Pembekal Lampin Baby Import Korea, Murah dan Berkualiti (Modal Serendah RM500 Sahaja)
Atiqah 133 - Thu 5/Feb/2015 11:40am [Last Comment]
Tawaran istimewa untuk sesiapa yang ingin berniaga atau untuk membeli diapers untuk kegunaan sendiri. Harga yang sangat menarik bagi grade B diapers hanya bermula dari RM 0.19 sekeping (untuk breathable clothlike+ magic tape/pe tape + leakguard & elastic waistband)

Apa yang membezakan B grade kami daripada B grade diapers yang lain ialah kerana B grade kami melalui proses kawalan kualiti yang sangat ketat.Oleh itu,sukar membezakan kekurangannya dengan dengan A grade. Dari segi performance dan serapan pastinya sangat memuaskan. Selain itu,kami juga menjual pampers jenama BOSOMI A grade yang diimport dari Korea.

Pampers Bosomi
* Jimat belanja kerana pemakaiannya lebih lama
* Kualiti setanding jenama ternama pasaran
* Diimport dari Korea
* Lapisan Pengudaraan yang baik
* Lapisan penyerapan ultra
* 100% cotton dan kapas
* Boleh ulang guna (Magic Tape)
* Kawalan Kebocoran ( Leak Guard)
* Penanda aras kebasahan (Wet Detector)
- Line kuning bertukar biru sepenunya.
* Saiz NB, S, M,L XL (Magic Tape)
* Saiz L pants & XL pants

Ejen Diperlukan
Min pembelian ejen hanya beli 10 beg sahaja
KADAR POSTAGE
RM10 untuk 80pcs pek pertama.
Selebihnya topup ikut berat.

Hubungi Segera !
0175766620 (iqa) 0134004073 (azizan)

Self Collect:
1) Tesco Senawang
2) Terminal 1 Seremban
3) Shell Rembau
4) Zoo Negara Melawati
5) Tesco Ampang

Niche: Pemborong Lampin
 
1. Epul 6 - Thu 5/Feb/2015, 12:31pm
boleh emailkan gambar produk kat saya tak..
epu_ad84@yahoo.com

tq..  
2. Atiqah 133 - Thu 5/Feb/2015, 8:11pm
Sy dah emailkn.. Please check!
Kalau x dpt please check folder spam..  
3. Sifwan - Thu 5/Feb/2015, 8:44pm
email plis
sif.wan@yahoo.com  
4. Atiqah 133 - Sat 7/Feb/2015, 1:07am
blh email sy terus nuratiqahazizan@gmail.com
Pada yang serious blh whatsapp sy terus 0175766620  
5. Leenashahril - Sun 8/Feb/2015, 11:41am
Assalam admin...
Boleh email sy pic produk n info produk berserta harga agen dan harga jual mengikut size...tq  
6. Todd - Sun 15/Feb/2015, 2:55pm
email tehrofidatun@gmail.com  
7. Ikhlas 6 - Wed 25/Feb/2015, 7:26pm
assalam boleh x email kan picture pampers n best price boleh bg?  
8. Atiqah 133 - Fri 27/Feb/2015, 4:54pm
JOM BERJIMAT BERSAMA DIAPERS BOSOMI
* Jimat belanja kerana pemakaiannya lebih lama
* Kualiti setanding jenama ternama pasaran
* Diimport dari Korea
* Lapisan pengudaraan yang baik
* Lapisan penyerapan ultra
* 100% cotton dan kapas
* Boleh ulang guna (Magic Tape)
* Kawalan Kebocoran ( Leak Guard)
* Penanda aras kebasahan (Wet Detector) - Line kuning bertukar biru sepenunya.
* Saiz NB, S, M,L XL (Tape)
* Saiz L pants & XL (Pants)

Borong min 10 pack.. Saiz blh campur2
Berminat boleh whatsapp/sms 0175766620 (iqa)

Self Pickup
1) Tesco Senawang
2) Terminal 1 Seremban
3) Shell Rembau
4) Zoo Negara Melawati
5) Tesco Ampang  
9. Farhmie 2 - Sun 1/Mar/2015, 8:21pm
boleh emailkan gambar produk dan quotation kat saya tak..
dakaihno@gmail.com.  
10. Shazrin82 - Thu 26/Mar/2015, 3:47pm
boleh emailkan gambar produk dan quotation kat saya tak..

shazrin82@gmail.com  
11. Hijanah - Mon 30/Mar/2015, 9:52am
wappkn details 0122935124  
12. Intan Nazrah Binti Walid - Mon 30/Mar/2015, 9:58am
boleh emailkan gambar produk dan quotation kat saya tak..
nazrah5221@gmail.com.
wappkan details 0165550352  
13. Annie 19 - Thu 2/Apr/2015, 5:57pm
Email sy details n quatation utk jd pengedar n pemborong. fg_annie@hotmail.com  
14. Rokiah Daud - Thu 7/May/2015, 1:04pm
Email details blh?
Aimanrokiah91@gmail.com  
15. Eyda 39 - Fri 4/Mar/2016, 11:05am
tlg emel kn scre lanjut .. noorfaeidah@gmail.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..