Pembekal Ayam Piru Terbesar | Kursus Ayam Piru
Terokajayafarm Com @ Teroka Jaya Farm
Sat 6/Jul/2013 11:23am [Last Comment]
http://terokajayafarm.com/

Assalamualaikum da salam sejahtera semua..

Kami dari Teroka Jaya Farm (002042571-H) adalah pembekal utama ayam piru dan penternak aktif di Pulau Pinang.

Alhamdulillah baru 2 tahun bermula dari 27/5/2011 hingga sekarang kami berjaya mendapat tempat pertama bagi kategori penternak sempena hari peladang,penternak & nelayan peringkat negeri Pulau Pinang tahun 2013.

-------------------------------------
WEB KAMI http://terokajayafarm.com/
-------------------------------------

Di sini kami ingin sampaikan kepada semua bahawa bidang penternakan ayam piru tidak ramai yang tahu akan potensi besar keuntungan yang akan diperolehi jika menceburi nya.

Jadi kami dari Teroka Jaya Farm akan menyediakan kursus bagi membantu anda semua yang nampak peluang ini untuk berjaya seperti kami walaupun baru saja 2 tahun memulakan nya

-------------------------------------
WEB KAMI http://terokajayafarm.com/
-------------------------------------

Peluang untuk anda yang sedang mencari perniagaan yang betul-betul menghasilkan pendapatan lumayan kepada anda.

Kami ada cara yang betul untuk anda untuk memulakan perniagaan ayam piru ini.

Untuk penjelasan yang lebih lanjut boleh hubungi kami

---------------------------------------------------
WEB KAMI http://terokajayafarm.com/

Farizal Hamidon (Pengurus)

013-508 4696

p/s : Kami sedang mencari orang bertuah melebarkan empayar di seluruh Malaysia.Rahsianya ada pada kami.Hubungi segera di talian yang tertera

Niche: Penternak Ayam
 
1. Roselaila - Sun 7/Jul/2013, 3:19pm
lailarosse@gmail.com
saya berminat  
2. Terokajayafarm Com - Fri 12/Jul/2013, 9:26am
Boleh send ke email

terokajayafarm@gmail.com  
3. Arsyad - Sat 13/Jul/2013, 7:16am
Sy mempunyai tanah 2ekar setengah di sitiawan perak..tak tahu nak buat,dah terbiar lama..mak amanahkan sy jaga..jiran sebelah kiri tanaman sawit,sebelah kanan tanah kosong ade rmh kampung..tanah sy asal pokok kelapa,dah upah org tebang n kasi clear..sy mmg x boleh nak usahakan atau dtg ke sini.. Seminggu sekali mayb boleh dtg jenguk..sebab sy ada bisnes tetap di k.l..asal pun k.l..tanah 200 meter menghadap sungai perak(luas)..depan jalan bertar..sy x pandai tentang tanah2 ni..ingat nak cagar buat modal utk kembangkan bisnes di k.l..atau ape2? Kalau sudi beri cadangan/pendapat? Cukup ke tanah 2ekar stengah ni?email busines.my85@yahoo.com  
4. Quick Purple - Tue 16/Jul/2013, 10:59pm
Minta emailkan maklumat ternakan ke :-

dpurple_line@yahoo.com.my  
5. Terokajayafarm Com - Thu 18/Jul/2013, 1:58pm
email sudah dihantar atau boleh hubungi terus 013-508 4696 En.Farizal  
6. Zue 106 - Mon 29/Jul/2013, 9:24am
boleh emailkan ke zueasmil@gmail.com..
sangat berminat...tq.  
7. Rozz Watty - Mon 9/Sep/2013, 1:59pm
emailkan kepada : BISKUTRAYA2011@gmail.com  
8. Sabri 63 - Sat 14/Sep/2013, 1:19am
Tuan,

Saya berminat kursus ni.
Tlg emailkan kepada saya di
sabri_8418@yahoo.com  
9. Mat Harisu B Mat Rani - Wed 25/Sep/2013, 7:20pm
Minat utk ceburi secara kecil-kecilan.sekiranya boleh sebegitu,tuan hantar detail utk saya baca.email :seafieldgreen@yahoo.com  
10. Nazrin 4 - Thu 3/Oct/2013, 6:37pm
Tlg emailkan berminat aizadtc2@gmail.com  
11. Miera 60 - Sat 16/Nov/2013, 11:55am
misalan jikalau hanya nk melabor hanya keluarkan modal xleh ka tuan jagakan.....

mira_kian@yahoo.com  
12. Salmi Awang - Fri 9/May/2014, 3:07pm
Tuan,
Berminat kursus ini.
Email kepada saya
mshazrah@gmail.com
Salmi  
13. Md Jefry Hafizy - Thu 14/Aug/2014, 12:51am
Salam.bleh tuan bg detail hrga ayam piru x
Email/siakaputih@yahoo.com  
14. Hatimsaad - Tue 13/Jan/2015, 11:32pm
Kami ada menternak ayam piru...dah dewasa...ingin mencari pembeli...sesiapa mau blh sms 013 5041683@0179566122 hatim  
15. Robiah 4 - Tue 17/Mar/2015, 3:00pm
KEPAKARAN SERI KELANA FARM ADALAH MEMBEKALKAN AYAM PIRU. BERAT 4KG KE 5KG.

LOKASI. PENAGA. SEBERANG PERAI UTARA.

0134356007 FADZIL
0134231403 ROBIAH  
16. Robiah 4 - Thu 19/Mar/2015, 9:26am
KEPAKARAN SERI KELANA FARM ADALAH MEMBEKALKAN AYAM PIRU. BERAT 4KG KE 5KG.

LOKASI. PENAGA. SEBERANG PERAI UTARA.

0134356007 FADZIL
0134231403 ROBIAH  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..