Memerlukan Pembekal Buku Tadika di Sungai Petani
Hairi 60 @ Ejen Hartanah (Oriental Realty Sdn Bhd) - Tue 29/Nov/2011 1:52pm [Last Comment]
Kami sebuah tadika yang baru beroperasi memerlukan buku2 teks dan buku aktiviti untuk kegunaan para pelajar kami dengan segera.. Di sungai Petani
untuk pertanyaan & Maklumat sila CALL
Cikgu Siti :- 012-5548915

Niche: Pusat Tadika Dan Taska | Pengedar Buku Dan Majalah
 
1. Norul Asyikin - Sat 17/Dec/2011, 4:53pm
Sila hubungi saya Syikin 019-4208313 membekalkan buku MARI MEMBACA jilid 1,2,3 & 4 keluaran altacom UNTUK PRA SEKOLAH  
2. Merdyda Azman - Tue 17/Jan/2012, 6:29pm
sila hubungi en.muzamer
0175735248
(pengedar buku prasek dan tadika)  
3. Aida 23 - Sat 14/Apr/2012, 1:11pm
sila hubungi saya Pn Aida - set membaca, buku islamic kanak2 dan flashcards 0194477963 aida_illiyin@yahoo.com  
4. Swaran - Tue 17/Jul/2012, 3:39pm
kami sales person bagi product groliers iaitu bahan bacaan utk mempelajari thingking skills,bahasa english dan mathmatics utk kanak2 prasekolah,tadika,taska.jika anda ibu bapa atau cikgu atau yg nak mulakan prasekolah d sekitar sg.petani.sila hubugi kami d talian 0124749639 atau email kami...foult_finder@hotmail.com utk demo.t.kasih.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..