Pembekal Ice Blended Dan Pembuat Stall Mudah Lipat Pelbagai Jenis
Niss 2 @ Qsoph Ais Kisar Enterprise
Wed 29/Aug/2012 9:54am [Last Comment]
Salam,

Kami membekalkan PRODUK ICE BLENDED dan di antaranya adalah seperti:

1. POWDER pelbagai perisa dan rasa.
2. PERALATAN ICE BLENDED ( Stall Mudah
Lipat/Generator/Blender/Payung dll)

Harga adalah mengikut pakej. Untuk info lanjut boleh layari laman web kami di www.bigbisnes.com


Selain itu, kami menyediakan Perkhidmatan membuat stall mudah lipat pelbagai jenis mengikut citarasa pelanggan. Harga adalah mengikut kepada saiz dan design serta material yang di gunakan. Antara stall mudah lipat yang kami sediakan adalah:

ICE BLENDED/ ROTI CANAI/ BURGER/ BURGER BAKAR/ WAFFLLE/ KAYA BALL/ JAGUNG DLL.

Untuk memudahkan, boleh terus hubungi Cik Sani di talian 017 2863455 atau 012 5388375

Niche: Bisnes Ice Blended | Pembuat Rak Kiosk Gerai
 
1. Mazitaabdulrahim - Sat 1/Sep/2012, 1:59pm
Sila beri details info.Saya beer ingat.  
2. Hasyam - Tue 4/Sep/2012, 10:50am
sy membekal commercial blender 1200w utk perniagaan ice blended..dijamin kualiti ais hancur pada kadar yg terbaik..cth tmpt yg menggunakan blender spt ini adalah coolblog..hubunngi sy untuk pertanyaan lanjut 0122355796 syam tq  
3. Niss 2 - Thu 6/Sep/2012, 11:01am
Bagi usahawan yang betul-betul berminat dan serius boleh terus menghubungi cik Sani di talian 017 2863455 atau terus layari laman web kami untuk info lanjut.  
4. Muhammad Syahmi 3 - Fri 16/Nov/2012, 2:50pm
saya nak beli stall ice blended iaitu stall mudah lipat dengan payung sahaja kerana barang2 keperluan yg lain dah ada . so kalau ada boleh emailkan kepada saya . thanks :)

syahminz4293@yahoo.com  
5. Aizah - Mon 10/Dec/2012, 4:22pm
Salam..saya baru nak mulakan perniagaan..inginkan perniagaan burger bakar dan ice blended..boleh emailkan quotation..aizah_mona@yahoo.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..