Pembekal Pelbagai Barangan dgn Harga Borong Terus Dr Kilang.
Lyzadzul @ DZLEA ENTERPRISE - Sat 16/Apr/2011 12:05pm [Last Comment]
KAMI PEMBEKAL BARANGAN SEPERTI HANDBAG,MAKE UP MAC,PERFUME,DOMPET,PAKAIAN,TUDUNG,AKSESORI,JAM TANGAN.DLL..

Niche: Pemborong Beg Tangan | Pemborong Aksesori Wanita | Pengedar Produk Kecantikan
     
  1. Lisa 34 - Fri 16/Dec/2011, 11:03am
    berminat untuk borong kosmetik. email me k. fa_liesya@yahoo.com

    area mne ye?  
  2. Emelda 2 - Tue 27/Dec/2011, 2:02pm
    berminat nak tau barangan make up dan pakaian. email detail please emelda_smb@yahoo.com.TQ  
  3. Lyzadzul - Wed 4/Jan/2012, 11:38pm
    hi sory lama xbuka majalah..lyza da bls email  
  4. Chillax - Fri 27/Jan/2012, 5:21pm
    hi...saya bminat nk tahu brngan dr miss.. sa hrp miss blh emailkn detail or katalog p chillax_928@yahoo.com.. tq so much..  
  5. Jia 4 - Mon 13/Feb/2012, 12:43pm
    najiehacmk@gmail.com

    email saya  
  6. Syafiq 56 - Tue 14/Feb/2012, 9:44am
    sy berminat utk
    handBeg Wanita
    blh emailkan gambar dan harga untuk belian borong..(syafiq_hilmi@yahoo.com)  
  7. Eiyna 3 - Thu 1/Mar/2012, 4:16am
    berminat untuk make-up,handbag email kepada saya eiynasabarina@yahoo.com  
  8. Ummi 6 - Wed 7/Mar/2012, 12:05pm
    tolong send katalong n email me back.tq  
  9. Norul Hs - Thu 15/Mar/2012, 11:48am
    Minta hantar katalog n details utk sume produk yg di'offer' - neora182@yahoo.com  
  10. Sophie 2 - Wed 21/Mar/2012, 3:16pm
    dear pm me. and if u ada jmpa rantai n brooch dokoh terus dari kilang, please let me know k! ;) sufilara@gmail.com  
  11. Fik 5 - Sun 25/Mar/2012, 10:44am
    bleyh send detail
    fikz_jr2yahoo.com  
  12. Ehans - Thu 29/Mar/2012, 1:42pm
    berminat..email kat sya..  
  13. Ieta 10 - Sat 31/Mar/2012, 10:27am
    BLH TAK EMAIL CATALOG UTK MAKEUP
    DI ieta7379@gmail.com  
  14. Anusha - Mon 16/Apr/2012, 10:38am
    Hi Lyza,

    Saya berminat... tlg hanter detail kpd ask18_2409@yahoo.com.sg  
  15. Lina 136 - Thu 19/Apr/2012, 12:16am
    hye.. boleh emailkan catalog di ama_lina88@yahoo.com.my  
  16. Fuad Azis - Thu 19/Apr/2012, 1:03pm
    hye lyza..
    Tlg emailkan katalog dan harga borong pd saya..
    spestic1212@yahoo.com  
  17. Lyzadzul - Sun 22/Apr/2012, 9:49pm
    hi salam sume lyza dh reply yer  
  18. Salmah 7 - Fri 27/Apr/2012, 2:57pm
    hye... quite interested wif dis commercial adv. anakmakseri@gmail.com  
  19. Anna 107 - Sat 5/May/2012, 11:45pm
    saya berminat dengan handbag, boleh emailkan katalog and price ke anna_as92@yahoo.com  
  20. Silv Salleh - Tue 8/May/2012, 4:07pm
    Im interested.. Send catalog at playmate-silv@hotmail.com ASAP  
  21. Lyzadzul - Mon 21/May/2012, 6:00pm
    hii all dh email ok..tq  
  22. Mulpi Jax - Wed 27/Jun/2012, 4:00pm
    zack_kiss01@yahoo.com  
  23. Raiwada - Fri 29/Jun/2012, 8:43pm
    e-mail saya raihanwahida_77@yahoo.com
    TQ.  
  24. Veronica 6 - Thu 5/Jul/2012, 4:33pm
    email saya detail..n boleh bgi gmbr barang2 t'sbut n hrga juga..thx..email redz_lurve@yahoo.com  
  25. Anndra - Sun 5/Aug/2012, 10:34pm
    sy sangat2 berminat tolong Pm katalog,harga dan cara2 borong
    di ebi_miss11@yahoo.com  
  26. Ggurl - Wed 29/Aug/2012, 1:59pm
    sy berminat.sila emailkan pd sy infor details {ggurlp@yahoo.com}  
  27. Aten 2 - Tue 23/Oct/2012, 2:11am
    email atensmile@yahoo.com  
  28. Betty 13 - Mon 29/Oct/2012, 1:14pm
    saya berminat utk menjadi ejen anda.email saya utk maklumat lanjut.yq
    bettleong@ymail.com  
  29. Pencarian Model - Wed 7/Nov/2012, 11:19am
    email kpd saya plez.. zazamalaysia@gmail.com  
  30. Lela 29 - Fri 9/Nov/2012, 5:27pm
    saya berminat..boleh sent details

    haspalelaabdullatiff@yahoo.com  
  31. Hayati 90 - Mon 12/Nov/2012, 10:31am
    hai saya pun berminat tolong send kat saya katalog dan harga untuk handbag,kosmetik,jam dan sandal  
  32. Hayati 90 - Mon 12/Nov/2012, 10:35am
    emel di zaaraarisya@yahoo.com  
  33. Pangiran Budi Service - Fri 30/Nov/2012, 2:03pm
    email chinafinance888@gmail.com  
  34. Fikri 43 - Thu 20/Dec/2012, 5:38am
    salam...x leh buka di blog awak..fikri.hamid80@gmail.com  
  35. Hakimi 26 - Fri 15/Feb/2013, 12:53am
    kimi_ct@yahoo.com  
  36. Aisyah Binti Khilal - Fri 15/Feb/2013, 12:18pm
    hye..boleh tak hantar katalog handbag, make up dan harga ke e-mail saya..
    saya sangat berminat..

    aisyahkhilal@yahoo.com  
  37. Aini Aziz - Sat 16/Feb/2013, 4:48pm
    salam saya pemborong handbag dari korea dan hongkong,bag berjenama lv,prada,gucci dan sebagainya. kualiti 99% sama dengan original, harga serendah rm600 untuk handbag 99% like original, memang berpatutan :) email saya airescollection@gmail.com or call/sms 019 333 8020  
  38. Cik Iena - Fri 22/Feb/2013, 12:32am
    sy berminat syafrina87@yahoo.com  
  39. Iefa 6 - Fri 8/Mar/2013, 2:13pm
    Pm me plz
    Iefa_adam08@yahoo.com
    Tq  
  40. Anisah 20 - Thu 25/Apr/2013, 11:01pm
    Email catalog dan harga untuk handbag: anisahz@ymail.com t.kasih  
  41. Shukri 94 - Sat 17/Aug/2013, 10:22pm
    sy berminat emil katalog pd sy shukshukri_88@yahoo.com tq  
  42. Eyla 26 - Sun 18/Aug/2013, 5:24pm
    email katalog n harga
    maryamjamila93@gmail.com  
  43. Ujaig - Tue 20/Aug/2013, 12:52am
    please email katalog untk semua produk dgn harga borong... ujaiG84@gmail.com...tq  
  44. Ujaig - Tue 20/Aug/2013, 1:06am
    salam..boleh emailkan katalog dgn hrga borong d ujaiG84@gmail.com..tq  
  45. Umi Fathanah 2 - Sun 15/Dec/2013, 11:45pm
    salam.. boleh emailkn katalog , gmbr n senarai harga borong semua barang... umifathanah@yahoo.com  
< Prev | Page 4 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 195 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.