Peluang Terbaik, Mencari Investor yang Ingin Melabur untuk Forex, Keuntungan 50%
Amir Fx - Thu 19/Jan/2012 6:57am [Last Comment]
salam warga majalah ,
saya ingin mencari pelabur yang ingin melabur dalam forex , keuntungan yang ditentukan ialah 30% - 50% . keuntungan setiap 30 hari bekerja .

serius investor only !

minimum

p/s : untuk yang berminat sahaja, rasa tak berminat tak perlu comment post ini , terima kasih .

untuk maklumat lanjut , sila emailkan ke : affatamir@yahoo.com

serta kan no telefon anda untuk senang dihubungi .

Niche: Forex Malaysia
 
1. Nfx - Thu 19/Jan/2012, 4:47pm
amir ada website utk kami warga majalah melawat? atau invester password live acc?

terima kasih  
2. Syahril 5 - Thu 19/Jan/2012, 5:01pm
kalau lost?  
3. Haris 7 - Fri 20/Jan/2012, 3:07pm
klu lost padan muka la..haha  
4. Amir Fx - Fri 20/Jan/2012, 5:36pm
nfx - website for own company site ade la , utk ini freelance . investor ive acc takkan sy nak bg direct tengok , melainkan kalau awk investor takpe lah . :)  
5. Amir Fx - Fri 20/Jan/2012, 5:42pm
syahril 5 - memang semua investor fikirkan masalah lost , itu memang wajib ade dlm fikiran investor semua . kalau lost itu tanggungjawab kami .  
6. Amir Fx - Fri 20/Jan/2012, 5:46pm
haris 7 - ada masalah ke ? kan sy dah pesan , pernah kena tipu pergi jauh2 , comment ni utk bantu orang yang selalu kena , tapi bukan bantu orang macam awk yang blame semangat orang lain .  
7. Shuk 5 - Fri 20/Jan/2012, 8:52pm
tanggungjawab aper yg en amir maksud kan.jika lost?
email pada sy shukfx@yahoo.com  
8. Saif 3 - Sat 21/Jan/2012, 3:46am
i'm positive & i'm interested...emelkan saya apa syarat2 jaminan keuntungan 50% sebulan itu..ke wan7042@yahoo.com, tolong segerakan  
9. Ahmad78 2 - Sat 21/Jan/2012, 1:38pm
Sy rasa TT tak perlu emosional. haris7 tu saja cucuk jer tu.hehe. as a trader, kita tak leh emosi sgt ngan post2 negatif ni. amik tu sbg cabaran utk buktikan yg dia salah.

apapun, sy (trader cam u gak) doakan agar usaha u berjaya. cuma hati2 sbb target per month tu agak tinggi utk dicapai SECARA KONSISTEN. tp with good money management, suma tu tak mustahil.

sy penah bukak akaun pool jugak dulu. janji bg profit sampai 25% sebulan, tp bila stkt dapat 15-20% jer sebulan selama 6 bulan, sy stop. duit suma pulang balik. dah tak brani nak janji tinggi2 dah pastu..huhu

apapun, all the best utk tuan tanah. klu leh mantain profit min 30% for 3 month, nanti email sy. mana tau leh taruk 10-20k utk join akaun pool u k.  
10. Zebar - Sun 22/Jan/2012, 3:14am
saya trader..kita boleh gerenti, insya allah 25% seminggu...withdraw setiap rabu minggu berikutnya...minimum usd 100  
11. Shukri 28 - Sun 29/Jan/2012, 5:48pm
plz email sy zebar...mvi7153@yahoo.com..tq  
12. Nurul 326 - Tue 31/Jan/2012, 1:22pm
kepada Zebar boleh email tentag pelaburan anda ke wawa_naz007@yahoo.com.my Saya berminat nak join. Kalau boleh bagi no tepon sekali.  
13. Wanyus - Wed 1/Feb/2012, 3:31pm
zebar tolong email saya deruanombak@yahoo.com  
14. Mahmud Abd Wahab - Thu 2/Feb/2012, 9:55pm
minta zebar email kat saya dr.mhw09@yahoo.com  
15. Monyamin - Sat 25/Feb/2012, 2:18am
BERminAT A
DAH DPT UTG KE?
orang_banci@yahoo.com  
16. Zekzero - Tue 6/Mar/2012, 11:12pm
zebar, email ke zdorantis@yahoo.com.... berminat sgt2....  
17. Tuan Penasihat - Tue 3/Apr/2012, 11:06am
Org kita mmg suka yg offer yg tinggi2... 100% sebulan 200% 300% sebulan.. yg 25% 30% 50% sebulan taknak mintak detail pun. Org kiterrrr... :)  
18. Qanaahboy - Thu 24/May/2012, 1:22pm
salam tuan, boleh email info ke qanaahboy@gmail.com  
19. Jamaludin 4 - Fri 25/May/2012, 10:31pm
disini saya offer kawan2 semua pulangan mingguan selama 28 bulan,dan pembayaran setiap petang jumaat,dengan modal 400rm atau 100 usd anda dapat 50rm....trade mula isnin jumaat u dah dapat dan lihat roi pertama 0127286248  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..