Pembantu Rumah Tempatan/Maid Diperlukan - Bangi
Noriaini - Fri 7/Aug/2020 1:20pm [Last Comment]
PEMBANTU RUMAH

Mencari pembantu rumah tempatan yang jujur, berminat untuk mencari pekerjaan. Boleh juga ulang alik/stay in untuk menguruskan rumah dan menjaga anak2.
LOKASI : Berhampiran GMI and UKM, Bangi

Scope kerja :
Membersih dan mengemas rumah
Menjaga and menguruskan anak kecil – 1 thn (Ada 3 anak yg sudah bersekolah dari 7am- 4.30 pm)
Meguruskan pakaian
Memasak

Sekiranya ulang alik : (Isnin -Jumaat) 8am – 6pm
RM 1000/mth

Sekiranya stay in, cuti boleh bincang dengan majikan dan boleh dikumpulkan untuk pulang bercuti.
RM 1300/mth

KRITERIA
Wanita & berumur 30thn ke atas
Mesra dengan anak2 dan berpegalaman menguruskan anak
Pembersih dan menutup aurat and menjaga solat
Sihat tubuh badan


Berminat sila whataps/hubungi Majikan :
019-2131245
https://wa.me/60192131245
(PN. NORI)

Niche: Pembantu Rumah Asing | Pusat Jagaan Bayi
 
1. Forum Moderator - Fri 7/Aug/2020, 1:30pm
untuk pembantu rumah asing, mohon Puan tidak membayar wang deposit kepada broker atas angin yg tiada lokasi pejabat, tiada syarikat dan tiada ssm. jika mereka menghilangkan diri wang Puan turut akan hilang :-)  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..