Pembekal Barang-Barang Hardware dan Pembinaan
Rusydi Jhe 2 - Wed 28/Dec/2011 2:01pm [Last Comment]
Kami adalah syarikat Jana Hayat Engineering Sdn Bhd syarikat milik bumiputera ingin menawarkan harga-harga yang berpatutan dan murah pada masa kini kepada sesiapa juga yang berminat untuk memulakan perniagaan, menambahkan stok, membina rumah, kedai dan lain-lain lagi. Kami juga ada menyediakan barang-barang binaan seperti batu bata, simen, batu panjang, peralatan dan macam-macam lagi.

Jika berminat, sila hubungi saya di alamat ini atau tinggalkan email atau nombor telefon anda supaya saya boleh hubungi nanti.

Email: rusydijhe@yahoo.com

atau

Blog: http://janahayat.blogspot.com/

atau

Web: http://janahayatengineering.com/

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kedai Hardware
 
1. Helmy 15 - Fri 30/Dec/2011, 2:50pm
Saya baru menceburi bidang perniagaan dan telah mengambil alih kedai hardware di seremban dan saya mencari pembekal alat logam dan kayu, pipe. Disamping itu juga saya amat memerlukan kenalan yang boleh memberikan khidmat nasihat kepadda saya untuk memajukan perniagaan boleh hubungi saya di 0122539990 atau terus ke kedai saya di ampangan, seremban  
2. Shidi Cd - Mon 30/Jan/2012, 11:32pm
saya mencari pembekal barang2 hardware untuk kedai yg baru di buka..email shidi6147@yahoo.com  
3. Hanafi B Yahaya 6 - Tue 24/Apr/2012, 7:09pm
sy nak lebih serba sedikit bisness hardware sebab sy mahu menceburi bidang ini sy ada pengalaman tentang hardware bersama katalog serta harga sy ada minat tau, barulah sy memulakan perniagaan boleh contact sy ditalian 0192504058(nafi) .  
4. Ismail Abdullah - Fri 29/Jun/2012, 9:24pm
Salam en rusydi,

saya buat dan bekal bahan binaan jalan sperti cat jalan termoplastik dan patch mix. Sirim standard.

Sedang cari agen. Komisyen atas tan.

Jika berminat sila sms/telefon/email

ismail 0136012207
ismailgroup@ovi.com  
5. Naztasha Sharmie - Mon 16/Jul/2012, 2:15pm
0168116220-Natasya  
6. Hafiz 310 - Sun 6/Jan/2013, 11:25pm
pembinaan dengan batu bata ringan..order skg..tel hafiz 012-5367285  
7. Jamel 2 - Wed 23/Jan/2013, 11:17pm
Jana Hayat Engineering membekal kan barang2 hardware, safety product, special Tools dan Bahan-Bahan Binaan .

Utk keterangan lanjut, boleh hubungi:

mjamel67@gmail.com
www.janahayat.com.my  
8. Adam Safuan 2 - Tue 16/Jul/2013, 4:27pm
salam... saya mempunyai perniagaan jubin dan sudah 3 tahun beroperasi di Kluang johor. saya ingin mendapatkan stok jubin pelbagai jenama, saiz dan jenis.

sila hubungi saya : 013 - 6260797 atau saffonebiz@yahoo.com  
9. Mindy 2 - Fri 26/Jul/2013, 10:27am
As salam...saya sedang mencari pembekal barangan hardware (peralatan pemeriksaan struktur binaan) yang boleh menerima pembayaran secara LO (local order) di sekitar Lembah Kelang..sila emailkan alamat dan no. tel. ke mindy_yyuri@yahoo.com.my...urgently needed...tq...  
10. Laksamanadamburi - Mon 3/Mar/2014, 10:25pm
janahayat tolg email dkt sy details syaifuddinopm@gmail.com  
11. Rinur - Wed 10/Dec/2014, 7:43am
Tlg call sya 0162271360  
12. Paklong 3 - Tue 24/Feb/2015, 12:49pm
Mencari pembekal barangan hardware binaan bangunan...area alor star...hubungi.. 01132130517 atau email sebut harga ke paklong57@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..