Mencari Pembekal Minyak Masak
Normala Ayu @ Sixteeneleven Successful
Thu 6/Oct/2011 12:24pm [Last Comment]
Saya mempunyai kilang seta lesen mengumpul dan membungkus semula minyak masak. oleh yang demikian saya memerlukan bekalan yang mencukupi bagi keperluan kilang saya.

Jika pihak tuan/puan mempunyai stok bagi produk tersebut sila hubungi saya melalui email dan lampirkan sebutharga yang bersesuaian.

ayueza@yahoo.com


terima kasih

Niche: Pembekal Minyak Masak | Pembekal Barang Runcit
 
1. Sumber Alam - Thu 6/Oct/2011, 3:26pm
Salam..nk tumpang tnya lokasi kamu di mana?  
2. Normala Ayu - Fri 7/Oct/2011, 3:05pm
kami berada di kawasan sepang. selangor  
3. Fazli 10 - Fri 7/Oct/2011, 7:07pm
Minyak masak RM 2 per kg. Call me 0193192450  
4. Pk - Sun 9/Oct/2011, 12:25pm
Mana awk dpt rm2/kg? Hrga bwah dr subsidi tu..email detail saya azmilsaad@ymail.com  
5. Fauziah Yahaya - Sun 9/Oct/2011, 5:37pm
mencari pemilik lesen MPOB-membungkus,memindah,menyimpan. dan lesen pemborong bahan kawalan-memborong minyak masak utk usaha sama , hubungi o16 9553569 atau email kepada -mamizie61@yahoo.com  
6. Faizal 56 - Tue 11/Oct/2011, 1:10pm
2,70kg stock ready 500 kotak call saya 0124662021  
7. Bayubiru - Thu 13/Oct/2011, 2:51am
MEMERLUKAN CP8 DAN CP10.
SERIOUS BUYER.
effendeekhairul@gmail.com
http://www.agriplaza.com.my/BiodataGerai.asp?action=View&ID=2784  
8. Shuhada 18 - Thu 13/Oct/2011, 8:46am
salam..puan masih memerlukan pembekal lagi? sila email kan pada saya berapa kg diperlukan untuksehari.Email saya ctnorshuhada@ymail.com  
9. Shahbiahssp - Fri 14/Oct/2011, 12:32am
Menarik tu saya juga berminat jika ada minyak subsidi.
email: shahbiahssp@yahoo.com
Tel: 010-5259326

Saya ada bekalan minyak CP8 dan CP10 untuk eksport dengan diskaun menarik.  
10. Mell 5 - Sun 16/Oct/2011, 11:50am
saya juga memerlukan minyak masak dalam kuantiti yg bnyk ..emel mellsun9nine@yahoo.com. call 0177770529  
11. Fauziah Yahaya - Sun 16/Oct/2011, 4:41pm
sesiapa yg memerlukan bekalan minyak masak CPO/CP 8/CP IO, sila hantarkan LOI ke email
mamizie61@yahoo.com
Hanya pembeli/wakil sah sahaja.  
12. Fauziah Yahaya - Sun 16/Oct/2011, 7:47pm
Tawaran terkini CP 8, harga less 0.5% MPOB...bekalan untuk 3 road tanker =105MT sehari.Berminat hantar emil pada saya
mamizie61@yahoo.com
atau 016 9556539 Kamarul  
13. Bakri 5 - Tue 18/Oct/2011, 12:46am
rm2.65/kg ready stock..300 kotak..email sy segera..tq  
14. Lebih Maju - Tue 18/Oct/2011, 11:27pm
perlukan CPO,CP10,CP8?
HUBUNGI SAYA di dalieffs@yahoo.com untuk maklumat lebih lanjut....terima kasih  
15. Muhazam - Wed 19/Oct/2011, 12:15am
CP8.. CP10.. CPO.. Packing..
BERMINAT!!!!! Boleh hubungi sy.. z_saybolt@yahoo.com  
16. Fauziah Yahaya - Wed 19/Oct/2011, 11:15am
rm 2.55 per kg ,ready stok 200 kotak, hubungi saya 016 9553569, esok/lusa boleh ambil terus dr kilang.  
17. Dawie - Fri 21/Oct/2011, 11:36am
saya perlukan minyak cp8 dlm kuantiti harga 2.50 per kg......0122571305  
18. Masihmencarihidup - Fri 21/Oct/2011, 2:45pm
sy mempunyai bekalan minyak cp8 dan cp10....stok byk....email amri_star85@yahoo.com
019-2240239  
19. Faizal 150 - Sat 22/Oct/2011, 3:06pm
Salam semua, saya mempunyai CP8 dgn harga berpatutan di area KL/SEL. Minimum 1500mt per month. maximum 3000mt per month. Jika berminat blh emailkan ICPO kepada saya di faizal.fzfresoursces@gmail.com untuk saya hantarkan Draft Agreement. Fully ikat agreement dan urusan dengan bank to bank. Tq  
20. Rezekimelayu - Tue 25/Oct/2011, 8:44am
ini lg 1 nya org melayu..muhazam, lebih maju, masih mencari hidup, fazli smpai minyk harga rm2/kg..bl cll x angkat..mintk LOI tp x reply..niama..sembang melangit..harga lain mcm..kalah tamil nye putar..  
21. Lebih Maju - Tue 25/Oct/2011, 7:35pm
en. rezekimelayu......bwak nama melayu,tp bicara seperti tiada semangat keMelayuan pun...jgn kerana nyamuk seekor,habis kelambu dibakar...en. empunya nama rezekimelayu tidak prnah mnghubungi pihak kami..jd xperlu rasanya en.rezekimelayu melibatkan nama LEBIH MAJU dalam emosi amarah xserupa melayu kepada pihak kami..jgn menabur pasir dalam periuk nasi org lain. jika mengaku melayu,maka bawalah jati diri melayu bersama-sama. harap en.rezekimelayu dapt bersama2 dengan komuniti melayu disini mmbangunkan ekonomi melayu. terima kasih.  
22. Muhazam - Tue 25/Oct/2011, 8:39pm
rezekimelayu???? lu ada hantar ke LOI.. RSQ.. ICPO kat wa??????... wa ada minta dgn lu ke LOI... RSQ... ICPO????? Lu pernah deal ke dgn wa... yg lu MELALAK kt ruangan nie kenapa???? ade wa kisah lu tu rezekimelayu ke.. rezekicina ke... rekizikeling ke... yg penting rezeki tu dh ditentukan allah.. kita usahakan utk mendapatkannye... bku nye rezekimelayu yg tentu kan....  
23. Ida Norid - Wed 2/Nov/2011, 5:24pm
Memerlukan minyak masak subsidi..utk kws jerantut,pahang..berapa harga utk 1kg/..email saya nourine_2206@yahoo.com  
24. Momo Srs - Sat 5/Nov/2011, 1:22am
harap maaf tumpang iklan jap..kepada semua pengilang2 yg ingin memohon lesen membeli minyak masak 1800 tan 3000 tan dan 5000 tan / month boleh emailkan ke momosrs@yahoo.com  
25. Rezekimelayu - Thu 10/Nov/2011, 9:37am
Kentut la...klu betul2 nak niaga cara melayu cara islam..tinggl no fon la..email la, loi la, ada jwb ka..berbuih la tunggu..sembang je minyak bertan2..mntk email tp x reply..broker maut..hntr LOI..buyer kita depa rembat..ini melayu ka..  
26. Momo Srs - Fri 11/Nov/2011, 4:46am
lu cite ape beb...kan email tu dah ada.. email pun x..lg mo cite..klu lu nak kuota beli minyak lu email je ngan wa..cite x guna...kita deal..  
27. Abdullah Bin Alway - Fri 11/Nov/2011, 5:49pm
sape sape ade bekalan minyak masak 1 kilo x 17 pek = 1 kotak . boleh infom kat saya . kalu ada cap 303 lagi bagus, cap lain pon tak pe tapi kurang sambutan. no fon 0199395055. emil lah_rawas@yahoo.com  
28. Masihmencarihidup - Sat 12/Nov/2011, 6:33pm
Rezekimelayu- lu ckp semua mau jadi ka?? lu ada call ritu mesti wa penah angkat...tp wa sudah ckp...tunggu...ini supplier ade problem..lu nk cepat2 lu gi tanam pokok sana...wa pun usahakan juge tuk lu..ade wa duk diam??jgn lu ingat semua lu nk mesti mau jd..lu kene pK bahagian org lain sama..rezeki di tangan allah..nk kata wa kencing duit lu bejuta xpe gak..baru deal kat tepon..dah xde jgn la nk kaitkan org lain..anggap xde rezeki da la..mcm kene tipu bejuta..niama..  
29. Muzafar Bin Mustafa Kamal - Mon 14/Nov/2011, 4:07am
salam sume..bwk bertenang kwn2 sume...ini adalah dugaan dan cabaran..belajar drpd kerenah2 yg x keruan...assalamualaikum sume...  
30. Rezekimelayu - Mon 14/Nov/2011, 11:23pm
(sy mempunyai bekalan minyak cp8 dan cp10....stok byk....email amri_star85@yahoo.com
019-2240239)..ckp stok byk..ni apa cer bru nk cri plak..umpama baja letak..tp pokok xde..  
31. Ami Wan - Wed 16/Nov/2011, 12:56am
salam, sy perlu myk paket 1kg cap ketupat smingu perlu 10kotak.
sy peniaga kedai mkn di jln kebun klang.
0126199357 amiwan
elwan.mus@gmail.com  
32. Masihmencarihidup - Thu 17/Nov/2011, 3:19pm
sbb tu wa ckp...wa usahakan tuk lu...ni bahagian wa...wa da usahakan tuk lu...harap2 paham la...wa sendiri pun bukan wa punya...tolong kwn2 jugak...tolong lu..dah xde nk jatuhkan bangsa sendiri bt ape..tenang sudah...  
33. Momo Srs - Sun 4/Dec/2011, 3:04pm
terbaru lesen kuota pembelian minyak masak no limit untuk disewa local dan juga eksport..berminat sila emailkan ke momosrs@yahoo.com  
34. Mohd Rizalman Bin Osman - Fri 16/Dec/2011, 1:59pm
saya mencari pembekal minyak masak seminggu 2tan. sila hubungi 0196699681  
35. Mohd Fadzil Bin Shawal 2 - Fri 16/Dec/2011, 4:30pm
saya mencari pembekalan minyak masak cp8 20 mt daily. sila hubungi pak din 0195717901  
36. Mohamed Zahrani Omar - Sat 17/Dec/2011, 7:12pm
Adakah anda memerlukan 2000mt atau lebih setiap bulan... ready stock.... syarat-syarat adalah sila sediakan LOI, Profile Syarikat, lesen MPOB, berapa Kuota, tangki simpanan. Tiada spotdeal JIka memenuhi syarat2 di atas anda boleh berurusan dgn kami..sebarang pertanyaan sila hubungi sy En.Zai +60137838787 atau email kpd sy  
37. Azroy 11 - Wed 21/Dec/2011, 3:37pm
salam....saya ada kilang minyak masak,saya mencari siapa-siapa yang ingin membungkus minyak masak 1 hingga 25 kg jerry can.boleh hubungi saya.
en .Azroy +6016 825 5841  
38. Shah 378 - Fri 23/Dec/2011, 3:13pm
syarikat kami ada membekal minyak masak berminat sila hubungi kami di talian ( En. Hadis 016 826 4408 & En. shah 012 822 5727 )  
39. Kingmadie - Wed 11/Jan/2012, 2:18pm
pihak kami mmerlukan minyak cp8 4000mt permonth..jika brminat sila kemukan allocation letter untuk mmastikan minyak mncukupi..bole call 017-3134702 @ kingmadi@gmail.com  
40. Azwan Azmi - Sat 14/Jan/2012, 10:25pm
minyak msak export sahaja packing dalam drum.jc.tin dan bib bag.minimum order 5 kontena sebulan.term terbaik,30% t.t balance by 30day lc at sight.kira hutang la sebulan.dengan syarat partial shipment allowed nk lg senang ex factory.0133693237  
41. Zaidiey 2 - Mon 16/Jan/2012, 10:25am
salamm..sya mencari pembekal minyak masak 60 tan seminggu,kepada yang berminat untuk membekal pada saya sila hubungi di talian - 013-6491351. COD.zaidi.  
42. Erol 3 - Tue 24/Jan/2012, 11:54pm
- salam........ kpd semua....... sy ingin mencari minyak CP 8 & CP10 ......
- Dokumen semua ada.......
- Qty yg sangat besar sbln.....
minta tlg kwn2 beri kerjasama.
Segala maklumat blh email pada sy khairul_zam2002@yahoo.com
terima kasih semua....  
43. Mohd Fadzil Bin Shawal 2 - Mon 30/Jan/2012, 11:24pm
saya sedang mencari pasaran bakso untuk luar dan dalam negara. sesiapa yang berminat berniaga atau menjadi pemborong boleh hubungi pakdin penang(0195717901) produk adalah terus dari kilang... kilang.. kawan saya punya...  
44. Fariq 5 - Tue 14/Feb/2012, 10:20pm
saya mncari bekalan minyak 200 hingga 500 tan..kurang skit xpa.. packing 1kg punya.. kalo ada sapa2 bleh tlg emailkan sebut harga, lokasi ya..tqvm

fariq kedah
farieq27@yahoo.com  
45. Marleyss72 - Mon 20/Feb/2012, 12:04am
Hubungi talian 019-3528839 atau 0111-5095219 untuk bekalan CP8..Tq  
46. Yuda - Tue 5/Jun/2012, 3:16pm
salam saya ada lesen subsidi.....cuma bekalan jer yang xada skrg ni....sesiapa nk jv cl sy 0172258026  
47. Sirhanz - Thu 16/Aug/2012, 4:15pm
CP8 dan CP 10....packaging 1kg, 2kg dan 5kg....

diperlukan segera

sila email
siber_erwin@yahoo.com  
48. Nusantara R S Enterprise - Fri 2/Nov/2012, 9:34pm
Salam, kepada sesiapa yang ada CPO sama ada direct dari mill Indonesia,pihak saya ingin membeli, cal saya 0127881780-en safri.Pihak saya juga bole membekal kelapa, kayu bakau, pallet dan baja  
49. Saharudin 11 - Tue 26/Mar/2013, 5:03pm
Salam kepada sesiapa pembekal CP8 & CP10, sila hubungi saya di email abe8321@yahoo.com. utk maklumat saya di johor. Saya perlukan 2000 tan setiap bulan. Thanks  
50. Amirul 217 - Sat 22/Jun/2013, 2:31am
email kan saya harga mengikut kg... 2. 5. dan brand. saya pembeli terus secara Cod. kakekwoklong@gmail.com.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..