Pembekal Lembu & Pengimport Lembu Thailand
Aznan @ Nann Farm - Thu 14/Oct/2010 11:17pm [Last Comment]
Pembekal Lembu & Pengimport Lembu Thailand.Jenis Brahman/Cross/KK.Terdapat berbagai saiz.Penghantaran terus ke ladang anda juga boleh dilakukan.
Hubungi: Aznan - 0195773106.
Email : info@lembukorban.com
Web :http://www.lembukorban.com

Niche: Penternak Lembu | Tempahan Korban Dan Aqiqah | Produk Dari Thailand
     
  1. Hazami - Fri 15/Oct/2010, 5:57pm
    salam en..saya nak tanye berapa kos jika saya nak lembu thai ni dihantar ke johor..  
  2. Mohd 34 - Fri 15/Oct/2010, 10:10pm
    bpe rm skg? termasuk penghantaran ke? mcm mana nak tgk st0k?  
  3. Auro Farm Garden - Sat 23/Oct/2010, 4:55pm
    perkhidmatan lori berlantai besi berbunga sesuai untuk angkut lembu..lori panjang 20 kaki..berpagar..call 013-206 1185..harga boleh dirunding..ke semua destinasi..  
  4. Nasriyah - Tue 23/Nov/2010, 10:25am
    salam en..nak tanya berapa kos jika saya nak lembu thai ni dihantar ke penang. tolong jelaskan :-
    1) min order
    2) kos penghantaran

    tq's  
  5. Alang Arif - Sun 16/Oct/2011, 10:35pm
    Salam Aznan,
    Kos se ekor lembu Brahma? & kos pengangkutan Untuk 30 ekor di hantar Ke KL. Info to - alang_arif@ymail.com
    terimakasih  
  6. Zul 307 - Wed 14/Mar/2012, 11:33pm
    memerlukan lembu kk betina dan jantan 700 ekor urgent hubungi di talian 0169407004 harga pukal
    tq  
  7. Saiful 196 - Tue 10/Apr/2012, 4:18am
    memerlukan 30 ekor lembu jantan untuk dibuat korban tahun ini.brape harga dan macam mana nak tengok lembu?  
  8. Mohd Farid 4 - Thu 3/May/2012, 11:58am
    boleh email detail utk 15 ekor lembu.. lokasi jerantut, pahang.. myfast01@yahoo.com  
  9. Nurul Asikin - Fri 14/Sep/2012, 7:05pm
    Salam..ssya menjual lembu dengan harga borong dan paling murah..berat lembu 220 kg dengan harga 1800 sahaja.saya boleh membekalkan lembu mengikut permintaan pelanggan.kos pengangkutan adalah percuma. sesiapa yang berminat boleh hubungi saya:012-5956640/0111-4723098.en zul.  
  10. Mohdhamri 2 - Wed 22/Jul/2015, 5:00am
    salam sahabat... en Aznan ni tak sempat nak tengok post ni.. jadi.. direct hubungi beliau...  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)