Pembekal Aksesori Handphone Dengan Harga Borong!
Syafiq 128 - Mon 14/Jan/2013 7:19am [Last Comment]
Saya membekalkan pelbagai aksesori handphone dengan harga borong. Senarai harga adalah seperti berikut:

1) iPhone / iPad / iPod USB cable (pelbagai pilihan warna) -RM4/unit (minimum order 200 unit)
2) Cell Phone Stand Sucker - RM0.90/unit (minimum order 500 unit)
3) Mini USB Car Charger - RM3/unit (minimum order 200 unit)
4) Smart Phone / Tablet Stylus Pen - RM0.80/unit (minimum order 500 unit)
5) Screen Protector iPhone 4/4S - RM0.60/unit, bagi iPhone 5 - RM0.80/unit (minimum order 500 unit)

Sekiranya anda berminat, sila tinggalkan emel anda dibawah, atau terus emel saya di: msyafiq87@gmail.com

Jika anda mempunyai produk lain (aksesori telefon bimbit) yang ingin dibeli dengan harga borong, boleh beritahu saya.

Terima kasih.

p/s: sekiranya kuantiti di atas terlalu besar untuk anda, tetapi anda mahu beli dengan harga diatas, tiada masalah. Berikan saya nama barang dan kuantiti yang anda perlukan, contoh: Screen Protector iPhone 4/4S -100unit, dan sekiranya terdapat 4 pemborong lain yang ingin membuat order sebanyak 100 unit, maka anda akan dapat beli dengan harga borong :)

Niche: Bisnes Handphone
     
  1. Ayu Yier - Fri 22/Feb/2013, 2:49am
    email detail plz..aereyou91@gmail.com  
  2. Roy 95 - Sat 23/Feb/2013, 11:17am
    boleh email detail kesemua Aksesori dan harga borong ke mozilafoxgame@yahoo.com  
  3. Banzaicorp - Thu 28/Feb/2013, 3:54am
    Email detail casing phone ke kazilo700@gmail.com  
  4. Asyrafmohd - Thu 14/Mar/2013, 12:27pm
    Tuan syafik...boleh email semua barang yang tuan ada...saya berminat untuk casing handphone..TQ

    asyrafmohd10@yahoo.com  
  5. Ohlala Store - Mon 18/Mar/2013, 10:52pm
    kalau dropship macam mana pula ? tininfry@gmail.com  
  6. Il Ham 14 - Fri 22/Mar/2013, 11:50am
    Salam tolong email details suma aksesori (lancerboyilham@gmail.com)..TQ  
  7. Lena 7 - Sun 24/Mar/2013, 12:27am
    berminat untuk jadi wakil dropship :
    ceddyterence@gmail.com. tq  
  8. Fasz95 - Sat 6/Apr/2013, 12:32am
    Hi pls bg detail semua aksesori yg ada. Berminat untk casing phone. Thank you. faszazimi95@ymail.com  
  9. Zul 1985 - Sat 11/May/2013, 6:54am
    Pm detail...zul_collection@yahoo.com  
  10. Shidi 14 - Wed 3/Jul/2013, 9:44am
    salam, email shidi1562@yahoo.com  
  11. Ejoy 12 - Fri 5/Jul/2013, 11:32pm
    pm detail.herdizul_earman92@yahoo.com  
  12. Mohd R - Mon 15/Jul/2013, 8:22am
    pm detail ; redz1_shairi@yahoo.com  
  13. Mraliip - Thu 25/Jul/2013, 4:36pm
    Skrin protector pelbagai colour ade x?(like rainbow..etc)..kalau ade pm

    Mraliip@gmail.com  
  14. Syaiful 28 - Mon 5/Aug/2013, 3:30pm
    klaw casing untuk smue fon xde??
    email detail syaiful_jobs@yahoo.com..  
  15. Mahyun Ent - Mon 12/Aug/2013, 3:58am
    Do pm me your catalog to mahyunent13@gmail.com. Thank you.  
  16. Rizal 422 - Mon 26/Aug/2013, 12:13am
    PLZ PM HRGA SEMUA MODEL SCREEN PROTECTOR ASAP...  
  17. Rizal 422 - Mon 26/Aug/2013, 12:15am
    PLZ PM HRGA SEMUA MODEL SCREEN PROTECTOR ASAP..rizalmohd438@gmail.com  
  18. Miea 3 - Wed 28/Aug/2013, 12:21pm
    PM casing hp..bieda_mia@y.c  
  19. Nur Syakilah Binti Abdullah - Tue 8/Oct/2013, 9:56am
    pm detail..juitah.syakilah@yahoo.com  
  20. Shidi 14 - Wed 9/Oct/2013, 2:58pm
    send harga screen protector semua jenis model ker shidi1562@yahoo.com  
  21. Hanaffi Harun - Thu 17/Oct/2013, 2:51pm
    boleh tolong email detail kesemua Aksesori dan harga borong ke hanaffi.harun@gmail.com  
  22. Shukri 42 - Fri 8/Nov/2013, 12:51pm
    Salam, bole email katalog n harga skali di shukrizubir@gmail.com  
  23. Zee 15 - Fri 22/Nov/2013, 10:01pm
    tlng email kat sy blh, full detail thnks (norhafizahibrahim@hotmail.com)  
  24. Adanika - Thu 12/Dec/2013, 2:28pm
    Email kn sya full detail..goldenwave_adan@yahoo.com  
  25. Iamthebest 2 - Thu 12/Dec/2013, 2:49pm
    pelbagai jenis model ada dijual disini:::: www.ink-cubator.com.my/shop  
  26. Atrah Ierah - Mon 23/Dec/2013, 8:44am
    email kn full detail kepada sy atrah_ierah05@yahoo.com  
  27. Eqa Halil - Tue 28/Jan/2014, 3:19pm
    Adakah encik mempunyai aksesori handphone seperti flip cover, back cover hard case dan pelbagai jenis casing? Sy berminat utk beli secara borong. Minta tolong email saya model2 phone yg available utk casing, jenis2 dan gambar casing serta harga untuk 500 unit
    ikahalil94@gmail.com  
  28. Wisam - Wed 5/Mar/2014, 7:42pm
    tuan, saya berminat bagi detail semua aksesori yg ada. Berminat untk casing phone. papa_saujana@yahoo.com  
  29. Rosie Rosli - Thu 27/Mar/2014, 5:36pm
    Salam,

    Sayan ingin menjalankan perniagaan casing dan aksesori handphone. Blh kongsikan tips-tips untuk mendapatkan barang-barang aksesori yang murah dan berkualiti untuk saya jual dan yang penting boleh dipercayai. Mohon tunjuk ajar sedikit. Boleh email kan details pada saya di email rosieriyantie@yahoo.com

    Terima kasih  
  30. Farish Norshah - Mon 19/May/2014, 11:27am
    salam. boleh tolong emelkan senarai barangan aksesori hp beserta harga yg dibekalkan..

    sy berminat utk dapatkan barangan tersebut dari anda.

    tq

    farishnorshah@gmail.com  
  31. Azhan Zamiri - Mon 19/May/2014, 3:54pm
    Tumpang lalu

    saya juga ada jual usb cabel pelbagai warna

    Quality cabel

    samsung alcatel ninetology
    samsung tab
    iphone 4
    Model lain blh order jika nak

    Minima order 200pcs rm3 per pcs
    500pcs ke atas rm2.50 per pcs

    ofis saya
    30a tgkt 1 jln jenjulong 17/21 sec 17 40200 shah alam
    Call 014 2222989 zam
    Min 200pcs rm3 per pcs  
  32. Syafieka Ady - Fri 8/Aug/2014, 9:17am
    saya mencari cover cable , screen protector n cable fon . whatsapp saya segera 0199571612  
  33. Arieycher 2 - Tue 23/Sep/2014, 4:04pm
    boleh email detail kesemua Aksesori handphone dan harga borong ke arieycher6@gmail.com.
    terima kasih.  
  34. Faithrie Stephen - Sat 27/Sep/2014, 11:42am
    boleh email kesemua detail aksesori handphone yang ada dan berikan saya alamat, saya nak dtg n tgk.  
  35. Petunjuk 2 - Thu 30/Oct/2014, 5:18pm
    boleh emailkankatalog/ price utk semua brg.sy bminat. em screen protector tu iphone je ke yg ade.. phone lain ade x.email sy kiza_kama9@yahoo.com  
  36. Hamdan Talip - Sun 2/Nov/2014, 10:24pm
    emel secara detail aseksori, casing ori n custom, screen protecter mengikut kualiti utk semua model phone yg ada... charger n batery jikalau ada... nak tambah stok brg... hamdantalip9330@gmail.com  
  37. Azry 24 - Wed 25/Mar/2015, 3:15pm
    email saya semua jenis barang dan harga

    azrimohammad94@gmail.com

    tq  
  38. Padul Charity - Sun 5/Apr/2015, 7:12pm
    Boleh emel senarai barang accessories hp ke phd50.biz@gmail.com .  
  39. Amri 110 - Tue 7/Apr/2015, 5:51pm
    boleh emailkankatalog/ price utk semua brg.sy bminat. em screen protector tu iphone je ke yg ade.. phone lain ade x.email sy?santorian.usop@yahoo.com  
  40. Ismail93 3 - Wed 13/May/2015, 7:46pm
    boleh email segala produk yg anda borong ke email saya :- ismailwalap@gmail.com  
  41. Rinzal - Fri 25/Sep/2015, 9:06pm
    Email semua harga product kepada rinzalyusof@gmail.com  
  42. Sham 575 - Fri 6/Nov/2015, 9:08am
    mukhlissham.samad@gmail.com  
  43. Mustaan - Mon 18/Jul/2016, 2:51am
    tolong emailkan senarai harga mustaan29@gmail.com. Terima kasih  
  44. Faiz 547 - Fri 23/Sep/2016, 5:30pm
    salam semua warga majalah.com saya faiz membuat bisness pemborong assesori handphone dan barang permainan kanak2..pelbagai usb cable srendah rm7..erphone rm6..plug set samsung rm9..screen pembesar rm7..plug 3pin rm3..adapter samsung rm8..memory card sandisk rm12..pendrive samsung/sandisk rm30..dan lain2 assesori dari kecil hingga besar semua ada nk berapa byk pcs pun boleh..sesapa berminat call/wassap 0192614270..email faizanosman81@gmail.com.  
  45. Bahijah - Mon 10/Oct/2016, 1:39pm
    assalam. saya Bahijah mencari pemborong casing untuk Iphone
    whatsapp 0174604492 / bahijah_ishak@yahoo.com  
  46. Nur Hidayah Zk - Tue 14/Mar/2017, 3:51pm
    nurhidayahzl@gmail.com  
  47. Rashid 137 - Wed 14/Jun/2017, 6:18pm
    Assalamualaikum tuan...boleh tak emailkan semua barang yang tuan ada...saya berminat untuk casing handphone dan aksesori handphone

    rashid4cek@gmail.com  
Page 1   (Total 47 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!