Pembekal Satay Mentah/Satay Sejukbeku Subang/Lembah Klang/Selangor.
Fizzy2015 @ MuizzMan Frozen Foods
Mon 1/Feb/2016 2:58pm [Last Comment]
Kami adalah pembekal satay mentah sejukbeku. Senang disediakan hanya dalam 5 minit dan dijamin sedap dan lembut. Biasa membekal ke caf?, peniaga2 satay pasar malam, downtown, uptown dan juga catering. Anda senang, kami pun riang.

Menerima tempahan satay segera dan mengalu-alukan ejen dan pengedar
Juga sesuai untuk karnival university, berkelah, parti dan kedai2 frozen untuk mempelbagaikan jualan dan hidagan.

Untuk kawan2 peniaga, harga hanya RM 0.50 secucuk, saiz gerenti puas hati / satu pek 50 cucuk .

Boleh call / sms/ whatsapp saya 019-296 1772.
website: http://muizzmanfrozenfoods.weebly.com
Follow kami di instagram muizzmanfrozenfoods

Niche: Bisnes Satay | Produk Sejuk Beku
 
1. Nurul 1645 - Sun 31/Jul/2016, 7:08am
roti jala lembut hingga ke mlm untuk di tempah bg majlis jamuan atau kenduri kendara
beserta kuah kari
sebiji 60sen.. d jnji sedap
call /wasap 0122142392 nurul  
2. Fizi 2 - Tue 25/Jul/2017, 1:35pm
Update...perniagaan satay frozen boleh ditempah.kami menjual di kawasan subang kepada para pembeli. Sila tempah satay lebih awal untuk mengelakkan ketiadaan stok..harga terkini satay 70 sen secucuk. Apa apa maklumat boleh menghubungi 019 296 1772.  
3. Fizi 2 - Thu 25/Jan/2018, 6:18pm
Update,,,harga jualan sate tahun 2018 adalah 80 sen secucuk. Kuota untuk peniaga telah dihentikan disebabkan penuh..namun..sesiapa saja boleh membeli dengan menghubungi di talian 019 296 1772.  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..