Peluang Perniagaan Pam Minyak Johor dan Melaka - Mencari Tanah Berpotensi
Petrol Land - Tue 17/Jun/2014 2:08pm [Last Comment]
Syarikat kami mencari tanah-tanah yg berpotensi untuk dijadikan Pam Minyak, syarat-syaratnya adalah:

Tanah:
- bukaan hadapan menghadap jalan minimum 100 meter.
- Keluasan minimum 30,000 kaki persegi.

Pemilik Tanah:
- penyewaan mestilah selama 20 tahun.
- tanah milik sendiri atau dipajak / sewa dari orang lain.

Pemilik Pam Minyak:
- mestilah berumur 45 tahun ke bawah.
- menjalani latihan selama 5 minggu untuk mengendalikan pam tersebut.

untuk submit lokasi tanah, sila sertakan:
- gambar tanah dari jalanraya.
- latitud kedudukan tanah.
- google maps lokasi tanah.

*tidak perlu keluarkan modal membina pam minyak, syarikat kami akan membuat pembiayaan.

emailkan ke: petrolstationland@gmail.com

Niche: Kontraktor Minyak Dan Gas | Tanah Untuk Dijual | Tanah Sewa | Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Roslan Zin - Wed 18/Jun/2014, 10:48pm
    saya berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila hantar ke alamat majproresource@gmail.com  
  2. Ysls76 - Fri 20/Jun/2014, 10:43am
    SAYA BERMINAT
    EMAIL KE izanabila08@gmail.com  
  3. Prince7485 - Sat 21/Jun/2014, 11:14am
    saya berminat sila hanta ke ishak.wahid82@gmail.com...lokasi tanah adalah dikawasan Punggai Johor.Memang sesuai untuk pembangunan Projek RAPID  
  4. Dio - Wed 25/Jun/2014, 11:41am
    Saya ada menjual tanah yg berpotensi di k.l dan selangor,keluasan baik,harga?teeeerbaek!berminat@maklumat lanjut.sila hubungi din 0137737032  
  5. Abdul Ismail - Mon 30/Jun/2014, 4:20pm
    Tuan, nak bertanya

    1-apa jenama stesen minyak
    2-maksud tuan keluarkan modal tu macam mana ? boleh detail..adakah ianya kos untuk beli tanah, bina pam dan modal kerja
    3-bagaimana jika selain negeri melaka dan johor..seperti selangor, luala lumpur dll boleh ke
    please detail kepada cintarasulsaw4063@yahoo.com  
  6. Hazuwan Mohamed - Sat 5/Jul/2014, 10:29pm
    Salam semua saya ada projek stesen minyak utk dijual di melaka berminat boleh call saya
    0172492390  
  7. Ainhadi11 - Thu 17/Jul/2014, 3:01pm
    Assalam, saya ada tanah tepi jalan di bandar melaka, tetapi saiz hanya 17994sqft,bagaimana pun potential tinggi disebabkan itu ialah jalan utama.lokasi di jalan tun sri lanang.hubungi saya 0192201383.  
  8. Fit 3 6 - Tue 12/Aug/2014, 7:31pm
    Salam saya berminat. Boleh email. Mohamadfit3.mf@gmail.com. tel. 01110690805  
  9. Ellyana As - Fri 22/Aug/2014, 12:55am
    Dear Petrol Land
    We are concern as per you request and interesteed. We do have a lists land eligible for PETROLSTATION in Semenanjung Malaysia.
    Please do not hesitate to give us call for futher progress.
    Hope to hear from you soon.
    Thank you & Best regards,
    Mrs Elly
    Exe Director / MD
    D Qaseh Heritage Consultants Trade & Services Sdn Bhd
    Cell : 6017-7934 947
    Email : dqasehheritage@gmail.com  
  10. Meor Mohamad Fauzy - Mon 1/Sep/2014, 7:29am
    Saya berminat cik.. Boleh pm kan detail ke meorfauzy@gmail.com.. Saya ade tanah di tepi jalan,senpadan pahang / negeri sembilan.. Jalan menghala ke KARAK - SIMPANG PELANGAI - SIMPANG DURIAN  
  11. Mohd Fairus 9 - Mon 9/Feb/2015, 7:29pm
    sy ada tanah d tepi jalanraya timur-barat yg menghubungkan Butterworth (penang) - Kota Bharu.Lokasi tanah trletak d Baling,Kedah.strategik utk dbangunkan petrol pump..
    email....fairus63cekras@gmail.com  
  12. Hannafie Hamid - Sun 9/Aug/2015, 2:47pm
    untuk di jual SEGERA! Tanah 2.4e tepi jalan besar Air Hitam - Machap (depan tropical village) dlm zone industri, freehold dan international lot. harga RM12/kpsg (runding sampai jadi) call/whatsapp 01110691007.  
  13. The Best - Wed 15/Jun/2016, 12:44pm
    saya berminat, 0123798773 mnazri.mtahir@gmail.com  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)