Pembekal Minyak Urut Aromaterapi untuk Mobila Terapis dan Spa-Spa.
Siti Nabila 9 @ Gritz Aromatherapy Holdings Sdn Bhd - Sat 17/Aug/2019 1:26pm
Kami adalah pembekal Bumiputera yang pakar dalam pengadunan minyak aromaterapi dan kami boleh membekal minyak aromaterapi seperti minyak urut, minyak terapeutik, dan sebagainya mengikut pilihan pelanggan serta bajet anda.

Kami juga membekal produk aromaterapi, herba dan spa untuk kegunaan rawatan dalam spa, salun dan kegunaan sendiri.

Antara produk-produk yang berasaskan aromaterapi seperti berikut:
1. Minyak urut aromaterapi
2. Minyak aromaterapi untuk mandian
3. Garam mandian/rendaman kaki aromaterapi

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi 013-369 3766 atau 03-8740 2524 untuk pertanyaan lanjut.

Niche: Bisnes Spa Dan Facial | Bisnes Tradisional | Pengedar Produk Kesihatan | Urut Tradisional | Konsultan Perniagaan
   
 1. Azmanthor - Wed 21/Aug/2019, 8:29pm
  Ass'kum Wrt Wbt & Salam Sejahtera !!! PERKHIDMATAN URUTAN TRADISIONAL ALA JAWA WARISAN KELUARGA - UNTUK GOLONGAN LELAKI SHJ ( pelbagai peringkat usia ) - FULL BODY & BATIN MASSAGE - 1 JAM 20 MINIT = RM 100 ( Syahwat ) , PENGALAMAN SEMENJAK 2011 LAGI TELAH MENGURUT SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA

  LOKASI : RUMAH KEDIAMAN - TMN TUN TEJA RAWANG SELANGOR

  WhatsApp atau call : 014 -7197049 ( AZMAN ) / Wechat ; Qzmanooo

  SKRG SAYA KT TAMAN TUN TEJA RAWANG SELANGOR  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)