Pembekal Jagung Manis, Pau, Pau Serat, Waffle, Keledek Goreng (Like French Fries), Ubi Kayu
Arcadania Enterprice @ Arcadania Enterprise - Tue 15/May/2012 8:10am [Last Comment]
Kami merupakan pembekal jagung manis, pau biasa & pau serat (pelbagai inti), keledek goreng (macam french fries), waffle dan ubi kayu. Kami juga menyediakan steamer pau dan jagung. Selain itu tepung waffle dan pelbagai perasa untuk inti waffle turut disediakan. Produk yang mesti dicuba adalah keledek goreng. Keledek goreng ini sangat manis dan kanak-kanak pasti gemarkannya.

Niche: Bisnes Waffle Dan Jagung
 
1. Botax Erol - Tue 15/May/2012, 8:24am
Bleh list kan hargax ...
atau e-mail ke
mivec4throttle@yahoo.com.my  
2. Arcadania Enterprice - Tue 15/May/2012, 8:26am
awak nak harga untuk ape ye?pau or jagung or waffle  
3. Arcadania Enterprice - Tue 15/May/2012, 8:49am
sebarang persoalan boleh email di arcadania_2919@yahoo.com  
4. Mimie 44 - Wed 16/May/2012, 6:26pm
salam... saya pembekal tepung waffle premix... anda boleh jadikan tepung ini jenama anda sendiri... call me... 0148454801  
5. Haikal 22 - Thu 17/May/2012, 10:48pm
PENGILANG JAGUNG LERAI dari ladang sendiri

kuala lumpur

RM7/kg

http://www.facebook.com/tropicaseeds  
6. Saliza 4 - Fri 18/May/2012, 1:59pm
sila email detail produk dan harga di email:
cindai.inspirasi@gmail.com
attn: puan saliza  
7. Roseni - Tue 22/May/2012, 10:01am
sila email detail produk dan harga di email:rosjasmira@yahoo.com  
8. Adukaa - Thu 24/May/2012, 1:44am
Mencari produk untuk congsiment.. Berminat hubungi sy 0123537040 .(kedai di bangi lama)  
9. Mohd Khairul 10 - Wed 30/May/2012, 8:30am
boleh emailkan semua price product kepada saya di affizan75@yahoo.com.my. tq  
10. City Su - Fri 6/Jul/2012, 6:40pm
mencari pembekal jagung lerai area seberang jaya untuk jualan jagung manis cup... business tak la besar sgat... tapi memerlukan lebih kurang 50kg/minggu.. boleh bgtau cara untuk menghubungi pihak pembekal...tq.  
11. Eidakapak - Fri 27/Jul/2012, 1:36am
boleh emailkan details produk pada saya zaleida07@yahoo.com.my  
12. As 77 - Wed 17/Oct/2012, 6:11pm
email detail pd sy yea....!
as_jamal77@yahoo.com  
13. Sharifa Nazmin - Thu 29/Nov/2012, 11:44pm
Salam saya jugak tengah mencari pembekal jagung lerai area penang sila hubungi saya 016-4401950  
14. Malm9701 - Thu 10/Jan/2013, 2:50pm
Minta emel kpd saya senarai harga pau ke malmstein9701@yahoo.com  
15. Azizi Ali 3 - Fri 13/Feb/2015, 9:38am
Boleh bg harga jagung gred A  
16. Zuraini Binti Osman - Tue 18/Sep/2018, 12:44pm
Cik City Su.
Saya pembekal jagung lerai dari ladang. Jagung tongkol gred A pun ade. Hubungi saya 0139955542  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..