Pelukis Pelan Banglo Khidmat Rekabentuk Pelukis Pelan Banglo Kampung
Izwan Mohd Salleh @ Imos Design Consultant
Fri 30/Jul/2021 12:41pm [Last Comment]
Assalamualaikum & salam sejahtera!

Anda sedang mencari pelukis pelan banglo untuk membina banglo di kawasan kampung?
Saya berpengalaman dalam menyediakan khidmat dibawah ;

1. Penyediaan rekabentuk & susunatur pelan banglo kampung
2. Penyediaan Visual 3d rekabentuk banglo kampung
3. Penyediaan pelan pembinaan banglo untuk rujukan kontraktor

Info lanjut sila klik sini ==> http://www.pelukispelanbanglo.ml

Niche: Studio Grafik Dan 3d | Kontraktor Pembinaan | Ubahsuai Rumah
 
1. Muchlis 2 - Tue 3/Aug/2021, 12:17pm
Ms alam usaha G2 pakar bina banglo Dan berpengalam 17thn dibidang construction bangunan 40tkt : structure fwk slab, Almunium fwk Green fwk, batu starken, Batu cantik, skim coat, plaster, cyling plaster, flooring, pasang tile, pasang spc flooring, partition, kerja longkang, roofing, elektrik dan wiring, piping. Concrete.
Banguna yang sudah disiapkan: mahkamah jalan. Duta thn2004, kdn Jalan duta, kampus bahasa melayu bangsar, uitm seremban, uitm raub, bangunan mixim sentul 35tkt, tamu Hotel kpg baharu 40tkt, jusco bandar perda 8tkt p. Pinang, istana hinggap negri 9 jalan trapest kl,
rumah sime d 300 unit di Bandar ensteck nilai
Mincon majulia, buat longkang sungai di Cambodia subcon kepada tidal merine, bangunan BSN Shah alam sub kepada conlay, rumah Condo 35 tingkat 9seputeh jln klang lama sub to China state, buat hospital kpj ampang point.
http://Www.wasap.my/60163248559
Email: reezky99@gmai.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..