate Wa'Leng..terbaik di Perlis..  
3. A Aida - Sat 13/Sep/2014, 9:34pm
salam...saya pembekal produk bellyna dengan harga yang sempoi... berminat hubungi saya 012 4063144.  
4. Fadzilah 34 - Thu 11/Dec/2014, 9:30am
ingin mencari tapak niaga satay sekitar k.batas/sg.petani.pls email: fzeila@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..